19

Анонимен

преди 5 години

До ТрагедияТо щото младите момичета хич не са увредени емоционално...

18

Анонимен

преди 5 години

Ако снимката е нейна изобщо????????

17

Трагедия

преди 5 години

Наистина красиво момиче, не като някоя силиконова тежко гримирана дропла. Жалко за съдбата, която си е избрала с подобен мъж. При това му родила и дете. Но, когато човек е увреден емоционално като Теньо, трудно може да се поправи. Понякога младите момичета много грешат в преценките си за мъжа имат погрешни очаквания. А такава грешка в случая и струва живота, бъдещето на детето. Бог да я прости!

16

Lan

преди 5 години

Гениална статия "детето не е травмирано" - та то е видяло смъртта на майка си, пищяло е от ужас, в момента е с чужди хора и НЕ не било травмирано!? Дано го дадат на добро семейство, което да го отгледа с много любов. Не бих се доверила на роднините - неговите са отгледали двама рецидивисти, нейните са я оставили (няма нито една жалба от неин роднина, а само от комшиите!).

15

Близка на семействот

преди 5 години

Никой от вас не знае какво се е случило или как са живяли те! Има един факт и той е, че едно прекрасно дете остана без майка добра, мила и грижовна.. Теньо и Цветан (брат му) са *** и рецидивисти (опасни за околните) защо държавата ги оставя на свобода да крадат и убиват?

14

Пепи

преди 5 години

Жал ми е наистина за това в което се превърна света и хората в него последното десетилетие. Или поне в съзнателния ми живот.Само пари стана всичко всеки се оправдава с малкото пари никой нищо не ще да прави, работодателите гледат да те клатнат.... Хората изперкват ... и ... зле ,зле. Лека му пръст на момичето.Но с една такава постъпка "ТЕНьО" колко живота и съдби разби? - включително и собственния си!!!Струва ли си ? - уж от проблеми..... ТЕ СЕГА ЗАПОЧВАТ и няма да свършат.!!!!!

13

Мими

преди 5 години

Да бе, не е травмирано детето. То не търси майка си на тази възраст, не плаче за нея и сигурно е много е щастливо сред непознати хора. Ега ти простащините, които пишете.

12

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До Анонимен 3Абе детето е невредимо но.............след 20 годинки може да стане Теньо 2.

11

Рогоносец

преди 5 години

Айде стига с тези комплекси де. Всички хора си имат комплекси. Мъже, жени... няма значение. Някои ги приемат, други ги избиват

10

Вашия Премиер

преди 5 години

До Анонимен 6Аааа не,трябва да следваме Еуро законите и правила,как така ще го бесим!?Трябва да има мир и разбирателство на Балканите.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако съм на детето след 15 бих го чакал на излизане от затвора с моя приятел Винкел Бухалков за да полеем свободата му... с кръв.

8

Ivan

преди 5 години

Problema e che jenite v bg ne se cenqt mnogo i nqmat dobur izbor za mujeMujete tuk sa pulni s kompleksi koeto e razbiraemo zashtoto povecheto sebe si ne mogat da ozdurjat a da ne hovorim za semeistvo

7

Анонимен

преди 5 години

16-годишна е родила. гениално.

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя наркоман е направо за вбесилката.Какво значи да отнеме човешки живот.Каква е гаранцията че като излезе пак няма да убие.Живот за живот направо да го обесят.

5

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че трябва да бъде отгледано в приемно семейство. Да не би социалните да искат да го върнат на родителите на този убиец-рецидивист с брат също престъпник? Хахава работа!

4

Анонимен

преди 5 години

Много го обичала. Затова е търпяла побоя. Той човека не я е искал, нея е обичал, гонил я биеше я, но тя е нахална и пак се е връщала. Писна му на човека и я убил за да не се връща повече при него. Тя се е навирала между шамарите. Никой не и е виновен. Сама си го е избрала...

3

Анонимен

преди 5 години

Добре, че поне детето е невредимо. Не знам какво ще му обясняват за мама и тате докато расте, но няма да му е лесно.

2

ХХХ

преди 5 години

Как може живота на човек , в случая на много красиво момиче ....на 19 години ....да струва 10 години лежане и хранене на гърба на данакоплатеца ? После навън тоя фъстъци ли ще продава ? Момичето след 10 години ще се върне ли ?

1

Лошо!

преди 5 години

Красиво момие...