15

Льольо

преди 5 години

Сутрин отивам на училище и какво да видя на разклона на Калояново - смазано Голфче.

14

...

преди 5 години

НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ! Както винаги по тия земи дори да извърши убииство и ако е гей или от индианците, то работата е ясна! А ако има пари пък то може да му се размине с извинение от катаджиите, че са решилид а видят що е катастрофирал и, че са му взели акохолна проба! *** няма ко да се прай! Това е положението!

13

Анонимен

преди 5 години

По кактв намин трябва да изпиша небългарите, за да не ме цензурира днес бг?! За всеки е ясно кой и каквомиска да каже! Тези цензури са абсолютна глупост! Пазейки *** от определения не ги прави изрядни граждани! Неминуемомще се стигне до затварянето им е определени заградени места! Под контрона на калашников

12

zeus

преди 5 години

Сега пък го редактирахте, което е същото. Оригинала е:Как другите медии не ги е срам да напишат, че в колата са били тумба пияни индийци, а само тук триете коментарите?Като ми изтриете коментара ще промените ли истината?

11

zeus

преди 5 години

Как другите медии не ги е срам да напишат, че в колата са били тумба пияни индийци, а ?.......ще промените ли истината?

10

Анонимен

преди 5 години

На бойко електората се вихри необезпокояван. Като на курорт са. Ден и нощ ядене, пиене, никаква работа и ангажименти. Сметки за Ток, вода, данъци това са нечувани неща. До един са с фалшиви телкове и само чакат да дойде соцяла на първо число.

9

Анонимен

преди 5 години

Не съм виждал *** на шофьорски курс, но в София незнайно как всички таксита се управляват от такива

8

За неколко шекела

преди 5 години

Аз съм соростия-джурналяга и обичам да полягам на ромулите...

7

Mangustofilen

преди 5 години

Хумангоиди ли са?

6

Възмутен

преди 5 години

Време е да се вземат твърди мерки , ББ не чувства ли че изпуска положението с етноса ....Всички разбрахме че това е кола камикадзе , пълна до горе с ромове ...Тази кола изправна ли е , преглед минала ли е , има ли гражданско отговорност !?????И кокво правим , по цял ден караме и се надяваме да не срещнем такъв джигит ...Ако се случи нещо - ТЕ пак не са виновни , а на всичкото отгоре от нашите скромни вноски в социалната и здравна система ги издържаме и лекуваме

5

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

.....какво стана ? Водача вече не виновен ? Вече не е без книжка ? Или вече има българско самосъзнание и майчин език български ли ? Или читателите ви няма да научат истината от истински медии ?

4

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Когато казваш половината истина , когато премълчаваш нещо което знаеш - това прави ли те лъжец ? Може би юридически не , но в медиите ти вече не си журналист ! Ти ставаш платен говорител на повикване !

3

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Още ли се чудите защо сме на 111 място по свобода на словото !!!!

2

Асан Кьоравио

преди 5 години

Да пуснете брутчедите,оти че се оплачем на БХК !

1

Анонимен

преди 5 години

И тоя няма да види килията от вътре