29

Анонимен

преди 5 години

Такаа, защо четем глупави статии за глупави жени, не е странно.Просто отвсякъде ни заливат.И ние четем да видим да колко е дълбоко дъното.Колкото до етикетите те сами са си поставили такива ,като тази.Рипат като пеперуди към светлината от лампата на славата. Краят им е предизвестен.И да си търпят коментарите след като ни навират срещите си и разделите си.Ако статията не е фейк, тая вдругиден ще хукне да се обяснява по студията.И пак ще има статии, коментари.

28

Анонимен

преди 5 години

След като не ви интересува живота на Златка защо четете статията и пишете безсмислените си коментари.Таблоидите пишат какви ли не глупости за да може някой да влиза и да чете статиите им в които няма капка истинскина.Като не ви харесва Златка подминете статията не е нужно да слагате етикети на хората.Всеки има някакви недостатъци.Гледайте вашия живот и оставете другите да живеят живота си както си искат без да ги съдите

27

Бг.реалност....

преди 5 години

.....тъй като обрисуват конкретната професия.

26

ми,

преди 5 години

Съдба на "плеймейтка".Какво друго е очаквала като се е разголвала?

25

Анонимен

преди 5 години

До 29Ти си нагъл! Как ще кажеш, такова нещо? Ти започваш изречение с цифри и говориш за матура. Наглец! Изложено е мнение, коментар. Много си нагъл и освен това лукав и неграмотен. Лицемерен наглец!!!

24

Ехее

преди 5 години

25 страшен психоанализ.Предозирал си нещо, матурите по литература минаха.Иначе добре си го написал.Много ми хареса края с нивата, извинявай с нивото

23

От Бс

преди 5 години

Тази особа живее в една бургаска панелка. Някакъв съсед й направил забележка за паркирането пред блока, а Златка му казала: Ти знаеш ли коя съм аз, бе. Изводът си го правете вие.

22

Анонимен

преди 5 години

Тя си го обича, но той не е за нея от гледна точка на това че тя е много добра домакиня, изключително сърцат човек, страшно много компромиси прави със себе си и резултата е на лице. Кожа и кости! "Радини вълнения". От добрина си пати всеки път. Качват и се на главата. А това е проблем! Когато се научи да си очертава нивото на търпимост, докъде може да се простират хората в действията си, спрямо нея ще ридае.Трябва да знае, кога да спре.., да спрат. Всеки търпи до едно ниво.., друг е пали клечка.

21

Анонимен

преди 5 години

Грешно е да си обичан и любен от вярна жена. Още по грешно е да не зачиташ нечии чувства, когато са ти поднесени на тепсия. Някои хора в целия си съзнателен живот не изпитват чувства не са обичани и любени от вярна жена. Помислете си върху, този факт. Ако свалите града възможно е и да ви стане по-лесно.

20

Анонимен

преди 5 години

Щом линее значи го обича и тъгува.

19

Анонимен

преди 5 години

Ти не виждаш ли че жената има лична драма и е кожа и кости от този факт. Не може ли да си малко по съпричастен със сърдечните и терзания

18

Анонимен

преди 5 години

Кожа и кости е! А на тук коментирате ще кажа, ако няма какво да кажете мълчете. Вие въобще не познавате тази жена.

17

Анонимен

преди 5 години

Ами миро ако е установил, че златка има по-големи уши и долна челюст от него може да се е почувствал вече някак си не-мъжки и да е избягал. И по-ниско чело забравих да спомена.

16

Миро

преди 5 години

Мога само да се радвам,че не аз,а друг Миро е имал връзка с тази.

15

Анонимен

преди 5 години

Потресаващо! Майндблоуинг! Каква поредна бръмчалска драма!

14

ТИто

преди 5 години

Божеее,Златката можела и да мисли. Жив да не бях. Явно постът й във фейса го е писала Патрашкова...нали са дружки.Вип до випа мила,моя майно льо.

13

Анонимен

преди 5 години

Она може ле да размишлява...

12

На меринджея тъщата

преди 5 години

Бащата на сина й - тоя дето се изхвърли ама вътре, така ли да го разбирам?

11

Анонимен

преди 5 години

Тълковен речник:Златка - дребен хищник от семейство порови

10

Стамат от Карнобат

преди 5 години

Черната Златка остана без пaткa...