34

Аз

преди 5 години

С гърци по-добре да си нямаш работа! Лъжат, завистливи са и мързеливи. Имат се за велик народ, но има няма 2% са само свестните при тях!

33

Иуй

преди 5 години

Не вземай дарове от ДНАЙЦИТЕ

32

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален българин би работил в гръцка фирма ... само някой абсолютно неграмотен без никакъв друг избор, най-често турци или роми.

31

Анонимен

преди 5 години

Цяла южна Европа са мързеливци и разбойници ... гърци, италианци, испанци всички търсят лекото и мекото

30

Бай иван

преди 5 години

Гръцките бизнесмени са такива каквито държавата им позволи да бъдат. Име само те, а всички.

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа им имаме кризата на Гърците, супер жестока криза магазините на обяд затварят и отварят в 16:00h, събота и неделя всички почиват неможеш нищо да намериш да работи, в криза били.Не пиши глупости,това е традиция в Гърция,следобед задължително почиват и спят заради горещините.Винаги е било така.И в България преди доста години следобед се спеше от 14 до 16 часа и никой трябваше да вдига шум.

28

Нельзя

преди 5 години

Тея гнусни маляки да си вземат инвестициите и да си ги врът в южния поток. Лъжци използвачи и маниполатори. Дават рушвети власта да си затваря очите и тва е. Абе Бонго докарай немски френски или испански инвестиции.. Турци, маляки по едно време някви арабюхи беше помъкнал. ***!

27

Анонимен

преди 5 години

Гръцкият бизнес ни харесва, Ное не го харесваме! Хлъзгави измамници! Нищо общо с коректни и достойни бизнесмени. С една дума робовладелци досущ като нашите, та дори и по- кофти

26

8===o

преди 5 години

"има една част от населението, на която не им се работи" - като е казал А да каже и Б.Колко е тъмен цвета на кожата на тая част от населението и защо това подобие на пермиер не прави нищо по въпроса.

25

Шаран-БГ

преди 5 години

Ама тука в България имаме ли синдикати или само синдикални "лидери" ???

24

Бойко, ходи си

преди 5 години

Taка един грък преди 2-3 години не плати на брат ми 3 заплати и си замина в Гърция, естествено без последствия. Тези гърците са зле, според мен нищо добро няма да донесат на България.

23

без пардон

преди 5 години

Борисов, ти луд ли си? В Гърция е такава жестока криза, че хората си продават имотите на безценица, само и само да оцелеят, а ти говориш за инвестиции!

22

Владок

преди 5 години

Аз съм българин,но това същество не мога да го припозная като български премиер.

21

Анонимен

преди 5 години

E как няма, плаща смешни заплати... когато ги плаща.Истински РАЙ.

20

Анонимен

преди 5 години

Ами да, при тотална корупция и липсата на правосъдна система робският труд е за предпочитане дори и пред нископлатения.

19

Анонимен

преди 5 години

Сега няма да ровя да ви вадя видеа от Тубата,но знете ли как деликатно се оправдаха западните фирми и бизнесмени на бизнес срещата в Санкт Петербург,заявявайки,че те нямат нищо общо с политиката,че дори и някои се извиниха...,ноооооо... сключиха сделки за милиарди с руснаците,а вие се правите на много изпънителните,не защитавайте българския интерес или бизнес и за това ви еват отвсякъде!

18

Анонимен

преди 5 години

Познавам доста работещи в гръцки предприятия в Югозападна България.Всички се оплакват, че не им плащат навреме или, че обещават едно, но когато плащат дават по-малко. Това не могат да си позволят да правят в Гърция, понеже синдикатите там са силни. Затова идват тук, където няма кой да защити хората.

17

Анонимен

преди 5 години

Какво се радвате като малки деца на бонбонки тик-так?А къде е българския бизнес?!Или ако има чужд бизнес,защо няма и българско участие,па макар и минимално във всяко чуждо?Хората на бизнес срещата в Санкт Питербург правят сделки за десетки и стотици милиарди,цяла Европа се изръси там,вкл. и англичаните,американската делегация е била най-голяма,а вие провалихте проектите и никакви сделки не сключихте с руснаците,на фотосинтеза ли ще го карате?

16

стига

преди 5 години

До мСтига с тази политика истината е една и за червени,бели,сини и тн.

15

Анонимен

преди 5 години

Изглежда като кум на сватба в Полски Тръмбеш. Така гледа, все едно е подарил лада и родопско одеяло на младите.