138

Анонимен

преди 5 години

Исперкало и напикаващо се бабе !

137

Paul

преди 5 години

O, Ankeee, otkadia imash tolko mnogo pari za robi...pokaji proizhoda Ankee...tva parite ot vlakovete s nacistkoto offshorno zlato li sa Ankeee?

136

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА Източна Европа да бъде оставена на мира.

135

Хансове

преди 5 години

Тъпацци..едно общество, което никога не е било готово да приеме различните. А закакво им беше да ги канят? Сърбайте си попарата сега. Никой не ви в длъжен да ги приема.

134

Анонимен

преди 5 години

Ааа,вдигате ни тока,бензина,парното,топлата вода а оттам всички хранит.стоки и услуги,а т.н.бежанци ще издържаме и топлим,какво ни интересуват еврофондовете,които фирми с корупция присвояват?

133

Анонимен

преди 5 години

Мисля,че познавам един който ще ги вземе срещу потупване по рамото

132

Избирател

преди 5 години

Ако дадът на Бойко ще ги вземе всичките. После ще го гоним из Банкя със камъни.

131

ПроСоТо

преди 5 години

До Анониментоя "някой от наште" е един-"баштицата на нацията,Титанът на мисълта и словото",по-известен като "Боко Тиквата"....И няма да се подведе,просто ще изпълни заповедта..

130

Анонимен

преди 5 години

Бежанци за пари, това е като в роботърговията 17-18век.За такова нещо после са бесили. Да не сбърка някой от наште да се подведе.

129

Анонимен

преди 5 години

Ха ха щом е за меркел и пари, Бочко веднага ще ни вземе един милион гости.

128

Анонимен

преди 5 години

Германия, Франция, Великобритания могат да предлагат пари на африкански страни. Да си изберат по 1-2 африкански страни и да ги издържат, заедно с населението им. За дребни пари ще спрат бежанците, даже европейци ще заминат за Африка. Второ - да платят репарации на Сирия за разруженията и за загубата на войната. Сирийските бежанци ще се върнат в Сирия. За Либия - да назначат сина на Кадафи за лидер на Либия и да му се извинят за разрушенията на държавата. Новият Кадафи ще спира бежанците.

127

В ада ще горите!

преди 5 години

Европейските лидери са деби*ни! Нашите са умни, но много алчни и крадливи!!!! То беше ясно, че мигрантите са дошли за лесен живот на помощи и свежо европейско месо... И сега германците са подложени на геноцид, като нас. Но винаги има възмездие!!!

126

Анонимен

преди 5 години

Ей сега вече баба Шмъркъл проговори на езика на разБойко! Сега България ще се напълни с чаршафи

125

9990909

преди 5 години

засега ни спасява фактът , че България е толкова зле икономически , че самите бежанци не искат да стоят тук

124

Ф.С.В.

преди 5 години

МОЛЯ БХК да се самосезира и да предяви съдебен иск към Меркел -за търговия с хора !!! БХК къде сте ? ХМ ??

123

Ала-Бала

преди 5 години

Поздравявам режима в България с песента на Лили Иванова в се пее: "..не всико е пари приятелю.." Като зная колко алчи са герберите и колко послушни, смятам че веднага ще се полакомят. Децата им мизестват по Америка....

122

ПроСоТо

преди 5 години

Дойчовците не разбраха ли че каквото и да измисли тая все е вредно и щураво?!Защо й сърбат попарата,ами не я разкарат "от трона"?

121

Анонимен

преди 5 години

Хора, нали помните, че дядото на патрона на Бойко Сакс-Кобургготски ни включи в Първата световна война срещу 5 милиона дойче марки.Сега, ако Бойко направи същото - ще сънува властта през крив макарон.Никакви бежнци срещу пари в България! Това е национално предателство!!!

120

Анонимен

преди 5 години

Обаче тези сериозно продължават дискусията дали да не вкарат още пет милиона питекантропа. Впечатляващо!!!

119

Анонимен

преди 5 години

Но те са най-много защитени от всички страни от странстващи мигранти идващи от всякави геогравски посоки освен от север и всички ние сме им заслон от тоз съюз,а сега пари на бройка да ги вземем един път кат завинаги или краткосрочно да ни изкарат виновни по разни човешки права за търговия с хора,ама тия са се внесли направо на тях за вносен живот срещу вноска иначе как така ще търчат през огради и полета кат партизански отряд,а ние си ги знаем що са революционна стока в комуфлаж,сякаш няма други