14

Анонимен

преди 5 години

НАТО само пази маковите полета в Афганистан и контролира трафика на продукцията до база разпределителна Косово.С нищо не е полезна на европейските народи щом не можа да защити границите от нахлуващите ислямски палчища от Близкия изток нито да спре африканците да си стоят в Африка.

13

Ало, Благоев град

преди 5 години

Чети, чети !Член 3 на УСТАВА на Българските македоно-одрински революционни комитети, съставен след Солунския общ конгрес на организацията, [Солун, 1896 г.] гласи: "Член на БМОРК може да бъде всеки българин, без разлика на пол, който не е компрометиран с нищо нечестно и безхарактерно пред обществото и който обещава да бъде с нещо полезен на революционното Освободително Дело."Нито в тази негова първа редакция на УСТАВА, нито в кйоято и да е последваща не се говори за "македонска" народност.

12

Анонимен

преди 5 години

Хан Кобрат, ало Брюкселчетоо, в Македония трябва да се проведе референдум за обединение с България. Спрете Брюкселския македонизъм. Ако е така тогава създавайте държавите Бавария, Елзас, Нормандия, Анжу и т.н. Разпадайте се щом отделяте от България земя и я кръщавете, признавате, че и език и народ и сътворявате, бетер от комунистите.

11

8===o

преди 5 години

До MenВ Украйна има агресия от страна на русия.***-кин си призна за любезните зелени човечета в Крим.Има руски войски в Луганкс и Донбас - вкл. ракетни установки които свалят пътнически самолети.Не е пълномащабна война ,като от времето на ВСВ - русия все още има някакви притесния относно пълното навлизане в Украйна (най-вече икономически) - но все пак е война.Украйна няма особен избор относно търговията с русия - заради инфраструктура наследена от СССР,енергоизтичници,език и т.н.

10

Истината

преди 5 години

До провокатора "благоев град"Какво пише на знамето на Крушевската република - "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТЪ". Какво пише в Устава на ВМОРО ? На коя азбука и на какъв език е написана цялата служебна и лична кореспонденция деятелите и четниците на ВМРО ? На чисто български ! Така, че колкото и "слободно" да си кълчиш езика на сърбизирания Скопско-Тетовски диалект, наложен за "книжовен' през 1945 г.от Тито в бивша Югославия, във вековната история на Пиринския край никой не си е служил с него !

9

Анонимен

преди 5 години

НАТО служи само на САЩ.

8

Men

преди 5 години

В Украйна има гражданска война ако Русия я беше нападнала нямаше да търгуват с Украйна. А и на практика донбас е подпомаган от Русия а правителството от нато. Не Украйна а правителството не бъркай двете неща

7

8===o

преди 5 години

До ФактФакт е че ако Украйна беше в нато русия нямаше да я нападне така долно.

6

Факт

преди 5 години

Македонците искаха ЕС,а им предлагат НАТО...Каква е разликата?Ами ЕС все пак ще подобри поне малко икономическото положение и най-вече ще им даде възможност да работят в Европа,докато ползата от НАТО е 0(нула).Даже влизането в НАТО ще ускори процеса на шиптъризация,който и без това е много напреднал.

5

Анонимен

преди 5 години

Дето се вика глада тока чупи. Какъв избор имат ...Всичко встрани от ЕС е глад и мизерияя, както бяхме и ние от 45 до 2007. Нямат избор сега или никога.

4

:))

преди 5 години

"Македонците" сигурно ще го помислят за татарин с тая фамилия "Хан" и ще го набият- я за всеки случай да си я смени и да стане Йоханес "Кан"!

3

8===o

преди 5 години

Тук руските копейкаджии обясняват колко е лошо името заради евентуални териториални претенции на БЮРМ.Там руските копейкаджии обясняват колко лошо името защото можело да доведе до терирориални претенции от страна на Гърция.В Грърция руските копейкаджии (да, и там има такива) обясняват ,че името е лошо щото им крадат историята.В Сърбия руските копейкаджии са против , щото и те не знаят защо.А русия седи отстрани опитва се да скара балканците и после да го раздава арбитър.

2

Анонимен

преди 5 години

С ЕДНА ДУМА ТОЗИ БРЮКСЕЛСКИ ЕВРОО-*** В ПРАВ ТЕКСТ ВИ КАЗВА;-ПОГРИЖИЛИ СМЕ СЕ ДА ФАЛШИФИЦИРАМЕ И МАНИПУЛИРАМЕ РЕФЕРЕНДУМА,ТАКА ,ЧЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СА В НАША ПОЛЗА.

1

Анонимен

преди 5 години

То само македонските русофили-сърбофили са против ЕС и името Северна Македония. С този референдум ще има преброяване на количеството русофил-сърбофили в Македония. Москва да се готви за кибер атаки и намеса в референдума.