15

някой

преди 5 години

До Petrovмного е смешно как приемате тая забрана като от Бога спусната. И как им се ядосвате на лошите западняци, че я легализирали, като пропускате простия факт, че именно те първи я забраниха. През по-голямата част от историята не е имало закон срещу нея. Тъй, че линията на разсъждения тип "разложения запад" може и да е правилна, но ако се гледа началото, а именно, че те в името на бизнес интереси и расизъм я забраниха за целия свят

14

Нико

преди 5 години

Един път преди 20 години я пробвах канадската марихуана но пред червено винце с кебапчета ряпа да яде . А иначе докторите пишът рецепта и от аптеката легално

13

Анонимен

преди 5 години

Англия пък отказа да я легализира

12

Анонимен

преди 5 години

Канада е една смрадлива дупка където хората живеят в мизерия.Русия,Иран и Казакстан си остават най приятните места за живот.Там е истината братя българи.

11

Коко

преди 5 години

У нас КОГА?

10

!!!

преди 5 години

А същевременно тука у *** се кроят нови по-строги мерки по въпроса! Ама така ще е докато ни управляват завършени ***, дето ако не е държавната хранилка и трябва с качества и труд да си изкарват хляба ще умрат от глад!

9

Анонимен

преди 5 години

Рики от Trailer Park Boy, най-накрая ще стане "легитимираум" бизнесмен !

8

БайХай

преди 5 години

Канада - една от малкото (или единствената) нормална държава в света. Доказа го отново напук на всички негативисти с промити мозъци.

7

:)

преди 5 години

Канада скоро ще легализира и секса в д****о. Пак с цел развлечение. А после гладиаторските борби на арената. Особено, след като САЩ излизат от Съвета на ООН, защото спря да защитава американския интерес.

6

Petrov

преди 5 години

Запада направи цигарите по 7 евро а дрогата ще почне да я подарява, нищо че и тя се пуши. Да си сменят кленовия лист на флага с марихуанен, за да са свободни и успешни.

5

Додо

преди 5 години

Под вещото ръководство на клоуна Трюдо, Канада с всеки ден се оформя като септичната яма на Северна Америка и е напът съвсем скоро да задмине Мексико и Хондурас в тази насока. Май Тръмп ще трябва още една стена да издигне през следващия си мандат! MAGA2020

4

Анонимен

преди 5 години

То Канада е започнала да пропада та така поне ще се съкрати процеса

3

Petrov

преди 5 години

Т в Канада е било легаизирано, т.е. "законно" робството и индианците са били набутани в лагери (резервати) пак "законно", та сега ще се спрат пред една марихуана. Може и задължителна да я направят.

2

Анонимен

преди 5 години

Само после да не карат пили и дрогирани!

1

Анонимен

преди 5 години

В България кога и до кога ще пълним джоба на мафията