126

Анонимен

преди 5 години

Теньо е чист Българин. Познавам и Теньо и Ивета.... Защо сте толкова подли? Как не ви е срам да пишете такива неща? Що за хора сте вие?

125

Гoшу

преди 5 години

Е добре де, че този е ... e факт. Но какво е това дете, дето на 3 години е с памперс, а не си ходи само до тоалетната (или гърнето) ?

124

Социолог

преди 5 години

До 123Този ако е пушил трева нямаше да я пребие .Този е на ***-метаамфетамин ....

123

Анонимен

преди 5 години

Пуснете човека!

122

Да

преди 5 години

Какво само ни занимавате с битови и наркомански истории, момичето каквото е търсило това е намерило, а именно лошото момче. Сама си е виновна.

121

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 5 години

Браво! Дайто му 10 год. на тоя ***! Вместо доживотна, с един леген в килията за мивка и една кофа, което заслужава! И значи 30-ина годишен - до към 60 поне още три жертви зверски убити! Изобщо сме много далеч от елементарно правосъдие и закони!

120

Анонимен

преди 5 години

Деветнайсетгодишна.... на снимката изглежда на 35. Дрогата не прощава. Никога не съм чувал за шейсетгодишен наркоман. Не доживяват.

119

123

преди 5 години

(продължение)... отзад в следствие, на което е станал агресивен и е почнал да налита на бой на жената, защото така е по-лесно. На мене такива не ми налитат на бой. Продължил е да друса и пие, за да забрави уж, ама ... Та така явно приказка за "ползите" от наркотиците. Включително "зелен мед" , ала бала и незнам си какви гадости.

118

123

преди 5 години

Наркотиците превръщат хората в жалки създания. Факт. Я пак поскачайте за легализирането на разни треволя. После някой "само леко" дрогиран ще вземе, я да ви сгази, я да ви наръга, я кой знае какво. Жалко за момичето, но историята е ясна. Хубавица "батковците" са се заглеждали по нея, черпели са я разни субстанции и с тоя се получила грешката. После олеле мале. А тоя също е ясен, бил е дрогичка, хванали го да краде и хоп в панделата, защото е бил никой и е нямал пари. Там са го направили широк ..

117

СС

преди 5 години

Пропаднали хора - тъжна и жалка българска история... :(Язък за детенцето.

116

Анонимен

преди 5 години

Истински алфа-мъжкар

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен107що за глупости дрънкаш, през80 те всяка втора забременяване преди да се ожени ,трябва да приемем че младостта е грешна ,но зависи кой в каква ситуация попадне. Бедното момиче не е имало късмет.

114

Анонимен

преди 5 години

Човек сам си избира пътя но близките и обществото също много помагат.

113

Ирена

преди 5 години

Защото имам две деца, заплата от 700лв и няма как да си позволя жилище, наем или ипотека.

112

anansar

преди 5 години

Ирена , а защо не се махнеш?

111

Анонимен

преди 5 години

Ами тя си е вещица, видно е от снимките. А пък той - сатир с кози ушета.

110

ДОЙЧЕ

преди 5 години

С дете на три години почива на 19г. Била е на 15г когато е заченала.Къде са институциите?!

109

Ирена

преди 5 години

Живеем в един измислен псевдоморален свят, аз например живея с брат алкохолик и наркоман, който тормози непрекъснато семейството ни и съседите. Как за толкова време нито един съсед не извика полиция, майка отрича че той е болен и трябва да се лекува, не желае да го даде в полицията и става така че един пропадняк тормози сума ти хора.

108

Гаро Налбантов

преди 5 години

Това дете бребито до смърт от това *** е доказателство, че има нужда от Европейската конвенция за защита на слабите приета в Истанбул....Тука го обърнаха на грешка в превода- *** значи пол, а не както твърдят патриотите -хомо

107

Паната

преди 5 години

Обикновен битовизъм..Нещо нормално за днешно време,така че това събитие изобщо не ни развълнува.