91

Анонимен

преди 5 години

Щял да си "ходи наранен"?Те сега в затвора ще ти държат раната все отворена-споко бе селски

90

Анонимен

преди 5 години

Обичал я, затова я убил.................тоя чака да му повярваме ли???Само смъртна присъда за такива гадини-убийци!!!!

89

123

преди 5 години

До SakiГолям праз. А жената дето е затрил?! Да го смажат.

88

123

преди 5 години

Теньо Тинята, дрогичка пребил до смърт жена си също дрогарка. Бил агресивен, защото в панделата бил булка и сега искал за мъж да го смятат. Сега пак ще е булка и то за доста по-дълго. Това е историята накратко. Извод: Дрогата въобще "не е вредна и опасна". Хич.

87

Saki

преди 5 години

Реалността е такава,че това момче ще влезе в затвора и ако управата не вземе някакви мерки, другите ще го унищожат психически и физически. Ще е гадно няма да му се размине. Ще се самоубие.

86

наблюдател

преди 5 години

Теньо малко ми дразни на Бербатов по очите

85

Анонимен

преди 5 години

До 89Надявам се да си ***. Ако не си: Няма нищо достойно в това, да набиеш по-слаб от теб, било то и друг мъж! И това ти го казва жена - не ме кани да се бием.

84

До 89

преди 5 години

Ти си точно като тоя Теньо. Само, че според закона на хората, такива като теб отиват в затвора. Нормалното общество няма нужда от хора като теб. А ти, ако не ти харесва си ходи при животните. Противно на очакванията ти светът на хората не е джунгла, каквото е мнението на себеподобните ти. В света на хората силните помагат на слабите. А ти си бесней колкото си искаш. На никой не му пука за теб. Всичко това, ако имаш мозъл да го проумееш. В последното се съмнявам.

83

Анонимен

преди 5 години

Смели пред клавиатурата а в живота мишьоци ха Теньо щял да бие тарторите в затвора на почивки прекалявате с екшън филмите мишьоци Може да кажеш че Теньо ще го бият на почивки така е навсякъде по света ама да се правиш на Рамбо много зор ще видиш и може да се препънеш и удариш главата и да си идеш в железен съркофаг бързо и лесно

82

Tomson

преди 5 години

До Анонимен 87 Нищо няма да стане, щото такива са силни и страшни само пред жените си.. или въобще пред по-слабите от тях.Добре бе мъж хайде ти баща ти и твой братовчед по избор да ми скочите трима на един няма да се съдим който бие бие искаш ли?Като тигар плячка ще ви хапя и ще ви прехвърлям няма здраво място да ви остава а може и нещо по сериозно да ви се случи особено ако не съм на кеф.Дай си някакъви данни?

81

Kristian jelezoto

преди 5 години

Теньо ще го довършат в затвора ако се изрепче на неподходящите главатарите или пък ако се ориентира правилно ще се издигне в престъпния бизнес дрога мацки чалга и побойща остава и трети вариант да се срещне с Господ Исус Христос чрез някой свещеник и да стане примерен и добър Християнин но това ще е чудо.Ти да не си мислиш че тези тартори на затворите не могат да ядът дървото ша ги шамара на почивки.

80

Анонимен

преди 5 години

До 85 "Щом я е обичал и я е смазал от бой......... не мога да си представя какво ще стане ако не дай си Боже го засечеш на кръстовище!" Нищо няма да стане, щото такива са силни и страшни само пред жените си.. или въобще пред по-слабите от тях.

79

ПроСоТо

преди 5 години

Боже!...-Ама на суратя на тоя е изписано:-"Аз съм пси_хар"!.."Да се обеси,не да се освободи!"..Макар че и жертвата е била "препекана" далеч преди "инцидента"..Впрочем,защо ни занимават с тая ГНУСОТИЯ?!

78

Анонимен

преди 5 години

Щом я е обичал и я е смазал от бой......... не мога да си представя какво ще стане ако не дай си Боже го засечеш на кръстовище!

77

Анонимен

преди 5 години

Теньо ще го довършат в затвора ако се изрепче на неподходящите главатарите или пък ако се ориентира правилно ще се издигне в престъпния бизнес дрога мацки чалга и побойща остава и трети вариант да се срещне с Господ Исус Христос чрез някой свещеник и да стане примерен и добър Християнин но това ще е чудо

76

djenti

преди 5 години

До Тити Димитрова-Виж ами това го има да но виновни са жени като теб защо не си намерила друг мъж от когото да имаш още деца и да си ги гледате щасливо може би защото си свикнала да киснеш по дискотеки и да ходиш с разни мъжлета по паковете да се натискате?!

75

Анонимен

преди 5 години

Тука човек като чете коментарите остава с впечатление, че всички са безгрешни. Тя е била точно в тази възраст, в която се правят най-много грешки, в която емоциите надделяват над разума. Наивна, влюбена и тоя се е възползвал. Хубаво момиче лесно за манипулиране. Ами жертва си е отвсякъде. На тоя от снимката му е било навик да си избива комплексите отгоре й, същото правят и някои коментиращи тука. Жалко за момичето.

74

Анонимен

преди 5 години

Толкова комплексари и надувки искат готините мацки да ама не нивгаш мацките искат да ги омаеш и да ги защитиш от натрапници а повечето сте надувки метъл рок Или чалга били ха като видите че става напечено и дим да ви няма и после тръгват слуховете че сте *** и коя ще ви иска бе *** иска се дързост и елегантност за да задържите готината мацка жалки надувки

73

Тити Димитрова

преди 5 години

До-79 Ти знаеш ли колко жени отглеждат сами децата си изоставени от мъжете си?

72

Анонимен

преди 5 години

Миналата година имаше пак убийство от ревност Петко Черкезов уби Наталия Гърнева,имаше още много убиства няколко в Пловдив абе жените масово изневеряват една от моя град много красива ветеринарка мъжът и ги заварва с ром на калъп у тях а тя му казва ми ти като не ме задоволяваш,какво искаш сега е бремена от въпросния ром,който разбира се не е виновен.Колко като нея има просто не е истина масово европейките са ударили на разврат и в Лондон и Германия са същите а рускини и украйнки за тях нямам ду