185

ескимос

преди 5 години

е..х ти и простотията ..направо се отказвам от тая държава..ставам ескимос или по-добре чукча...що не се вземе предвид и дали детето не се е напикало на задната седалка..и това е държава от ЕС в 21 век..давайте в същия дух и накрая ще угасите лампите на терминал2..що ли ми се струва че тоя Проданов хич не го е грижа за мен ,а само за собствения си джоб.Щом и мутрите тръгнаха да дисциплинират водачите..ето доказателството за срастването на мафията с държавата...

184

анонимен

преди 5 години

мамка и хъшлашка държава...това е ***...тая дивотия я няма никъде по белия свят

183

Gele

преди 5 години

немога да разбера, защо не се мисли реално как ще се следи кой шофира дадена кола. Имаме две семейни, но жена ми кара само едната, защо ако случайно прегреша аз с по-мощната да бъде увеличена гражданската и на тази, която тя ползва за децата до градината и обратно. Ясно ми е, че искат повече пари, но не е редно.

182

Ivo

преди 5 години

Според мен трябва да се вземе под внимание още и дали возят деца, които ръсят солети в колата, също така и дали превозват куче, което лае в движение. От значение да бъде и дали обичаш да паркираш на сянка колата, както и дали предпочиташ успоредно паркиране напред или назад. Само тогава ще настигнем западна Европа.

181

Анонимен

преди 5 години

гражданската направо я вкарайте към административните наказания.някой ако си мисли че ще плаща по малко се лъже.застраховките вече ги покачиха и вече могат да намалят на малцина малко докато не направят нарушение което е неизбежно.трябва да се гледа не нарушения а птп по твоя вина.явно застрахователите и досега си печележа добре щом имат пари за лобисти.

180

Анонимен

преди 5 години

Докато някои 'обмислят' застрахователите действат - ГО за една и съща каравана миналата година 54 лева, тази 120 лв!

179

Мислител

преди 5 години

Пишете "обмислят" - извинете, с какво обмислят и кои са тези ***,които "обмислят" ? Това е обмислено от умни хора в Европа и има стандарти . За какво са тези "мисловни" напъни на някакви недоучени и прости селяци в тази *** Народно събрание ? Та от там излиза само грухтене и воня! Я се скрийте и извикайте европейци да ни поправят законите!

178

АЛА БАЛА С НАС

преди 5 години

Караш лошо с нарушения гряжданска 1000 лв Караш добре 20лв по малка Бравооооооооооооооооо Стимула е голям

177

Анонимен

преди 5 години

Според написаното тук, ГЕРБ подготвят поскъпване на застраховката Гражданска отговорност средно три-четири пъти. Ако сега плащаме средно 220 лева, ако приемат тези промени ще плащаме средно около 800 лева за тази застраховка, а някои и над 1000 лева. ГЕРБ май твърдо са решили пак да паднат от власт.

176

Един от Северозапада

преди 5 години

Важното е да се плаща, да има оборот и приходи , било в хазната, било у застрахователите, или и двете.Не е важно с какви доходи ще плащаме.Това са подробности.Иначе, напълно подддържам мнението за "тоягопада" , по-долу, но и знам, 1923-та как свърши подобна ситуация.А сега-няма и кой, а и няма и с какво.....

175

Анонимен

преди 5 години

Водопад не знам дали ще има, но със сигурност ще има тоягопад, и то голямшайката да си опича и без това малкото мозък!

174

Анонимен

преди 5 години

За по-сигурно, я разширете обхвата до ниво - вход или каре къщи. Кво си играете на дребно? Една кола на паркинга да е с нарушение и айдее, изгоре целия паркинг. :) Догодина дигнете и данъците с неколкостотин % и сте готови. Пари ще има - водопад.

173

Анонимен

преди 5 години

Застраховката не е данък, макар че е задължителна. Данъците са за държавата, застраховките са за частните застрахователи мутри. Поназнайвайте ги тези неща преди да пишете.

172

Анонимен

преди 5 години

не 100лв, а 1000лв данък за стара кола

171

Анонимен

преди 5 години

Поредната настъпана мотика от шайката ***! Пробутайте извратената канвенция, или 100 лв данък за кола, или пък тази идиотия та да ви изринем веднъж завинаги! Което и да си изберете от трите варианта, изриването ви е гарантирано!

170

Румен

преди 5 години

Докато обмислят, цената на най-евтината застраховка е скочила с 40 лева, за моя автомобил.Проблема не са цените, проблема са доходите на хората. Как не им разбира главата, че за да има икономика и пълна хазна, трябва хората да получават европейски заплати.

169

Руснак

преди 5 години

Ще смачкаме българските тъппаци!Вие сте роби на руския народ!Слава на Русия!

168

Анонимен

преди 5 години

А да ядат кютек обмисля ли шайката! Направят ли тая идиотщина спирам да правя граждански, е,бал съм ги в *** ненаядени!

167

BG

преди 5 години

Българи до кога ще търпите да се случват такива безумия??? ДО КОГА??

166

един

преди 5 години

Пълна бъркотия ще настане .В Европа не е така ,застраховката е на собственика и колата може да се кара от още един човек записан в талона ,за да се търси персонална отговорност. В БГ ще бъде орел ,рак и щука !