35

Анонимен

преди 5 години

До 999И какво направи??! ЕВАЛА на какво?!? На това че погази всички човешки права. Че натика толкова хора по затворите! Че направи кьорфишек прврат!? Че Турция никога няма да влезе в ЕС. Че завзеха и населиха полнин Кипър незаконно. Че от демократични принципи се прилепиха повече към шериата. Че се опитват да възстановят имперските си позиции. Че със сила навлязоха на чужда територия в сирия и наложиха своята политика на мъчения към Кюрдите. Да погледнем света с други очи

34

До аннимен

преди 5 години

Да прав си,милионали стана премиер... Само малко подробност милиончето али беше леко назначен, а не избран. У ерсдухан няма и капка турско а само арабско и леко гръцко. Тъй че бъзиците му за османската империя може да те заблудят всякак, но не и мен. Едва ли ще разбереш за какво ти говоря. Тъй.

33

999

преди 5 години

МЕЖДЕ ДРУГОТО :ВЕСЕЛАТА ЧАСТ ОТ ЦЯЛАТА ИСТИНА -НОВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА В ТУРЦИЯ Е ПРИЕТА ЧРЕЗ РЕФЕРАНДУМ !СЪОТВЕТНО,КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ИДВА В НОВАТА ФОРМА!ПО БЪЛГАРСКАТА ПРЕСА ЧЕТЕМ КАКВИ ЛИ НЕ ПРОСТОТИИ,НО ОБСТОЕН МАТЕРИАЛ ЗА НОВИЯ ВИД УПРАВЛЕНИЕ НЯМА!ДАМИ И ГОСПОДА,ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ ПАРТИЯТА НА ЕРДОГАН ЩЕ СПЕЧЕЛИ АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА!АКО ВСИЧКИ ВИЕ БЯХТЕ ЗАПОЗНАТИ С НОВАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ В ТУРЦИЯ,ПИТАМ:ГОСПОДИН ИНДЖЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА ПОБЕДА ЗА КОГО ЩЕ РАБОТИ???

32

999

преди 5 години

ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ЛЪГАХМЕ ! ДНЕС АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ " JP MORGAN" СЪОБЩИ :ЕРДОГАН ПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ ТУР - ПРЕЗИДЕНСКИЯ ПОСТ,НЕГОВАТА ПАРТИЯ С АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА !ТУРСКИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ,В КОИТО ТОЗИ ПЕЧЕЛЕШЕ 30% , ВЕЧЕ ПАДНА НА 23% .ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ:ДА СЪГЛАСЕН СЪМ,ЕРДОГАН Е ИЗМОРЕН,А И ВЕЧЕ СТАР - АМА НЕ СЕ НАМЕРИ ЗА 16 ГОДИНИ,НИТО СЕГА-КОЙТО ДА ГО СМЕНИ!ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО .. - ПО АРОГАНТЕН В ТУРСКАТА ПОЛИТИКА ОТ ИНДЖЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО КЪЛЪЧДАРОГЛУ!ЕВАЛА НА ЕРДО !

31

Анонимен

преди 5 години

.В последния конгрес на партията,хората не го избраха за лидер на партията им, камо ли ще става за лидер на цяла Турция!!! :-)--- e nie i binali ne go izbrahme za kmet na izmir no go napravihte premier nali znaci moje

30

Некой си

преди 5 години

Индже стой си на село и си лай като куче продажник жалък.... Не струваш и едната топка на ЕРДОГАН..... НЕ разбрахте ли нещастници всичко е Ердоган и върви напред... И ви бърка в г.. за това

29

Анонимен

преди 5 години

...Шейтан...

28

И БОРИСОВ Е СЪЩИЯТ

преди 5 години

Такива като се вкопчат във властта, трябва да им отлепваш пръстите от кокала един по един - толкова здраво стискат. И все ни убеждават, че са незаменими и че без тях държавата ще се срине. Само дето гробищата са пълни с незаменими хора, а светът продължава да върви напред.

27

Andreshko

преди 5 години

Само Индже войвода ще остави Турция нормална и светска държава,а Ердоган ще я ислямизира и върне в средновековието.

26

Анонимен

преди 5 години

слава на ердоган

25

А бе, Мухрем!

преди 5 години

За каква изолация на Ердоган говориш, когато е подкрепян от най-великата личност на нашето време? И не ти пиша за някакъв си Владимир, а за самия Бойко. Да, да, ББ, българският Бриджит Бардо.

24

До Турция....та

преди 5 години

Ако продължава така Ердоган ще бащиса и Турция и турците и всичко които имат сега!Това се вижда и разбира и от дете!

23

От Турция

преди 5 години

От своя страна Индже се ангажира, ако бъде избран, да управлява, без да изключва никого. "Забулена или не жена, ляв или десен, турчин или кюрд, алевит или сунит", каза тойТочно по вашето време жени със забрадки не се пускаха в университетите и навсякъде имаше недостиг за жизненоважни лекарства. А сега болниците са, като хотели лекарства колкото щеш и то за пенсионери и раковоболни безплатни. Пак Ердоган винаги Ердоган!

22

Solar Power

преди 5 години

До 1Велик колко да е велико ердо ? Цялата икономика им е сглобка на външен продукт. Ако се изтеглят капиталите което се и прави вече 4-та година ще бъде много зле положението. Лирата от 80 стотинки е на 36 стотинки. Колко да е добре ? Заемите са милярди...... И призива на Ердо да си обърнат хората доларите в лири е направо смешен и показва отчаянието. Опита за намеса в централната банка на Турция е също ход който няма никаква логика. И тук няма нужда да се прави паралел с Русия, тя има РЕСУРСИ

21

Нафърфорий

преди 5 години

Ердоган е обсебен от парите и властта човек който се мисли за безсмъртен!Дори не съзнава колко е крехък човешкия живот и колко е тънък косъма на който се крепи властта!

20

Анонимен

преди 5 години

Този говори пълни глупости ,щял да спре всички проекти и строежи ,зпочнати от Ердоган и отиде на крака при терориста Демирташ в затвора

19

Кроки

преди 5 години

Ашколсун Индже , кратко , точно и ясно за ЕрдоГаня.

18

Членска карта №7

преди 5 години

Кара Кольо там ли е бил!??

17

1

преди 5 години

До Анонимен-18,аз пък те питам,какъв е индже,и кога за пръв път чу за него,и веднага,го направи политик,Ердоган е велик за 28милиона турци,така че твоя индже,ще го отвеят като сламка на 24.06.2018г.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако тоя спечели оградата на Далавери ще разкъсана. Този го подкрепят в САЩ, разни НПО-та както и медии като Дойче Веле.