24

Анонимен

преди 5 години

След продажбата на антон недялков се замислям литекс и лудогорец дали не обмислят нов проект за развитие на футбола от така нареченото дружно обединие на футбол тъи като преди време се бе чуло по братски домусчуеви да помагат явно започвам да се замислям дали не му е дошло времето

23

чоека

преди 5 години

Представяш ли си този Раймон Доменек ги избирал по зодиите, още ли е французин? Не са ли му отнели гражданството и пратили в Русия? А Йохан Кройф как ще плюел дъвката към противниковата врата след като преди началото на мача се хвърля монета за избиране топка или поле? И да има футболни богове и са по-добри от FIFA 18 за PS4.

22

Гробокопач

преди 5 години

Футболният бог се казва Боку - богът на дузпите;)))

21

Име

преди 5 години

изгонването на боатенг си беше напълно заслужено (показателно за тове бе, че никой от немскя отбор не протестира), а дузпа за шведите си имаше, но не бе дадена. за резултата единствената вина си носят шведите, които тръгнаха да бранят резултата до последно, изпаднали в глуха защита, а не да го увеличават. футболнят бог не прощава такива неща. и това е ясно дори на футболните атеисти.

20

сминдух енд чесън

преди 5 години

Срещу темето на Лечков няма противодействие

19

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

лелче, и мачовете ли натисна? нищо свято ли нема за твоята компетенция?

18

Вело

преди 5 години

Този мач беше толкова купен че и децата разбраха, отворете си очите, като започнем от дузпата само всичко ми стана ясно и спрях да гледам.

17

велика Германия

преди 5 години

До Щирлицвечното спортното щастие и да надминават себе си - винаги на финала

16

Тъпо

преди 5 години

По-силна магия от псувнята на Стоичков НЕМС! Затова и имахме отбор навремето.

15

Васко

преди 5 години

Глупости като :Господ е българин , открадна топката ,излъга противника ,диагоналните линии на екипа за да приличаме на някои от латината, само показват генезиса на някои от тези които правят футбола у нас и причините за състоянието му.

14

Анонимен

преди 5 години

когато играят истински германци в случая 90 процента бяха такива те бяха готови за родината си да оставят душите и сърцата си да играят до последен дъх но да победят на това казваме ГЕРМАНСКАТА МАШИНА ако искат да продължат напред не трябва да играят разглезеният иозил и гюндала които обичат повече турция отколкото германия

13

Факт!!!

преди 5 години

Нищо особено шведите без Ибрахимович са бетер Тунис!

12

скапани русофили

преди 5 години

Не само,че никой не подпря Бундестима, а точно обратното!!! Боатенг беше пресилено изгонен, а турските саботьори в лицето на Гюндоган направиха и невъзможното Германия да загуби!!! Дузпа срещу Германия има само в главите на истинските футболни профани!!! Германия победи с непреклонния си немски дух и въпреки,че игра с 9 души заради Гюндоган пак е недостижима!!! А руските етилици и знамена да веят при немците си остават ***!!! Германия е била, е и ще бъде N 1 !

11

men

преди 5 години

Bravo ako niakoi ne e gledal macha v tazi statia daje nemoje da razberem koi sreshtu koi e igral i koi i skolko e pobedil

10

До 1:

преди 5 години

Грешиш малко. Не е българин, българка е.:) Но след мача Швеция-Германия си мисля, че може да е била германка в някой друг живот.:)

9

Анонимен

преди 5 години

До до Уфцете тукаКлекни па се прескочи.

8

Швеците

преди 5 години

"Щвеците са силни в северните дисциплини."Д. Пенев

7

до Уфцете тука

преди 5 години

Уфцете си коментират автоматично тука като ботове , не се интерсеуват от къде е Текста може и от Пакистански сайт да е копоран..........................абе Уфцете са си Уфце за цял живот

6

Щирлиц

преди 5 години

Може и да има футболен Бог,но с такава игра германците най-много да останат втори.

5

до Авторката

преди 5 години

Пак ли краде от Дойче веле , явно в България кражбите са начин на живот и необходимост