80

До 62

преди 5 години

"Това проучване няма как да е истина. Очевидно е нагласено по поръчка на управляващите. Сигурен съм, че в България нормалните хора няма да гласуват за ГЕРБ, абсурдно е!" Да, това проучване е нагласено. Много повече хора ще гласуват за ГЕРБ. Естествено, че всички нормални и умни хора ще гласуват за ГЕРБ, а не да се върнат пак БКП/БСП + ДПС!!! Този ужас вече сме го преживявали. Никога повече!!!

79

До 68

преди 5 години

"това е да имаме приятел на пари няма да огладнее никога затова работи в телеком и около него е цялата компания ми семержиев огладняване при теб няма това е теленор добрите приятели се подкрепят взаимно дори и на пари". Лелееееееееее, това, което написах до 69, се отнася до 68. Това май е написано от същият ***??? Ама той е много активен и иска да пише, но не може. Спри се малко, бе, човеко!!!

78

До 69

преди 5 години

"интересно мие данс кога ли такива ги гледа а дано да ги прогледа заради простотиите им дето ги гледат и зарад тях някои други реват и те са от клиентите с насоки определено добри приятели добри клиенти". Що за неграмотно изречение??? Нищо не се разбира??? Какви са тези безразборно нахвърляни думи??? Какъв е този буламач??? УЖАС!!! Тръгни най-после на училище, за да се ограмотиш и тогава пиши!!!

77

Анонимен

преди 5 години

Атака е позор за ОП ,Герб и България .

76

8===о

преди 5 години

До ognyanzЗа мен беше показателно ,че ДСБ и Христо Иванов излязоха от властта след като бламираха реформата на Иванов. Докато ДБГ и СДС останаха да лижат косматите на Бойко.

75

????

преди 5 години

Именуващите се обединени патриоти още ли са обединени?

74

ognyanz

преди 5 години

До 8===o В "Демократична България" влизат ДСБ, Да България, Зелените, ДЕОС - и се очертават най-голямата (относително) дясна партия? И какво ново има в тази партия? Същите пишман-реформатори.Не е ясно на кого сега ще слугуват - на Меркел или на Тръмп. А също (ако изобщо минат 4% на следващи избори) дали пак ще са патерица на ГЕРБ. Едва ли и те могат да отговорят еднакво. Всеки ще има собствено мнение.

73

ттттттт

преди 5 години

До 50 % за Слави!До там ли я докарахте бе. Този ужасен певач и продажник. БРАВО.... Някой ще ми каже ли, как това дълго момченце толкова години е на екран - той е най-добрият може би ??? Или..... нека някой ме просветли моля??? Този не го гледам от 10 години, камо ли да се яви и в политиката. КОШМАР.

72

Анонимен

преди 5 години

До КрайМи да Киро Добрев е идеален - не е като Ц Цветанов. Киро Добрев въобще не овърша де що има при БСП кметовете и не направи хотел и ВЕЦ. Кадърно наше момче.Корни и Киро са велики. Мдаааа, хранилката в действие - на тате момченцето иска да папка и да папка и да папка

71

Бай Хуй

преди 5 години

Проучването е поръчано и финансирано лично от мене. Аз казах, хау!

70

8===o

преди 5 години

Коя е "новосъздадената Демократична партия"?Знам за Демократична България - от която част е ДСБ - но ДСБ е спомената отделно.В "Демократична България" влизат ДСБ, Да България, Зелените, ДЕОС - и се очертават най-голямата (относително) дясна партия ама явно е неудобна за споменаване.Пак някакво поръчково проучване в полза на БСП и ГЕРБ...

69

Анонимен

преди 5 години

До даХа-ха - *** си жалък ти - чак "трепери"

68

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 59: Има ли право бивш член на БКП да е министър, депутат или да заема държавен пост? А има ли право бат' ти Бойко (също бивш член на БКП) да е министър-председател?Не може да се мери с двоен аршин. Нашите пишман-реформатори уж бяха убедени антикомунисти, а се въртяха около Бойко за да получат по някое местенце в държавната администрация - я министър, я областен управител, я заместник.

67

anonimen

преди 5 години

интересно мие данс кога ли такива ги гледа а дано да ги прогледа заради простотиите им дето ги гледат и зарад тях някои други реват и те са от клиентите с насоки определено добри приятели добри клиенти

66

anonimen

преди 5 години

това е да имаме приятел на пари няма да огладнее никога затова работи в телеком и около него е цялата компания ми семержиев огладняване при теб няма това е теленор добрите приятели се подкрепят взаимно дори и на пари

65

раз бира ч

преди 5 години

Айде,разпускайте бсп,та като няма с кого да се оправдават,да почнем герп.

64

Анонимен

преди 5 години

Като ви чета коментарите само едно нещо мога да ви кажа: *** народ, слаба държава. Затова сте все на дъното!!! Фактите са си факти, пък тука си дрънкайте каквото си искате!

63

Анонимен

преди 5 години

Абе някой случайно някога да е интервюиран от тези"социолози".Аз лично за толкова години един път не съм питан,а и не познавам някой,който да са го питали.Преди просто промиваха мозъците с тези"данни".Сега вече им е трудно да промиват мозъци,защото хората лека-полека започнаха да проглеждат.Просто с тия мними проучвания се легализират изборните фалшификации,които ГЕРБ нагло извършват пред очите на хората.На последния вот членове на секции за заставяни да се обръщат с гръб към урните при броенето

62

Граовец

преди 5 години

БСП е вредна за България и трябва да бъде разпусната.

61

До Калоян

преди 5 години

Само ползваш българското име за да мърсиш форума.