49

Анонимен

преди 5 години

Децата са важни,а не кучетата и котките. Кучетата трябва да бъдат приспани и умъртвени.Само психично болни олиго.френи от двата пола предпочитат кучета и котки ,а не деца.

48

Анонимен

преди 5 години

Не понасям нито кучета,нито деца.И двата вида правят достатъчно *** и вдигат доста досаден шум.Хубаво е,ако родителите имат малко повече контрол над децата си и ги възпитават по-добре.Най-добре да не раждат.Що се отнася до кучетата,никой не е длъжен да им носи отговорността.Отговорните са тези,които ги обичат,вземат.Хората,които не обичат куче,имат най-малко вина за тях.И какво мрънкате?Много от вас са помъкнали някой проскубан с тях,ама тези им пречат.Не може да се угоди.

47

Анонимен

преди 5 години

В цивилизованите държави има санитарни норми. А отиди и намери бездомни *** някъде в белия свят, особено където има деца. Само невежите не си дават сметка от опасността от кучешка тения, кърлежов енцефалит, Лаймска болест и т.н. Да спазваш елементарни санитарни норми не означава, че мразиш животните. Съберете си *** в кучкарници, плащайте им и се грижете за тях колкото искате. Те просто нямат място сред хората. А иначе от любов може да си развъдим змии, паяци, ***, плъхове и т.н

46

Анонимен

преди 5 години

Стига насаждахте злоба и омраза към бездомните животни.Вместо това търсете сметка на правителството как и за какво харчи милиардите на България от данъците.Животните нямат вина !Колкото до малките деца,те си имат родители нали?!Които м/у другото ако упражняват повече контрол върху собствените си деца ще е добре за всички,но най-вече за околните.

45

Горан

преди 5 години

Абе, и мен ако питате, май кучетата специално точно тия двете са си от там... По-скоро хората са им се натресли на плажа :) Но пък както виждам изобщо на никого не пречат, ама нали трябва да се вдига патаклама, да се роптае, и прочее...

44

Анонимен

преди 5 години

Ми те там си живеят животинките... Като си помисля за гълбясалите копита на двукраките курортисти и кожните им проблеми, та не знам кой носи по-големи зарази...

43

чочко

преди 5 години

вярно,не са лъскави *** като някой модерно подстриган и дезодориран скъп йоркширтериер

42

Горан

преди 5 години

Хахахаха, ама тия верно плажуват, точно по човешки, така са се омързеливили, че няма накъде! За бълхи и кърлежи, не знам... Ама, май пясъка и без това не е най-подходящата среда за тях. Тия поне на снимката са изключително неагресивни, ако не друго!

41

Astarot

преди 5 години

Същата работа е, ако си си пуснал кучето на някоя полянка. Дрънчат ти акт от 100 лева, а бездомните си тичат наоколо... Те нямат собственик, а общината няма да се санкционира сама :)

40

А така

преди 5 години

Който ще почива в Черноморието да му мисли.Момчето ще е в Гърция и Турция.

39

Анонимен

преди 5 години

Ох, като са ви толкова мили душички тия бълхарници си ги взимате у вас и решавате проблемите веднага.

38

Анонимен

преди 5 години

До 28Какво общо има едното с другото?

37

Анонимен

преди 5 години

До хъПак някакви с липсващи хромозоми сравняват кучетата с хора.Приятно забавляване с кучетата, само не забравяйте да ползвате презерватив.

36

Ramo

преди 5 години

Kupete im po edna nadenichka na skara pone. Praznik Ramazan Bayram e.

35

хъ

преди 5 години

Кучетата може и да пренасят зарази, но точно тези защо ги обвиняват без направени ветеринарни изследвания?Пък хората по плажовете със сигурност пренасят *** си на пясъка - шлюпки от слънчоглед, ПВЦ пликчета, фасове, салфетки, превръзки, обелки от банани, костилки от плодове, презервативи ...и т.н. ... А и *** се намират.

34

i'm

преди 5 години

Кучетата ясни...Питаме за заведенията на плажа, как стои въпроса с тях?

33

ФРИЗЗ

преди 5 години

Намерете 1 камък и ги заплашете да избягат. Ако няма камъни, просто им хвърляйте пясък в очите, докато не са свикнали с мястото, че после става трудно.

32

Анонимен

преди 5 години

Сипиете им по една биричка на кученцата.

31

Анонимен

преди 5 години

ТипичнИ граждани. Виждат нещо на редно и цял ден цъкат и мрънкат. Ами обаждате се на 112 и казвате за проблема. Службите от къде да знаят че имало 2 купета на плажа да не хвърлят боб. Сега някой ще ми каже и да се обадя кво ? Да ама ако се обадят 20 ...Ще е друго. Когато не се прави натиск върху съгражданите работещи там ..деня си минава.

30

Леле,

преди 5 години

кучкарите как се разплакаха от умиление милите душички и пр. глупости. Докато голяма част от българите предпочитат да гледат *** а не деца, други, така наречени малцинства раждат по много. Та да не се сърдите после, що едните били на изчезване пък другите вземали превес и постепенно ще доминират. Развъждайте си кучетата...