99

Анонимен

преди 5 години

Браво...а индийците...тях кога

98

Vai

преди 5 години

Ако имахте поне малко достойнство нямаше да се оставяте индивиди с килийно образование да се гаврят с вас!!!!!!

97

Vai

преди 5 години

щом сте балъци ще ви тормозят!!!!!Нали щяхте да протестирате срещу увеличението на билета!!!!?????Какво стана!!!??Плащате си чинно като преди Ба...ъци!!!!!С една дума пак заспахте!!!!За пореден път!!!!!!!

96

Marian

преди 5 години

А индийците ит Факултета не ги закачат по автобусите и ваковете. Сигурно винаги са с редовни билети. Контроьорите ги е страх дори да ги попитат...а билета според бг стандарта трябва да е 0.50лв. За пенсинери гратис( в други държави са така).със звездички скриват Ромите, които сами се наричат ц.....и.

95

Анонимен

преди 5 години

А аз съм виждал че *** не ги глобяват. И съм виждал българи да глобяват. Защо *** са толерирани и просто им казват да слизат? Защо си мислят контролюрите че те нямат винаги пари и не ги глобяват, а си мислят че българите не са бедни и не им вярват и трябва да ги глобят. Защо *** са толерирани? А мен ме глобиха,защото на спирката от където се качих не продаваха билети, с 10лв исках да си взема билет от шофьора и нямал да ми върне, казах на контр, те ме глобиха да съм имал 1лв и да

94

За звездите

преди 5 години

Звездите в предния коментар са заради истинското име с което наричат РОМИТЕ в целия бял свят. По TLC има и реалитита в които самите РОМИ се наричат с истинското си име за което тук ме цензурират

93

А циганите

преди 5 години

Когато почнат *** да се возят с редовни превозни документи или да бъдат глобявани тогава да искат от всички. Да решат тоя проблем или безплатното возене, ток, вода не плащането на данъци секса между непълнолетни и между роднини социалните помощи самонастаняването и .......списъка е безкраен са заради големия процент гласуващи неграмотници по изборите ЛИ?

92

Анонимен

преди 5 години

Искам да видя, как свалят *** и смръдливите селяци от градски транспорт, а не да се правят, че не ги забелязват. Точно заради такива като тях, не ползвам градския, ходя пеш или с кола. Докога ще носим мързеливците на гърба си? Хората от ЦГМ имат нужда от защитата на полицията. Забравихте ли какво се случи преди месец с момчето, което си позволи да напряви забележка на тая ***, дето си мисли, че сме им длъжни?

91

Анонимен

преди 5 години

Ех, ако така сваляха и скъпата боя от градския равни нямаше да имат. За псуване са си - за едни може гратис, за други не може.

90

градска мобилност

преди 5 години

До АнонименНа градска мобилност нито правилниците са законосъобразни, нито пък за един лев да слагат на човека белезници. Ама в мутристан всичко може. Пък и то едно обслужване в транспорта. Все едно си в Бангладеш. Защо карате хората да ви плащат приватизацията и ограбването на КТБ, а за един лев слагате белезници?

89

Анонимен

преди 5 години

Всички гратисчии яки глоби и 100 часа обществено полезен труд. Поне в държавата има доста, какво да се прави. Цял ден да мият и да метат, да им дойде акъла малко.

88

белезници

преди 5 години

За една псувня белезници, а мен като ме наплю контролата- ги покриха! За един лев правите човека подсъдим. То нали шофъорите на градска мобилност не надуват чалга или не псуват като карат. В държавата на мутрите бедният няма права!

87

Гринд

преди 5 години

До Анонимен В нормалната държава ще има прилични доходи,а и може да не му се налага да ползва градски транспорт,защото сигурно ще има кола...

86

Гринд

преди 5 години

До АнонименИ една мешана скара към наградата...А служителите на ЦГМ,защо не показват зъби на нередовните пътници от малцинствата, /да не ги наричам ***/?

85

Сандо

преди 5 години

жена ми преди години ухапа една контрольорка, толкова се смях и се забавлявах ...

84

Гринд

преди 5 години

До Enorа с такива ненормално "високи"заплати, как да плащаме "евтините" билети?

83

кОКИ

преди 5 години

Като арестуваха този човечец за 1,60 лв., аз някакси се чувствам по-спокойно за моята сигурност (физическа и душевна), както и за сигурността на моето семейство и близки хора. Просто го чувствам, разбирате ли и за цялата държава. А иначе за кражбата на 16 милиарда дълг, и паричките от КТБ няма арести, там всичко е точно. Едно много голямо браво за бг полицията, както и за кмета със 150 лв. подкуп, а иначе фандъкова никой не я закача. Сигурни градове и държава ей. Брабо на МВР.

82

Епилептик

преди 5 години

Някъде писаха, че човекът бил епилептик. Ако това наистина е така ще бъде голям позор и за контрольори и полицаи това което са извършили. А билетите са още незаконни.

81

уважение

преди 5 години

Кка да ви уважават бе, как? Като сте направили билетът най-скъпия в Европа на фона на най-ниските доходи и правите от хората подсъдими за един лев! Това са институциите в България! Ама никой не казва защо данъкоплатеца трябва да плаща дълг от 30 милиарда без да е откраднал НИЩО!

80

seira

преди 5 години

ГЛОБИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СА НАПЪЛНО НЕЗАКОННИ!НАРЕДБАТА НА СО Е НЕЛИГИТИМНА!!!