11

Анонимен

преди 5 години

Карагьоз го боли за Брексита. Значи му е непосилно лапането в родината.

10

До Жо

преди 5 години

Не само ти не разбираш написаното. Аз също нищо не разбрах. Но докато статиите се пишат от неграмотни журналисти с купени дипломи, ще е така. Проевропейски означава хора подкрепящи ЕС, а не такива, които са за брекзит. Това са антиевропейски настроени хора. Петя, Петя, да си беше гледала кравите на село. Не се занимавай с журналистика, не е за теб. Я виж какво стана с кравата Пенка. С такава крава щеше да си по-известна и на почит, отколкото с глупавите си статии.

9

ПроСоТо

преди 5 години

"щуротии на кутии"....За какво им беше на тия да проведат референдум,като след това ще искат втори по темата,а също и трети,и четвърти и така докато се пенсионират тия,които живеят на гърба на проблемите на обществото....Разбира се,до тогава ще са пораснали наследниците им и те на свой ред ще занижат "референдуми","дискусии",ще занареждат "комисии",ще нарочват "срещи и конференции".....И докато "мъдрите" се намъдруват,лудите ще се налудуват..ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ,не само за островитяните..

8

БРИТАНИЯ

преди 5 години

ТАЗИ ТЮРМА НА НАРОДИТЕ

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе е за такъв, какъвто го мислиш! Баща му е черен, мисля от Нигерия, но майка му е бяла англичанка, роден е в Лондон, така че човекът е смесен, по-скоро бял. И Брекзит не е за това да се отърват от такива като Умуна, а такива като нас- източноевропейци.

6

Handel

преди 5 години

Естествено че ще е в "Лондон" - там броя на англичаните вече е под 40% (бяха 45% по време на бреброяването 2010 година). 60% мюсулмани и индуси искат да са в ЕС, защото могат да вършеят из цяла европа и да папат пари от какви ли не фондове.

5

Анонимен

преди 5 години

Този "*** Умуна" ще да е потомствен англичанин с едно типично английско име :)Ясно е чии интереси защитава. Брекзит не беше ли именно за това, Англия да се отърве от такива като *** Умуна??!

4

Анонимен

преди 5 години

Британците нямат място в Европа с обратните си коли и пътища.

3

Анонимен

преди 5 години

До Жо - ами статията е написана в типичен "комун..и..с..т..и..чески" стил - хем да отрази факта , хем да не каже истината - в Англия трезвомислещите са за незабавно излизане от заразения със "социални" идеи ЕС как да обгрижва арабски мързеланковци , но гласуващи за "благодетелите" си , а истинските граждани на Европа да работят и хрантутят лентяите

2

А+

преди 5 години

Глас народен ,глас божии .... но не и за псевдодеммокрацията която се шири пО Еворопа,да не говорим пхк за САЩ.

1

Жо

преди 5 години

САМО АЗ ЛИ разбрах от статията, че британски ПРОЕВРОПЕЙСКИ / т.е. хора подкрепящи ЕС/ политици, организират шествие за окончателно напускане на Европейския съюз.Или е неясно написано, или е така?