23

akud

преди 5 години

rоmskiq етнос е в разцвет благодарените на тандема бсп дпс

22

Анонимен

преди 5 години

Управляващите от герб няма как да помогнат срещу самонастанилите се роми, защото именно те са им дали разрешение! Все пак това е основният електорат на пп герб! Категорично!

21

Анонимен

преди 5 години

Младост 3, за проблема има доказало се средство, кръстено на съветски външен министър с първо име Вячеслав.

20

Анонимен

преди 5 години

Щом са ловци на глави.. Да викаме Лоренцо Ламас.

19

Анонимен

преди 5 години

няма ли да го разследвате този сигнал??? научете се да бъдете журналисти, бе! всеки може така, дори без да излиза от вкъщи!!не ви ли е срам егати?!

18

Анонимен

преди 5 години

Обикновения човечец повече го е страх от последствията които ще му се стоварят от страна на държавата и закона ако се опълчи срещу престъпниците от колкото от самите престъпници

17

Анонимен

преди 5 години

По цяла нощ ще ги обстрелвам с ***, вие какво чакате?Полицията ли да ви оправи...

16

България има опит

преди 5 години

Преди около един век е бил приет закон за справяне с разбойничеството и е бил приложен на практика. Резултатите са били много добри.Ако държавата не желае да се поучи от собствения си опит, гражданите могат да вземат нещата в свои ръце.Историята ни учи, че и това се е случвало.

15

Ко чакате?

преди 5 години

Бомбете ги с развалени яйця или с пликове от залежали рибешки дреболии. Няма животно което да издържи на ъромата им!э не ви требе милиция!

14

Анонимен

преди 5 години

на банкянския се обадете и на кметицатате са им електорат да си ги прибират

13

Анонимен

преди 5 години

Този пич си живее от 3 години в тази каравана и на никой не пречи незнам кого е заплашвал.

12

Анонимен

преди 5 години

Младост - 3 вземайте мерки и ги гонете докато е време!Утре ще е късно - ще започнат кражбите, силната музика посред нощ, наглото поведение, събирането на огромни групи да ви бият във всеки един момент в който си позволите с нещо да ги ясосате, а те се ядосват много лесно!Държавата и полицията БЕЗДЕЙСТВАТ срещу тях! Ние в провинцията редовно имаме такива проблеми, и никой не ни обръща внимание, а ако го напиша в този форум, обикновено ме трият и блокират, не знам защо! И аз искам хелп буук

11

до Дедо

преди 5 години

Малко ли полицаи има в България?Според теб е по-добре да се саморазправяме, вместо полицаите да свършат работата, за която им се плаща от данъците на хората?Интересна логика...

10

Факт!

преди 5 години

Те ви съюз с германците!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Евроатлантическа Мангалия !

8

R

преди 5 години

До АнонименТози, единия. По опасен ли е от г-н Молoтов ?

7

Анонимен

преди 5 години

Елате в кв.Г.Делчев да видите какъв,, паркинг4 се ,,гради "върху тревата пред блок 251.Ограждат със камъни ,правят си ,,покривчета",конуси и ,,украшения",тревата е цялата в коловози,кал и ц.и.г.а.нияИ това е от години и всеповече се разширява.Всички го виждат но на кварталния кмет му е през........А от другата страна на блока е ,,лъскавият" бул.Каблешков.

6

muzeiya

преди 5 години

Te sa na razhodka krai novite estestveni vodopadi i geizeri v Cum, Gum, Nebostargachite, Letisteto, Expo, Metro...

5

подозрителен

преди 5 години

В Италия съм виждал *** да си водят клиентите в паркирани каравани.Да не и това бардак, в който кварталните пенсионери да олабват жилата.

4

Дедо

преди 5 години

А бе вий нямате ли мъже из тоя квартал?3-4 коли народ са - колко ви трябва да ги изметете за един следобед?2 -входа на блока и ги натирвате со кротце,со благо....И мъже вече ли няма из Младост?