17

Анонимен

преди 5 години

Значи тази Азхар Аломар обикаля лагерите в Турция и Гърция и агитира"бежанците"да не ходят в Германия или да се връщат в Сирия,а да идват в България да си правят частен бизнес за по 10 000 евро.Значи е лъжа че сирийците ще се върнат в родината си когато войната приключи.Госпожо връщайте се в Сирия и си възстановявайте държавата.Това е вашето бъдеще,не тук в България.Всички богати сирийски бизнесмени у нас и НПОта да се преместят в Сирия.Прав ви път,не да обикаляте българските медии с пропаганда.

16

Анонимен

преди 5 години

PAK S TAZI MASONOZIONISTKA PROPAGANDA PISHETE ZA BEDNITE BALGARI KAK JIVEAT NE ME INTERSIVA PLANOVETE NA SOROS I ANGEA KASHER

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Затова си седя в къщи, а не съм се втурнал на другия край на света!

14

казаХ

преди 5 години

Последно Сирия е била френска колония.Азхар Аломар да заминава във Франция.Тук няма никаква работа.Българите никога не сме били колонизатори нито на сирийци,нито на други араби или африканци.Мястото на бежанците е при бившите им господари.

13

Анонимен

преди 5 години

Нека идват, а Европа да ги връща обратно веднага. Нека ги спасява, обезпаразитява и каквото още иска преди връщането. След няколко връщания ще останат без пари и няма да плащат на трафиканти и лодкари. Ще спре бизнесът. Няма пари, няма да има кой да ги вози на лодки.

12

няма да стане

преди 5 години

Дошъл брадаткото с 4 жени и 10 деца,и чака някой да се грижи за тях!?Жените и децата са беззащитни,за тях може,а тоя да хваща калашника и да си оправя държавата!Тука няма работа!Тарикати,дето търсят лесното!И на всичкото отгоре искат и джамии!?

11

анонимен

преди 5 години

Европа е най-гъсто населения континент, да се разселват на друго място, освен това стига с тези манипулации, че била имала колонии - а колко от нас , обикновените хора, сме се възползували от тези колонии, нима не са само неколцина, а пък сега всички да плащаме, да търпим всякакви, да треперим за децата си?

10

Анонимен

преди 5 години

Да, точно така. Трябва да ги кастрират и всичко ще си дойде на мястото.

9

,.,.,

преди 5 години

Размножават се безхаберно като зайци,трепат се като неандерталци-и в Африка и в Близкия изток,пренасят проблемите си на хора които нямат никакво отношение към това.България е за българите,останалите да си вървят.

8

Анонимен

преди 5 години

Не ме впечатлява много мнението на тоя . Бежанците НЕ СА мой проблем, не съм виновен аз за войната в тъпата Сирия. И нямам никакво намерение да се ангажирам с тях. Да си сърбат попарата сами.

7

Анонимен

преди 5 години

Координаторът на фондация "Ориент България" Азхар Аломар, е нахална като всички от този регион.

6

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз е съюз на европейски християнски държави.Африканци и араби нямат място тук.Да си правят африкански и арабски съюзи.А 500 уж "бежанци" у нас не искали да напускат центровете.И защо да искат,живеят си безплатно,ток вода храна ,дрехи,от българския данъкоплатец и дарения.Хрантутници.Няма по натрапчиво,мързеливо и нахално същество от тези.Забрана на НПОтата в България -равъдници на "мигранти".Пътят на мигрантите е обратно към родните им места-Арабския полуостров и Африка.

5

анонимен

преди 5 години

докато сащ не се изтеглят от арабския свят мир няма да има те са главнитевиновници за всичко което става с тези нещастни хора

4

Анонимен

преди 5 години

Истинските бежанци от сирийската война са тези, които са стигнали до първата мирна гранична държава и изчакват края на войната, за да се върнат. Те са в Йордания, Ливан и Турция. Всички останали, юрнали се към ЕС са икономически емигранти, които искат да пият, да ядат и да... таковата, де... бели жени. Да не говорим пък за идващите от Конго, Мианмар, Судан, Афганистан - минали половината земно кълбо да стигнат до авантата! Никаква подкрепа или толерантност за такива навлеци!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Къф е този бе?. Какви са тия фондации те са повече от полицаите съдебната система и армията, България е нападната от чужди фондации! Искаме закон като в Унгария да бъдат преследвани и забранявяни фондации с чуждо финансиране, съдени за антидържавна дейност

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонименще ти хареса ли на теб да те държат в такъв лагер?

1

Анонимен

преди 5 години

Да вземем пример от американците, по долу новината - вижте какъв лагер са им устроили - с високи огради, вишки, въоръжена охрана. Даже и "лекарства" им дават безплатно.