36

аноним

преди 5 години

днес е 22 юни ,една от съкровенните ценности на това наречено европа ,едно чудовище което под една или друга причина си намира повод да убива и завладява територии и най вече даси има РОБИ

35

Един от Северозапада

преди 5 години

Четох повечето коментари, четох злобата ви срещу Радев...Искам да кажа нещо по темата.Видяхме клип, дето Радев прави висш пилотаж, видяхме как на тия гоини от раз и с костюм, направи с лекота коремно.Чухме го да говори английски без преводач, руски.Разбрахме че е бил първенец на випуска от чуждестранните слушатели в АМЕРИКАНСКА военна академия.Слушаме го и сега , по всяакви теми, и установявам, че е прав .А Баце? Виждали сме го да прави гаф след гаф, и да бие дузпи, докато вкара, с "Тигрите"....

34

Анонимен

преди 5 години

До 123Радев иззе работата на ББ като евроинтегратор на западните Балкани. Не драги - радев се пъне да го прави, но е жалък, много, много жалък.

33

просяк

преди 5 години

Евроинтеграция,евроинтеграция,евроинтеграция, бла ...бла...бла... и нищо!

32

123

преди 5 години

Радев иззе работата на ББ като евроинтегратор на западните Балкани.

31

анонимен

преди 5 години

днес е 22 юни 1941 милиони жертви никога повече фашизьм хора бдете историята се повтаря

30

Анонимен

преди 5 години

Радев да каже за санкциите срещу ***. Време ли е ги да свалят!? Кво каза Решетников и поп Кире Фасо!?

29

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Чета тук, че сърбите не били наши братя понеже веднъж ни нападнали в гръб.Нищо, че са славяни като нас, съседи и православни християни като нас.Нищо, че, когато сърбин ми заговори го разбирам и без преводач.Значи щом сърбите не са наши братя, щом руснаците не са наши братя какво излиза ?Сигурно тогава турците са наши братя ?Не. Ердоган е лош и Запада не го харесва.Значи ще ни внушат, че Саудитска Арабия са наши братя. Той Тиквата нали танцува с чаршафите танц със саби ... :)

28

Анонимен

преди 5 години

Радев, офицерите в казармата география учихте ли?България и Източна Европа са в Европа.Къде ще интегрират най-старата държава в Европа (България)? Разбира, че искаш страната ни да се управлява от Брюксел, Вашинктон и Москва .. само не от София.

27

Анонимен

преди 5 години

Още през Средновековието сърбите ,придвижвайки се на изток,са отнемали български земи.След края на Руско-турската война,с помоща на Русия"Сърбия се разширява на юг",върху изконни български земи,присвоява си български и византийски църкви.България е най-старата православна държава на Балканите след Византия,която отдавна не съществува.Косово е било в пределите на България 300 /също,колкото и в Сърбия/години,преди да стане сръбско.

26

Анонимен

преди 5 години

До българин20 Сърбите не са наши братя.Спомни си 1885 година,когато ни нападнаха в гръб,за да унищожат България.Спомни си кървавата Сърбизация на Македония,геноцидът над българите в Западните покрайнини.Изопъчаването на историята ни и налагането на езика на омразата в Македония.Тъпите паметници от провалилият се проект за античния произход на "македонците"са правени в белградски ателиета.

25

MNENIE

преди 5 години

Радев само се разхожда по Света , и харчи пари .Предишния Президент не ходеше никъде - освен един път до САЩ , един път до Турция и един път до Австрия да си вземе Комисионната от Тока .

24

СИМИТЛИЙЧО БАНКЯНСКИ

преди 5 години

Бе защо и в Париж, и в Рим, и във Виена, и В Будвапеща, и в Белград и на други места на Радев му постилат червен килим и му строяват гвардия, а за Великия вожд няма такива екстри? И в Москва така го натириха, че вече ще я заобикаля отдалеч. Че и на Охридското езеро за подписването на договора не го поканиха... И защо тъй...

23

Анонимен

преди 5 години

Радев е единствения български политик, който говори откровено на такова високо ниво със сърбите за българите от Западните покрайнини. Всички предишни опити да се говори за това бяха пресичани.

22

Анонимен

преди 5 години

На лъжата краката са къси истината ще излезе някои ден един път два пъти три пъти мхм на мен мие се едно затова има господ горния гледа прав път и успех

21

Анонимен

преди 5 години

Че то ко сие дърпал така клиенти за да е голям хм може да остане много малък знае ли се клиентите трябва да са били *** много ако са се лъгали по това странно

20

българин

преди 5 години

Сърбите са наши братя !!!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Интересно мие днеска демакс къде са включвам системата работи изключвам системата включвам другата система пак показва името на фирмата учудих се от това престъпление кои ли не си гледа работата кога ли данс ще си свършат работа че акого видя още веднъж веднага ще сигнализирам в прокуратурата веднага гарантирам закон за защита на лични данни в ловеч е това

18

ГРИПЕНЧО ШЕРБЕТОВ

преди 5 години

Дай на *** власт и му гледай сеира ! Особено когато го командорят куп трътлести червени лелки. Много шум за нищо ! Плямпане от пусто в празно. Типично за другарите.

17

мухахах

преди 5 години

Радка Решетникова-Нинова е пълно посмешище. Зеленочорапест продукт на Решетников.А! Между другото френските пилоти още се смеят и го разказват като виц как нашия "ас" припадна в "Рафала" като рече да си направи ПР:))))))))))))))