116

Американ

преди 5 години

До 116Всъщност в Америка старците са гледани много по-добре, ама вие - голтаците - това няма как да разберете..

115

Американ

преди 5 години

Дъровешерската партия вече година и половина не може да се примири със загубата, понеже си знае че повече власт няма да видят. Ако дръливите лесбо кранти не бъдат отстранени и партията не престане да бъде проводник на всичко различно, ненормално и неморално - няма да бъде избрана на власт.

114

BG

преди 5 години

До Анонимен...Упадъкът на US империята отричат се традиционни руски ценности водка, бояришник,цигари,ягель,балалайка и матриошка:)А.Н.А.Л.ноимен, просто къртиш мивки.

113

BG

преди 5 години

До Анонимен......но навсякъде по света невежите са повече, в днешно време.НЕВЕЖЕСТВОТО е част от "ценностите", налагани от "колективния запад".

112

да,ама не

преди 5 години

Има някои неща в америкнаската доброта ,които трудно могат да бъдат пропуснати. Напр.атомните бомби над Хирошима и Нагазаки,Agent Orange и напалмът над Виетнам,бомбите с обеднен уран в Югославия,превратите в такива държави като Чили,Панама,Иран,Гватемала,Никарагуа,войните в Ирак,Либия и Сирия.Пол Кругман не казва нищо и за теорията за управляемия хаос-американско изобретение.Не казва и по какъв начин американците крадат и развращават умовете.Трудно се връзва с американската доброта...

111

Анонимен

преди 5 години

Тръмп прекалено комерсиализира отношенията с ЕС и се държи унизително. Прав е да казва, че харчи пари за отбраната на ЕС, но е лъжа, че нищо не получава насреща и е унизително за Германия да му напомня, че тя е в известен смисъл в подчинено положение и се съобразява винаги с американските стратегически интереси.

110

Анонимен

преди 5 години

Упадъкът на US империята отричат се традиционни руски ценности водка, бояришник,цигари,ягель,балалайка и матриошка:)

109

Анонимен

преди 5 години

Американосифилистиците оставят родителите си в старчески домове и им заемат апартаментите.

108

до 111

преди 5 години

За Pizzagait ли намекваш? Да не би синчето да е доставяло пица във фъшкиятон?

107

Анонимен

преди 5 години

Колко е хубаво да си храненник на правителствено контролирана, американска неправителствена организация. В един момент започваш да снасяш тухли.

106

Анонимен

преди 5 години

триллионер путинг е малко плешиво джуджето.

105

!

преди 5 години

Стига русофилски статии. ЕС и САЩ ще бъдат вечни!

104

Анонимен

преди 5 години

педофил-крадец за алкоруснаците е отец :)

103

Анонимен

преди 5 години

Всички промити мозъци от американската пропагандна машина, всички полуобразовани продукти на новата учебна система в РБ, всички мързеливи лапнишарани, които събитат обща култура от холивуд и ютюб да слагат минуси тук.

102

Анонимен

преди 5 години

Кво плюете по САЩ.Що няма такива статии за Русия която се е разположила на 1/8 от земното кълбо.Това как е станало,с блага дума и обещание за просперитет.И не стига че пияните руснци са окупирали толкова голяма част от Земята,а и продължават да окупират други държави и да избиват местното население.Месят се в БИ,месят се в Европа,окупирали са Казакстан,който по територия е колкото Европа.Само за последните години са напднали Грузия и Украйна.И пак не им стига въпреки че са само 140 МИЛИОНА.

101

Анонимен

преди 5 години

"Добрата империя" и се заливам от смях. Колко нагъл и безочлив трябва да си, за да се наречеш "добричката империя" и да се сложиш на пиедестал с Римската? То Рим е създаден от крадци, убийци и наемници, завзели съседните градове със силата на тоягата и моркова, а за да си набавят жени, отвлекли женорята на цял града за да ги направят свои жени?! Т.н универсална държава, демек империя винаги се развива и расте на база на завоевания под една или друга форма и изсмукване на ресурсите на колониите.

100

Кинти

преди 5 години

Америка се самопреебаха, на мен са ми само пример за печатане на пари...

99

Някой си

преди 5 години

Аз не съм защитник на Тръмп, не съм и негов противник. Честно казано не съм и голям радетел за американщината, че да имам твърдо мнение за някоя от техните личности. Но като страничен наблюдател забелязвам само едно нещо - ако някой от световните лидери не играе по свирката да е лицемер с ехидна усмивка говореща за мир, докато воюва с кого ли не и да бъде кукла на конци, той веднага става диктатор, лош, убиец и популист. Думите ми в случая защитават Тръмп, а аз не съм му фен. Какво значи това?

98

Ха-ха

преди 5 години

"Добрата Америка"????Ами няма смисъл другото да се чете...Колкото до Тръмп-разликата с предишните е,че просто изостави лицемерието,нищо повече.А,има още нещо-Тръмп е човек на Ротшилд,а Обама беше на Сорос.Ама все чи.утска работа.

97

до 91 и подобни

преди 5 години

Както се пише в Римското право, незнанието на закона не оневиява. Коментарите възхваляващи, защищаващи политиката на САЩ, са основани на многократно повтаряни лъжи и полуостини от пропагандната им машина. Не вярвам, нито един от вас да дръзне да дискутира с мен. Имам само един въпрос към вас, националния герой на САЩ ,КОУБОЯТ с пищовите и пушката , съществувал ли е или е плод на измислица.???