80

Анонимен

преди 5 години

това не променя факта че е Кюфтето е нискоразряден футболист и може да просперира само във велики отбори като Швейцария и Стоук Сити, смешно отборче във втора английска лига

79

Анонимен

преди 5 години

2014 година дронът на мача Сърбия Албания беше със знамето на велика албания и един от сръбските футболисти успя да го хване и свали и настана патакламата, албанците се нахвърлиха, провокацията тогава беше на албанците, ама те са си такава нация провокатори и мафиоти...за албанската мафия всички знаят нали, така че като се пишат постове не е лошо да не се подемнят фактите

78

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова "кюфте" така ви бръкна в здравето хахахахаххахахахаххахахахаххахааааааааххаха

77

Анонимен

преди 5 години

До 74Това кюфте Шакири какъв паспорт има швейцарски или косоварски, защо като е голям патриот не играе за националния на Косово както Левандовски играе за Полша ? и да гледа ( кюфтето имам пред вид) световното само по телевизята

76

Анонимен

преди 5 години

Добре,че не се класирахме на световното,то там си имало достатъчно ***

75

Анонимен

преди 5 години

Косово е изкуствено създадена държава не призната от много страни.Тя се ръководи от един от най-големите трафиканти на човешки органи и наркотици хашим тачи-змията.Ръководител на АОК ,терористична военна организация.Двамата шиптъри трябва да бъдат наказани от УЕФА и ФИФА,защото на световни спортни събития са изключени политически и расистки провокации.Представете си,че някой хвърли обелка от банан на съдията довчера.Какво само ще стане.

74

СатаНАТО

преди 5 години

Родителите на Савов не се разбирали и често се карали. Бащата често изпадал в крайни състояния на ревност и непрекъснато подозирал жена си, че докато работи в пернишките въгледобивни мини като инженер, тя му изневерява с други мъже. Според градските легенди една вечер кавгата прераснала с побой и обезумелия от гняв мъж убил майка му. Малко по-късно, вече дошъл на себе си, той разбрал какво безумие е извършил и се самоубил, като сам сложил примката на врата си в кухнята.

73

СатаНАТО

преди 5 години

Така и не разбрах къде е провокацията? Че имал на едната си обувка знамето на Косово ли? Ами като е роден и израсъл в Косово и е косовар от пет поколения, какво знаме да си сложи? Или всички трябва да се съобразяваме със сръбските националистически трепети?

72

Анонимен

преди 5 години

До Демократ Откъде реши, че Косово е сръбска земя?

71

БАЙ

преди 5 години

Експерт, ако си такъв , редно в да знаеш : След опустошителното земетресение 1963г.Тито помоли Албания да прати работници които да помогнат и след 3 ТРИ години да се върнат в Албания ! Само, че голяма част се укриха из страната , изпожениха , или намериха други вратички да останат ! Техните потомци са днешните местни шиптари !

70

Експерт

преди 5 години

До ДемократАлбанците (илири) са коренното население на Балканския полуостров (заедно с траките), така че кой на чия земя се е настанил?

69

Демократ

преди 5 години

Нормално ли е албанци да се настанят на сръбска земя, а европейците да им помогнат да откъснат от Сърбия тази земя и да обвиняват сърбите че защитават страната си? Това европейски ценностили са?

68

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да им покажа един жест, наподобяващ фалически символ, на всички српски гамени!..

67

Българин

преди 5 години

Аз пък искам да попитам Савов и БанчевКАКЪВ ЖЕСТ ПОКАЗА САША МИТРОВИЧ след като вкара гол на Швейцария, и не беше ли това дразнещо и подигравателно?Е, ПОЛУЧИ СИ ЗАСЛУЖЕНОТО ПО НАЙ-ХУБАВИЯ НАЧИН в 90-тата минута!

66

Анон

преди 5 години

USA, ставаш сутрин, вдигаш гордо знамето, и казваш че си свободен американец.Европа, ползваш всички облаги, уж пееш химн, уж се бориш за просперитета на държавата, а казваш че не си такъв...А какво правиш тука?

65

Анонимен

преди 5 години

Без Милошевич, Швейцария нямаше да има национален отбор по футбол .

64

Яничарите!

преди 5 години

злобата в лицата, издутите им жили и свирепостта в очите им подсказват че са убивали християни, поне такива са изображенията на подобни сер*семи от сирийската война, египетските кланета и атентатите в Израел и Еропа.

63

може и да стане

преди 5 години

ава на някое друго световно! Когато сърбите си укротят гамените по трибуните, тогава могат да имат претенции! Начекаха им го здраво за голям кеф!

62

Веригата

преди 5 години

И двамата мръсни шиптъри трябва да буда отстранени, а швейцарската федерация да бъде солено не за друго, а защото са допуснали тея *** да бъдат част от национала. Косовски албанци, за които е ясно коя е родината. Швейцарците са най-ненационалния отбор на това световно. А сърбите си бяха трагични и без явните политически провокации. Ако си бяха свършили работата, косовските нямаше да махат с ръчички.

61

Анонимен

преди 5 години

С жестове и без жестове отупаха ги набързо. Сърбетата могат да подадат жалба при католикос Овсесян по известен като арменският поп.