20

Анонимен

преди 5 години

Това изказване показва, че Синдикатите подкрепят властта и са против хората.На Синдикатите не им е работа да се бъркат в този казус.

19

Анонимен

преди 5 години

Добре че германците поеха около 20% от наще роми и им плащат издръжки там ,,,е на тва му викам аз ДЕМОКРАЦИЯ ,,иначе щеше да е още по зле . Ама и они са едни улафци....

18

Анонимен

преди 5 години

Миналата година ходис с майка ми която е на 75 до ТЕЛК , след 300 зора и 32 месеца ходене по мъките и дадоха 18 лева допълнение кът 207 левовата и пенсия . В телк видях 2 жени на по 70 г и около 18 роми между 17 и 30 г . СИСТЕМАТА НИ УБИВА

17

Анонимен

преди 5 години

важното е да гласуват за Гербо

16

Анонимен

преди 5 години

Тотална глупост - поне 60-70% от телковете са напълно фалшиви.

15

Анонимен

преди 5 години

Уви, злоупотребара с помощи е средство да се издържат много хора особено от ромския етнос, където болните деца не получават нужната грижа, а парите отиват за издръжка на мързеливите му родители.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Как така цели ромски махали населението там е болно от едно и също заболяване.Съвсем резонен въпрос.Кога ще попитаме за това крадливите лекари?Без суответната лекарска намеса това не може да стане нали така?Тогава защо не разгледаме първоизточника на този проблем?

13

Анонимен

преди 5 години

На българина последното нещо, за което му дреме е здравето.По-важно му е състоянието на комшията, американците, ******** , еврогейците и т.н.Когато баба ми казваше - Най-важно е здравето, дядо ми й отговаряше с присмех: - Таа па!Един познат го оперираха от рак на пикочния мехур.Казаха му да не пуше и да не пие вино.Той пуши и пие вино.Комшииката я оперираха от рак на белия дроб.Казаха й да не пуши, тя естествено пуши.После илюминатите били виновни и разбира се кемптрейлс.

12

Лелка Зелка

преди 5 години

Като съм работил като луд, от 18 годишен, сега на 50 год. съм с 80% и 500 лв. инвалидна пенсия. Да я оставя ли? Ами добре поне, че още мога да работя и да не чакам на нея. Но болшинството от истинските инвалиди не са работили, не могат да работят и получават мижави пари. Сигурно има и много фалшиви, но не виждам как ще ги отсеят

11

Пламен

преди 5 години

Сега забелязах, че пишещите под мен са 80% анонимни. Невероятно! За онези 80% ли става дума?

10

Пламен

преди 5 години

До Анонимен: Възхитен съм от грамотността ви! б.а. Умишлено "ви" е с малка буква.

9

Анонимен

преди 5 години

Много злобни хора има тук. Явно и вие не сте цъфнали и вързали щом гледате към мизерните средства на инвалидите. Богатият човек не се интересува от 250 лева инвалидна пенсия. А че българина е болен е очеизеадно. И за това има много причини. Като се почне от Чернобил та се свърши с напрежението в което живее. Но виждам, че богати и известни хора ще лекуват с тояга.

8

Анонимен

преди 5 години

До "хахаха". Да започнем от теб. Дай личен пример как оправяш недъзите ти с "тоягата"

7

Анонимен

преди 5 години

Как така цели ромски махали населението там е болно от едно и също заболяване. То да не е грип, че всички са болни от едно и също. Кой контролира ТЕЛК и НЕЛК?

6

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама няма те

5

Анонимен

преди 5 години

"Дялът на регистрираните злоупотреби със социални помощи и инвалидни пенсии в България е нищожен и е между 0,04 и малко над 1."А това кой и как го сметна? Невъзможно е да се установи този факт, при наличието на фалшиви документи, удостоверяващи здравословно състояние и в това е проблемът - фалшивите инвалиди и болни си остават такива и цицат помощи и осигуровки точно защото не се знае официално за тях. Тази Ваня не знам какъв специалист е, но може да започне работа в някое шивашко предприятие.

4

Хахаха

преди 5 години

Знаете ли този болен народ как яде,пие и хвърля гюбеци по дискотеките.Само дебела тояга ще оправи положението.

3

hahaahah

преди 5 години

До Анонименразвита е била.. ммда... вервай си. беше едно огромно аграрно село като русия... овце и кози. и мазна монархия и турска свинщина. това беше преди 1945. а за след няма нужда да се коментира.

2

Анонимен

преди 5 години

Какво може да се очаква след 45 години социализъм и руска окупация. Преди 9ти сепрември 1944 г. България беше една от най-развитите страни в Европа със стандарт като в Швейцария, Франция и Германия, но когато дойдоха комунистите и руската окупация здравеопазването и образованието бяха съсипани, затова днес сме в това положение.

1

Анонимен

преди 5 години

Шоту не могат тука.Ама виж в чужбина, как цоцат, малииииии !