49

Анонимен

преди 5 години

и така с наведена глава вървим към светли бъднини вървим!

48

Анонимен

преди 5 години

Тиквата пак ша са надупи-и пак ша погалят по плешивата глава.щом е да лапне некое евро в повече и внука си ша продавам.ся и за Африка шандавамебпари -щот тука е рай небесен-сичко ни е наред нека стачки нека пенсионери нека болни от рак !!!! Иначе за арабските има

47

Анонимен

преди 5 години

"Проблемът предизвиква напрежение в ЕС и особено в Италия, тъй като най-много мигранти в момента влизат в Европа през централното Средиземноморие и биват регистрирани в Италия."Проблемът е решим точно за 7 дни, включително с пътя до Африка.

46

Недоумение

преди 5 години

Те си ги поканиха, пък сега на нас ги връщат. Все едно да си поканя гости и да убеждавам съседа си да ги приеме!

45

Анонимен

преди 5 години

ако Борисов се съгласи да приеме *** у нас,на следващите избори ГЕРБ ще има съдбата на НДСВ.

44

Анонимен

преди 5 години

Да го извикат за затвора в брюксел не за бежанците.

43

tsccccc

преди 5 години

продължаваникъде по света, заслужавате си + пост#208, което раздава къщите ви на бежанците+ др. постановление което дава работа с предимство на тях пред българите, всички гласувани от герберастките слуги. А меркел го прави само от лични чувства да оцелее жената и да си стои на поста, със зъби и нокти драпа кат наш Боко да е на власт, падне ли знае какво я чака кат наш Боко. Тя ще се спаси, ама да му мисли нашия ако приеме.

42

tsccccc

преди 5 години

Всички извикани по "спешност" са южната граница на ЕС и Меркел с дружката си макрон ги викат да ги информира че ще им върне всички бежанци регистрирани в тези държави,съгласно Дъблин споразумение,което касае именно БГ но да сте чули Борисов да си е мръднал пръста да е отворил уста за това гнусно споразумение което ни прави гето? Не сте, правилно, и няма и да чуете ни стон, ни звук от тази продажна твар която още по-простото племе държи на власт вече 10г, така че хак ви е, и от другите места ще ви ги върнат, щото няма на света племе което да държи такива предатели на власт, никъде по света, зас

41

Айде пак!

преди 5 години

Тиквата пак я викат да.я тупат по гърба, да я галят по главата и да я прецакват!

40

Анонимен

преди 5 години

Да те викат в Брюксел. Ми това е музика за Боковите уши. Нема да спи от нетърпение да фръкне натам. А пък там като почнат едни целувки и милувки, чак драго да ти стане. А пък като изкозирува и ги вземе всичките бежанци, Меркел ще се просълзи.Изобщо едно пътуване, изпълнено с положителни емоции.

39

Орбан е Велик

преди 5 години

А честито - Унгария промениха конституцията си и вече по конституция не може да се приемат бежанци и мигранти в държавата им! Това означава, че Бо ще се наведе много ниско и в малка българия ще я залеят с джихадисти. Ако офциъте не реагират с масови и безкомпромисни протести, до 10 години ставаме Халифат! Националните предатели - вън!

38

Анал и тик

преди 5 години

На времето Бай Тодор, като откриваше едно училище харата му каваха ....Ами то деца няма....И деца ще ви направим .... ха ха ха.........Сега неговият ученик ще ни ги внесе готови барабар с цялата им рода , че да се въдят на воля.Нали всичко внасяме вече .........Производството загина геройски ....даже паметник не му направиха.Така е ..... да надминеш учителя си..Да ама не Поне да е разбрал нещо ами то....Само му разтривал ушите..Язък за народа....

37

Анонимен

преди 5 години

Тиквата отива на инструктаж! Тази среща ще я пишат в учебниците по история като черна дата за България!

36

Анонимен

преди 5 години

И за авторското право ли го викат всеки ден затегнали контрола щоли

35

Анонимен

преди 5 години

Бойко храбро и самоотвержено ще се съгласи с каквото му кажат.

34

Натиск

преди 5 години

Е, сега ББ няма вече да може да разправя, че у нас няма миграционен натиск, щото в Брюксел така ще го натиснат, че ще му се отще да гледа световното

33

Анонимен

преди 5 години

Все гранични държави - шестте южни държави са тези през които идват мигранти от Азия и Африка. А Франция и Германия са държави към които идват мигранти от северния полюс. Предполагам, че германците и французите ще настояват мигрантите да искат убежище там, където за първи път са пресекли границите на ЕС. Те ще се наемат с тежката задача да дадат убежище на всички дето идват от север.

32

Анал и тик

преди 5 години

"Срещата, в която ще участват още Германия, Франция, Гърция, Италия, Испания, Малта и Австрия бе обявена само часове, след като Юнкер се върна от разговорите между Ангела Меркел и Еманюел Макрон край Берлин. ".Това означава ,че (вижте как е подреден списъка) - Германия и после Франция ще разселват мигранти във Гърция, Италия, Испания, Малта и Австрия и у нас.Ако я нямаше Австрия щях да помисля ,че се събират външнограничните държави.Да ама не. Да поканят Орбан на срещата.Да ама не.

31

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Баце на кpeтeнитe кyхите кратни!!В Брюксел си кажи тежката дума и защити българският интерес! Ти най-добре знаеш кое е най-добро за България!Бати Бойко е мъдър войник, има пушка с много остър щик!

30

15 хлд

преди 5 години

Познайте защо го викат от 3 пъти.До края на годината да приемем към 15 хил мигранти, а то Беюксел ще ни подхвърлят някой лев. Смях.Този нали само кима, нищо няма да направи. Това да не е Унгария, това да не е Полша да кажат НЕ. В БГ политиците овце са свели главица и кимат удобрително.