17

не може да бъде

преди 5 години

За мен срещата Тръмп-Путин е загадка,защото няма никакви видими причини те да се срещнат.Вероятно има такива ,които не мога да видя.Но пък тази среща потвърждава съмненията ми,че в САЩ големият бизнес e реши. че не е достатъчно,че властта е в негови ръце-решил е да поеме управлението пряко и е уволнил досегашния политическият елит,който не справя с проблемите!?И двустранните срещи на Тръмп са именно начинът,който са избрали!ЕС го чакат тежки дни!?А противниците на Тръмп-да го духат!

16

до 12

преди 5 години

Търмп не е избран от Путин,но Путин е американска и еврейска марионетка.Някой да е чул Путин да се изказва срещу Израел,или да защити палестинците,или да се опълчи на американците че си преместиха посолството.Израел като бомби Сирия и Путин мълчи.После Натеняхо на червения площад и следи действията на своя слуга.Путин запали война в Европа и иска да събори ЕС,което е добре за САЩ.Путин е американска пионка.Факт.

15

Анонимен

преди 5 години

Да дойдат,после и двамата в Хага на съд за престъпления срещу човечеството.

14

8===o

преди 5 години

До Факт!!! 12Нещо си се объркАл: https://factcheck.org/2017/09/obamas-final-numbers/Безработицата в САЩ беше бая ниска в края на мандата на Обама.Само глу.аците търсят прости отговори на сложни въпроси.Отделен е върпосът дефицита на щатите ,който реално няма как да се оправи без мита (но пък Тръмпи почна с мита на суровините ,което беше тъпо).

13

Анонимен

преди 5 години

"Лондон би предпочел Путин и Тръмп да разговарят на четири очи дори след 13 юли."И Боко, и Боко би предпочел... :)Кой го пита "Лондон", бе! Ще го питат колкото ще питат и Банкянския.Стига анти-Тръмп и анти-Путин изявления, вие независима медия ли сте, или к'во?

12

Факт!!!

преди 5 години

Само глу.ак може да твърди че Путин е избрал Тръмп.Тръмп го избраха Ротшилд защото видяха че по времето на черният ***.мун американската икономика тръгна на зле.Оня мислеше само как да даде помощи на ***.мун.те си.И Америка тръгна към фалит избраха Свети Доналд за да ги спаси.Още в Тората е написано че от ***.гала човек не става!

11

Анонимен

преди 5 години

Двамата Големи се срещат и ще определят бъдещето на света и на никой не му пука за евроджуджетата.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Хи-хи-хи...............представям си го цветарския тодоров, КЪДЕ и КАКВО ПРЕПИТАНИЕ ще си търси!!!!!! Ей, странно как тази човешка *** досега не се е отровила от злобата, която държи в организма си! Ако това беше леснозапалима течност, досега да е изгорял в пламъци! ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОЛКОВА противно същество! СЛАВА БОГУ, ПОСЛЕ НОВАТА "ПЕРЕСТРОЙКА" ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ТАКИВА *** като него! Я как иво минджев вече не се появява.......знае накъде духа вятъра!!!

9

маке

преди 5 години

Само да не се срещат в ложите на Бургтеатър във Виена , защото в този театър е опасно още от времето на Тодор Паница и Менча Карничева.

8

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ми да си се срещат, то е ясно, че рижавият пудел ще върти опашка пред своя гАсудар.И после мършавите рашки как отричаха, че нямало руска намеса в американските избори??? Альоууу корабче минава ли?

7

Анонимен

преди 5 години

малдни преди срещата Тръмп и севернокорееца Ким чен Ун в италиянския град тирино се бяха събрали на тайна среща Билдербергите ,същите взеха решение за развитието на света оттук нататък ,веднага след тази тайна среща на Билдербергите Тръмпчо и Кимчо се разбраха и сега следва продължението -срещата Путин Тръмп на която среща великите сили пак ще си поделят света .естествено от това печели света и мира,губещи са шорошките добре платени руъсофоби,защото грантовете за тях спират

6

Един

преди 5 години

Двете световни вoйни досега са започнали заради австрийци. Само казвам.

5

Членска карта №7

преди 5 години

до 1Никой нищо няма да поделя! Само ще спрат парите с които се демонизира всичко различно от умност и красивост!!! Някой същества ще трябва да си търсят препитание :-)

4

Членска карта №7

преди 5 години

До 8===oТреперете! Мамбото свършва, грантоеди!

3

8===o

преди 5 години

***-кин да не се кани да изневери на голямата си любов Ердо?

2

Анонимен

преди 5 години

В ЕВРОПА Е НОВАТА ЯЛТА ,ЗАПОЧВА НОВОТО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВЛИЯНИЕ И БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ БРАТСКИТЕ СИ ВРЪЗКИ В РУСИЯ ОСТАВА В СФЕРАТА НА ВЛИЯНИЕ НА МОСКВА И ШОРОШКИТЕ *** ДЕТО БАЯ КИНТИ ИЗКАРАХА ОТ ПЛАТЕНАТА СИ РУСОФОБИЯ ОТ СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ СИ ИЗЯВИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И МЕДИИ ,ЗА ТЯХ СЕГА ИДВАТ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА НА ГЛАД И МИЗЕРИЯ.

1

Анонимен

преди 5 години

Във Виена ще си поделят Европа (и света ).