74

Снайперист

преди 5 години

Ахаха,голям смях се смях,не е истина!Бореца за свобода-българския Че!!Ахахаха...пера,кой та стреля бе-двама слепци и то от луната!Ахахахаха

73

ПЕНКО

преди 5 години

УВАЖАЕМИ "ПЕРА "- "ДАЛАВЕРАТА "Е ОПАСНА АКО НЕ СИ ГОТОВ- ТИ ДА СТРЕЛЯШ ПО ЧАВЕК ...И КАКТО Е КАЗАЛ ПРЕДШЕСТВЕНИКА НИ : " НЕГО ,ЖЕНА МУ , ДЕЦАТА И ЦЕЛИЯ МУ РОД " !!!!!!

72

Случаен

преди 5 години

до 54 Лилиян Все бях чел глупости, но ти си върхът! Или си нещо болен или си от живота недоволен! Затова върви на МАЙНАТА си и остави българите да си живеят живота! Като не ти харесват българите светът има четири посоки, прав ти път!

71

Анонимен

преди 5 години

Убийците явно са ползвали модерни оръжия със самонасочващи се куршуми. Задали са за цел мозъка за да го прострелят в главата, но системата не е сработила защото не е прихванала мозък в целта.

70

Перката

преди 5 години

До СатаНАТОБраво! Как иначе ще го стрелят трима човека и ще го уцелият два пъти в краката... тея или са били без ръце или са го стреляли с пистолети на съчми или са слепи...За пръв път чувам за този перката, но изглежда доста глупаво момче и всички които вярват на тази история са още по глупави...

69

Barroni

преди 5 години

Лошите и злобарите винаги оцеляват!Защо така?

68

родител.

преди 5 години

До кога ще се страхуваме за живота на децата си и собствения след като посред бялден се стреля в най добрия град за живеене .Междувпрочем не за пръв път МВР СПОДЕЛЯ ЧЕ ОДП е сред тези с най голяма престъпност но шефа на ОДП Калоянов и и шефа на охранителна полиция вместо с престъпноста те придружават Валери да борят шума по заведенията .

67

Анонимен

преди 5 години

пълна *** е този, малко му е!

66

стефчо

преди 5 години

Виждам че е"герой" младежа,но защо не е стреляно в главата?

65

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМай много криминалета четеш. Писна ми да плащаме лечението на някакви ***. Кой ще плаща мислите сега отново ???????????????????????????????????

64

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВсе ми е едно

63

Социопат

преди 5 години

Само три еднакви статии за героя малко е поне 5 трябва да са.

62

До СатаНАТО

преди 5 години

Перата е престъпник, това достатъчно ли ти е? Пребива хора, продава наркотици, пази територии, стъжнява живота на деца и родители.

61

СатаНАТО

преди 5 години

Не знам на кого е пречел този никому неизвестен селски психопат. Почти година не бях чувал да се изявява. Най-вероятно е имал други врагове-психопати или се е гръмнал сам, за да влезе в новините.

60

Анонимен

преди 5 години

Как е националния герой на България - Перата? Закусил ли е нормално тази сутрин? Какво ще има за обяд за героя? Не ни дръжте в невидение!

59

Анонимен

преди 5 години

РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ!НО НЯМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ КОЙ Е ЛОШИЯ В СЛУЧАЯ!

58

чичо Гошо

преди 5 години

До Лилиян Продължавай във същия дух,после се чуди защо има последователи на Хитлер!Аз лично за тия обиди към България и българите бих ти счупил гръбнака,макал че не съм расист и ксенофоб.

57

Анонимен

преди 5 години

Пера не си сам.Има и други перовци.Един от тях е Динко -ловеца на глави.Дъмпела от Люлин и много други.Не знам за какви да ви възприеме народа.За герой ли ,за главорези ли ,за престъпници ли?В страната на чудесата,всеки може да ви възприема както си иска.

56

Жалко

преди 5 години

Който живее с грешни и крадени пари получава подарък от Макаров или Калашников.

55

123

преди 5 години

До ЛилиянЗа такива като тебе има специално място... в Ада. Това ви е специалното на вас.