35

уточнение

преди 5 години

Не е хваната с подкуп , а беше намерен такъв подхвърлен в колата й , който не е пипан от нея. Сигурно е проклета,опърничава и вероятно некомпетентна , но не изглежда и явно не е подкупна.

34

Анонимен

преди 5 години

фризьорката почна с цирка.

33

месара

преди 5 години

абе как така преди да ги арестуват, ядат, пият и се е..т като за световно, а щом ги арестуват почват да се разболяват? не визирам само тая, а всички престъпници!

32

изнервен

преди 5 години

Да не е в психиатричното отделение?

31

Анонимен

преди 5 години

Някой виждал ли е Марковски в Банкя наскоро на гости на един човек???

30

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че мафията ще се опитва да я дискредитира с всички сили, както и досега, а медиите са на отчет пред мафията. Българския народ е съставен от овце. Те на всички избори с огромно мнозинство гласуват срещу гроп но ... за посечените от медиите на гроп менте опозиционни кандидати. Яне Янев, Волен Сидеров, Марешки, Реформаторски блок. Какво освен политическа пр о ст и ту ция и предателство на избирателите кара тия лидери да се герберосат. Единственото спасение да се измете хунтата е БСП съж

29

Анонимен

преди 5 години

По конституция съдебната власт е независима от политическата. Ердоган обаче си направи конституция, че и съдебната система му е подчинена.

28

Анонимен

преди 5 години

На първото дело случайно се падна съдия, бивш прокурор, работил в един кабинет с прокурора Пламен Георгиев, на второто и дело се падна най-правоверната гербава съдийка във Висшия съдебен съвет. Сега случайното разпределение на делата пак трябва да и отреди някой случаен. Освен това принципа на разпределението на адвокати и отреди личния адвокат на премиера... Колко ли отчета в Си Банкя е направил въпросния адвокат... Като я уволниха ще имат ли милост да я пуснат в къщи Боршош нито ден не е арест

27

Щерю

преди 5 години

Жлъчката й се пръснала от доброта и езикът й се разцепил но две....

26

Анонимен

преди 5 години

Нали е от партията на зелените,защо не я защитят или и помогнат?А съгражданите и?

25

Анонимен

преди 5 години

Мелачката на хора на ГЕРБ в действие.

24

Аз

преди 5 години

Класика! Даже се забави! Другите издънки на втората седмица са с влошено здраве. Ама докато рекетират и крадат са в отлично такова.

23

бачо

преди 5 години

Всеки иска да яде кифтета,ама зора е после,безплатен обяд няма...!

22

Анонимен

преди 5 години

E, то с тия методи, всеки ще влезе в болница. Целта им е да я съсипят психически.

21

Анонимен

преди 5 години

Още година ще трябва да потрае, да приключат строежите.

20

ПроСоТо

преди 5 години

До Истинаех тия "кифтета"!.....Ако толкова си закъсала,та само "кифтета" сънуваш,открий си сметка в некоя банка,а аз ти обещавам да ти преведа некой лев,белким и ти са захраниш с тия лелеени "кифтета"..

19

Истина

преди 5 години

Га яде кифтета ,хубаво ти беше нали?Сега коронния номер с болестите,,,всички с него се измъкват,тези ш...ни адвокати акъл дават кое как да стане.Само и само да се отърве панделата...*** долни крадливи!

18

Programist

преди 5 години

Takiva kato neja trjabva da sa v zatvora...mnogo e al4na i arogantna..pada i se..kogato lapa6e se prave6e na vajna..bravo na pravitelstvoto ako be6e pri komunistite ste6e da se zamaje vsi4ko

17

Т. Живков

преди 5 години

Да живее нашият пръв партиен и държавен ръководител, великият кормчия, другарят Бойко Борисов!

16

Българин

преди 5 години

Мисля,че и благодарение на имиджа на адвоката си,Иванчева "спечели" доста от ненавистта и злобата на хората.Вероятно герберстите са я разработва ли за да вземе паричките,позовавайки се на сентенцията,че това,което не се купува с пари се купува с много пари.