67

До 41

преди 5 години

До Демократ - 41 постЯаааа вземи се прегледай на ЯМР. Нещо ти хлопа някъде из хралупата, ама бръмбари ли са, що ли е не знам. Прегледай се - безплатен съвет.

66

Бг.реалност

преди 5 години

И защо да не се движат ?А колко мерцедеса и бмв-та над 80000? кара ,,бедния" вечно пищящ и оплакващ се бългърин ?!!Бедни хора,в смисъл истински бедни има навсякъде по света.Япония,Германия,Холандия и тн.Просто нашенеца мрънка колко е зле,от една страна да не привлича излишно внимание към себе си заради далаверките които върти,а от друга защото манталитета си му е такъв.Заведения:брутално пълниАвтомобили:буквално не можеш да се разминешМоб.тел:нищо по-малко от 600лв.

65

Анонимен

преди 5 години

Един Ролс е 300 000 евро. Ще искаш д аимаш и свестен шофьор на 24 часово готовност, това означава поне 5 парчета (защото работно време, празници, отпуски) по едно 2500 лева на месец (защото дай 500 лева и се чуди после, защо изчезнала емблемата на колата). Автоматично още 150 000 лева на година.

64

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62Едно Ламбо върви пор 300-400 000 лева. Самата идея, да даеш толкова пари за кола си е вече хиляди левове на хятъра ... стотици хиляди.

63

Анонимен

преди 5 години

62, реалността която аз виждам около мен извън София е 80% очукани и мърляви дараци на 15 и кусур години които в нормална държава не трябва да се движат, 10% стари премиум коли, 5-6% нови евтини на лизинг и 2-3% нови и скъпи на местните "чорбаджии" и схемаджии.

62

KOKO

преди 5 години

AMI DA,VSI4KI SA NA MUTRI S PRANI PARI.

61

Анонимен

преди 5 години

БМВ и Ауди са предпочитаните от селя*ците марки.Толкова по темата.А ламбо на 10-15 години е смъртна присъда за собственика.Ремонт след ремонт и десетки хиляди лева хвърлени на вятъра.Единствено ако си автомонтьор може да си позволиш такава стара гробница в гаража.За ФИрарИтУ "нов внос" нямам какво да кажа.Основно са "тоталки" минали през сервиза на самоуки майстори.

60

Анонимен

преди 5 години

Всеки около мен предпочита БМВ 530 2009г на 300 000км пред нов Фиат Типо 2016.Цената е една и съща.После някой друг бил виновен, че колата му е стара.Ако *** получава 3000лв той няма да си купи нова Тойота Аурис да кажем, а ще плаща по 1000лв вноска за Мерцедес или БМВ.Тогава пак Бойко ще е виновен, че няма пари да гледа деца.

59

Анонимен

преди 5 години

За да може едни в България да карат Ролс Ройс, Бентли, Ферари, Ламборджини и т.н., трябва масовия българин да кара над 20 годишна кола, както и е в България.

58

Анонимен

преди 5 години

Тъй, тъй държавата няма кинти за два куци самолета, но новобогаташите с автопарк колкото 3 нови американски ескадрили. Нещо не е наред в таз държава или там нещото наречено държава.

57

Я па ти...

преди 5 години

До до Харалампиев 40 Приятел, я кожи според теб ама ли нещо позитивно при теб? Виждаш ми се песимист по душа. Не е здравословно.

56

Отговор

преди 5 години

До Тъпов 54 Ами защото си Тъпов , чакаш Корнелка да ти купи Ферари и гласуваш за БСП. И аз нямам пари за Порше , но и нямам желание. Тава което имам е в пъти повече от времето на соца и съм доволен. Затова гласувам винаги за Бойко.Не съм богат, но виждам как България се променя към добро.

55

До Тъпов

преди 5 години

Искаш Порше ама нагъваш банички всяка сутрин. Ето на хората пестили от закуски и ето ти Ролс Ройс след година и Ламборджини след още една. Е някои имали късмет бабите им помогнали с пари от пенсиите си.

54

Анонимен

преди 5 години

Българина го е срам да кара нова кола за 40000 лева, защото била мазда, ама не го е срам да се изниже от 20 годишен X5 с газова уредба, ама не качва хора, че ще се види асфалта през прогнилото на пода.

53

Така е

преди 5 години

Ето един прекрасен повод Корнелия да поиска оставката но Бойко. Как може такова нещо? Безобразие.

52

Тъпов

преди 5 години

Ееее, аз защо нямам пари за Порше бе?

51

Анонимен

преди 5 години

До БонобоИма, но ако не бяха навън, то офекйват със скоростта на светлината. И за разлика от парвенютата от статията, не парадират с парите се. Всички тея със скъпите коли, са си опънали бюджета на макс, а един приятел в АНглия казва, че не си купуваш Ролс Ройс, освен ако не можеш да си позволиш, да си купиш 10 Ролс Ройса.

50

Бонобо

преди 5 години

Другарят Маркс е казал, че класовата ненавист и изключително силен фактор. Споделям това негово виждане. Което значи, че притежателите на тези играчки и аз сме врагове. Да не се въвежда тук понятието "завист"! Напълно съм опериран от него! Не съм чул някой ганьовец да е измислил в последните три десетилетия нещо стойностно. От което да е спечелил много. Врагът трябва да се бие!

49

Анонимен

преди 5 години

До от ДанияС три автомобила и къща на два етажа, "децата" (в множествено) учели в "елитни" училища , 110 000 евро, даже и с надутия fradrag, ще ти дойдат множко. Кое семейство има по 3 автомобила в Дания ? Освен кралското. Не, че не ти вярвам, но совен ако жена ти не изкарва също висока заплата, то в края на месеца, сигурно ти остават, колко са да си платиш DR-a.

48

EGSMBNSPTR

преди 5 години

До Демократ"Демократе", каква е твоята дефиниция за демокрация ?Днешното се нарича капитализъм, а у нас е мут(р)ирал до някаква изключително уродлива категория, която навярно не е съществувала досега и ако някой седне да я пише в учебниците може да получи и Нобелова награда. Капитализма е много далеч от "най-съвършената" система, но това е друг въпрос.