108

Оле

преди 5 години

ЕС няма да се разпадне поради икономически причини. Просто големите страни като Германия се възползват от съюза,за да си пласират стоките без мита. В замяна дават по няколко милиарда на бедняци като нас да се заблуждаваме колко са благородни. Англичаните скоро ще разберат, че са допуснали огромна грешка от търговска гледна точка и след няколко години пак ще искат да се върнат. По вероятно е съюзът да се разпадне поради клинатични промени и недостиг на суровини след години.

107

42

преди 5 години

До110Само че Македония беше подкрепена пт САЩ за независимост, защото те желаеха разпада на Югославия, ако си забравил и там бяха разположили сили уж на ООН.

106

42

преди 5 години

До114Не са глупости. Самият неолиберален благодетел Сорос си признава, че ЕС се разпада, а Русия укрепва. Скоро четох интервю. Големият грях на ЕС, е че иска заличаване на нациите в Европа, а това вече е нетърпимо.

105

Я па ти...

преди 5 години

До руски *** 113 Ти даваш ли си сметка какви глупости си написал? ЕС започнал да се разпада , Америка била фалирала , НАТО щял ...не знам кво си.Америка печатала долари ей така..Защо тогава няма инфлация на долара , а непрекъснато се засилва.Престани да пишеш простотии.Народа прогледна и не ти вярва.А шамар де!

104

руски трол

преди 5 години

До уважаемия американски *** ЗозоНАТО вече се е полуразпаднал. Окончателното разпадане ще стане на първи януари 2025 година.ЕС ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА СЕ РАЗПАДА. БРЕКЗИТ ЩЕ СТАНЕ ОКОЛО ПЪРВИ МАРТ 2019 ГОДИНА. За фалшива компенсация на Англия ще се приеме в ЕС Черна гора. САЩ отдавна са фалирали, но се държат като престъпник с револвер в каубойски бар, не искат да си плащат сметките, печатат фалшиви долари без покритие и така с револвер карат света да им приема книжните долари.

103

Зозо

преди 5 години

Искам за пореден път да попитам всички путинисти и *** от форума: Кога аджеба последно ще се разпадат ЕС и НАТО, ще фалира САЩ и други подобни глупости? Аман от евтина руска пропаганда!!!

102

Анонимен до 110

преди 5 години

А ти за какво се продаваш бе джендар за тоалетната хартия долар ли? Заради такива *** като теб, които се продадоха на американците за жълти стотинки нямаме, икономика, здравеопазване, образование и армия.

101

Анонимен

преди 5 години

ЧЕТЯЙКИ КОМЕНТАРИИТЕ ОТКРИВАМ ЧЕ РУСОФИЛИТЕ СА СТАНАЛИ МАКЕДОНОФИЛИ! ЗНАЧИ РУСОФИЛИТЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДА РАЗДУХВАТ БАЛКАНСКИ МЕЖДУОСОБИЦИ, УТРЕ СЪЩИТЕ ТИЯ ЩЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ БЛАГОЕВГРАД Е ИСКОННО МАКЕДОНСКИ, ТЪЙ КАКТО УКРАЙНА Е ИСКОННО РУСКА- ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ, РУСОФИЛИТЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗА КОПЕЙКИ И СА ЕВТИНО ПЛАТЕНИ ***. ГНУС И ОТВРАЩЕНИЕ.

100

БОЦКО ,

преди 5 години

ЗАЩО НЕ ИЗПЪЛНЯВАШ РЕШЕНИЕТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НЕ ПОДАВАШ МОЛБИ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕВРОЗОНАТА БЕ ПИЧ??ДА ВЪВЕДЕМ ЕВРОТО, че да констатираме как МИЛИОН И ПОЛОВИНА пенсионери живеят със 100 ? пенсия при минимална пенсия в ЕС от 700 ?, да видим защо цените на стоките от първа необходимост у нас са с пъти по високи от европейските, защо хората в ЕС получават заплати ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО ВИСОКИ от нашите!!!!ТВОЯТА ЦЕЛ БОЦКО Е ДА ИЗГОНИШ И ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА!!

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Докато има ид иоти дето се радвате на...че на не сме ид иоти, дето се радвате на лелката с поклащащата си глава и нейната компания!

98

Анонимен

преди 5 години

Паталогичният лъжец пак баламосва .Нито Тачи ,нито Вучич са си подавали ръка.Пак не си е пил хапчетата .

97

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Докато има ид иоти дето се радвате на Тулума и еднополовите бракове ще изпускаме ,де !

96

Анонимен

преди 5 години

До БЕЗ ПОКАНАКаква покана! България не спори за името Македония и България не е арбитър! Някой имаше ли поканен?!

95

Анонимен

преди 5 години

До Ленин... п ед о филският капитализъм ....с гей парадите и наркотиците ....

94

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - То изпуснахме и българщината в Македония де..Ми, да не сте я изпускали, де!

93

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен97 То изпуснахме и българщината в Македония де .Видими резултати !

92

БЕЗ ПОКАНА

преди 5 години

СТРАННО Е, ЧЕ БЪЛГАРСКОТО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО В ЛИЦЕТО НА БОРИСОВ ВЪОБЩЕ НЕ БЕШЕ ПОКАНЕНО ДА ПРИСЪСТВА НА ПОДПИСВАНЕТО НА ПРОЧУТИЯ ДОГОВОР.ПРИ ТОВА СЕ КАЗА, ЧЕ ГЛАВНИТЕ ЗАСЛУГИ БИЛИ НА ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ООН.

91

Анонимен

преди 5 години

До Борисооов! - Когато и да изчезнеш,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО.Следователно, няма защо да се бърза! Нека да минат още 2-3 мандата, докато го направим Президент!

90

Анонимен

преди 5 години

докато наши т.ъ.п.а.ц.и се надпреварват да оплюват инициативите на Борисов, гърците бързо се усетиха и вече започнаха да се представят като радетели за развитието на Западните балкани! Каза се: "Донякъде и заради България"...Благодарение на множество такива антиумници изпуснахме българското бяло сирене, българския кашкавал, българското кисело мляко, изглежда и ракията. Дерзайте "бойци" на бйе-сйе-пйе-ту!

89

Анонимен

преди 5 години

нещастен лаладжия