49

Апел за разследване

преди 5 години

Здравейте,аз съм бившият тъст на Владислав Живков, дядото на неговите деца. Няма ли кой да вразуми Владислав, за да спре да тормози семейството на дъщеря ми и собствените си деца?! Отправям апел към съответните органи да обърнат внимание към случващото се, да изискват доказателствата, които Владислав крие, за да се предотвратят бъдещи последици и травми на децата, ако те бъдат отделени от майка им и бъдат предадени на доказан насилник.

48

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в Норвегия, нещата щяха да имат друг изход.

47

Анонимен

преди 5 години

Войната между родителите е нещо изключително грозно за страничен наблюдател, а за децата пък е направо страшно. Последиците за тях са жестоки. Но, така е, когато родителите са прости.

46

Анонимен

преди 5 години

Хора спрете да правите деца! Браковете се разпадат ВИНАГИ, децата стават психично болни и накрая гейовете да им виновни като пораснат! Просто се откажете! Всички!!!

45

Отчуждените деца

преди 5 години

До exДа, винаги е добре да се питат децата, но въпросът е доколко може да се разчита на мнението на едно отчуждавано дете (ако имаме такова).Все по-често се приема, че ако едно дете отказва да отиде при другия родител, отговорността пак е на този, при когото е постоянно. Т.е. ако някое от децата не иска да отиде при бащата, за това пак носи отговорност майката. Трябва да се спре с това единият родител да се крие зад "желанието" на детето. Точно отчуждаването е мотив за съдебното решение.

44

ex

преди 5 години

А някой попита ли децата при кой родител искат да живеят?А не може ли родителските права да са споделени?50/50От понеделник до четвъртък на обед - при единя родител, а от четвъртък на обед до неделя -при другия родител?

43

Lora

преди 5 години

Аз съм много против отнемане на децата от родителите, но мисля, че в този случай ще им направят само добро, ако ги изведат от семействата на родителите и ги настанят в приемно семейство. Тези двама "родители" използват децата си за буфер в грозните си отношения. Децата са жертва на насилие от страна и на двамата родители.

42

123

преди 5 години

Тъжно, он такива лични драми са си лични. Какво ни занимават всички с глупости. Ако някой *** блъсне така детето ми .. няма да могат да го съберат (буквално). пък после да ме съди който си иска.

41

РВ

преди 5 години

Да се разделиш с някой е точно толкова нормално,както да го срещнеш..какви са тези грозни раздяли,кому е нужно да се стига до там. Та чак и по медиите да те пишат...срам! Бива ли да има толкова загубени хора? Да не могат да се разделят нормално и да си гледат децата?Използват малките невинни дечица като разменна монета, само и само да си почешат болното его.

40

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен31Работата е там, че женицата я тресе яко чувство за вина:- Че е оплескала живота си и на своите деца;- Че е оплескала семейството си заради неудачник;- Че не може да роди деца на новия си мъж;Затова решава да компенсира като демонизира бившия си мъж и да отчужди децата му и да ги накара да гледат на новия им мъж(и той към тях) като на баща.НЯМА ДА СТАНЕ!

39

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен31В един разговор психопатия не може да се диагностицира, иска се дълго наблюдение от експерт! Освен това, психопатията е обобщаващо за много психични отклонения и не всички са социално опасни. Голяма част от високо интелигентните хора имат някой от признаците на психопатия, което не ги прави психопати! Подобна диагностика е излишна за доказване на домашно насилие! Предизвикване, удар, снимки, експертиза от съдебна медицина в рамките на 24 часа, свидетели, жалба в полицията стигат!

38

Мнение

преди 5 години

Браво на dnes.bg, че пусна и втората статия.По казуса - ако действаше презумпцията за споделено родителство тези двамата и особено майката щяха да са доста по-меки и предпазливи. Ако знаеш, че не може да използваш децата, за да унищожаваш другия родител, ще действаш по-различно. Ако обществото ти изпрати ясен сигнал, че не си собственик на дете, поне не едноличен, ще внимаваш повече.

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Пожелавам ти всичко което написа срещу жената да се случи на теб!!

36

void

преди 5 години

Две статии от един и същи автор в днес.бг - в първата авторът призовава колегите за съпричастност към борбата на майката, а във втората се развива противоположната теза как бащата се бори срещу несправедливост и печели родителските права... Дявол да го вземе, не четете ли какво пишете в този сайт ..

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕй, колко добър човечец, колко благ, благонамерен, мил, истински християнин (използа прокълната...),а всеки иска да има такъв приятел като теб- нали???? хахахахаххахахахахахахахаххахахахаха

34

Анонимен

преди 5 години

ТАЗИ ЖЕНА Е ПРОКЪЛНАТА. ТЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВА. ЩЕ ЖИВЕЕ САМА КАТО КУЧЕ, ЗАХВЪРЛЕНА ОТ ВСИЧКИ.

33

Анонимен

преди 5 години

До БГ съпругТолкова помия излия, а никой не ти изтри твоя коментар! Ти не заслужаваш да се наричаш човек! Коментирш се сам с всичите обиди, които си написал!

32

ахахаха

преди 5 години

ку-ку.

31

БГ съпруг

преди 5 години

От тази Галя се носи от километри смрадта на евтино к-ве и психо-*** готова на всичко за да оправдае сексуалните си забежки.Нищо добро не я чака,със сигурност.Има Господ,вижда всичко и раздава правосъдие.Особено на нагли лъжкини,има да се пържи в ада.

30

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровДа, твърди Г.Д.- искаш да ти го представи на теб П.П. ли??? Ами хубаво, протокол означава документ от воден разговр с психолог на ДАЗД, който със сигурност е верен и истински документ, в който се казва, че той е психопат. Това, че съда не го е взел предвид, защото майка му е била адвокат по делото и е с връзки в съда-ни е ясно защо!