17

Анонимен

преди 5 години

Ще го омажат като Боженците.Там е чалго мутро барок. И непрекъснати строежи. И намусени продавачки. Една я питах за чешма, продаваше на сергия, каза че няма, а се оказа ,че чешмата е зад гърба и. На един метър зад зида.

16

Шивача

преди 5 години

Пак съм горд с българското. Пишете повече, търсете истинското наше господа и госпожице журналисти!

15

Ую

преди 5 години

Има хотел там, с един не особено любезен хотелиер, той е за всичко...няма лошо, само дето след вечерята тичахме до бърза помощ, че се...от разкритите мудомашно приготвени!

14

SILANCE

преди 5 години

До Анонимен Как не са нацвъкали мястото с палати и чалгарници? Друго не са построили властопритежателите,пардон,...само наричащи се у правляващи.

13

Анонимен

преди 5 години

Много примамливо звучи всичко, пожелах да посетя това чудо. Преди години ходихме до х. Амбарица и след това през билото - до Добрила. Чудесна природа, изумителна.На "работилата по материала" препоръчвам да започне да пише грамотно - да съгласува по род (още в първото изречение), да членува правилно, да не употребява небългарски литери...

12

...тъжно...

преди 5 години

Така и трябва. Колкото по-малко се знае, толкова по-добре! Истината е, че тези местенца трябва да си останат само за просветени.Пример - Седемте рилски езера. Допреди 10-15 години бяха трудно достъпни, единствено за силно мотивирани хора. Сега, откакто има лифт, кьораво и сакато са там. Това не е лошо. Лошото са фасовете, барбекютата, пишман-риболовците, фасовете, АТВ-тата и неспирния екот на чалга.Колкото по-малко неподходящи хора ходят, толкова по-добре.

11

Do 10

преди 5 години

До 123Не, няма...за съжаление.

10

123

преди 5 години

Бе има надежда още малка някаква...

9

Бармалей

преди 5 години

Дошло е време за такива местенца да не се споменава изобщо и никъде. Кой ги открие случайно - негови са си. И пази тайната. Иначе всичко ще осерем.

8

vlady

преди 5 години

Лишила е децата от възможности за качествено образование и кариерно развитие - момчетата са имали реална възможност да получат длъжности в армията и администрацията по програмата девширме, момичетата да правят кариера в културните институции на империята хареми.

7

Вальо

преди 5 години

Ходил съм там 2 пъти и е истински рай! Природата и архитектурата са уникални! За съжаление и там започнаха да строят хотели, да събират пияници и мушмороци! Някакъв скъперник от Плевен направил хотел там, не се вписва в обстановката, с кофти кухня, гостите му само вдигат гюронтия и замърсяват природата! В името на парите хората съсипаха природата. Сигурен съм, че този кръчмар не си е мръднал пръста за нищо в полза на махалата!!!

6

Анонимен

преди 5 години

До ПравославенУчилището е направено на музей, а не храмът! Но който спи като чете, така е. Единственият комунист тук си ти

5

Анонимен

преди 5 години

До ЕхМного от управляващите ходят там, така че не се притеснявай - всичко е ОК

4

Православен

преди 5 години

Храмът на музей направили? Досущ като комунистите. После защо изчезва селото? Викнете свещеник да направи молебен и да се отслужи в него поне една литургия и всичко ще си дойде на мястото. (Не слагайте каруцата пред коня!)Институциите ги забрави! Господ е над тях и преди тях. Ех Милко, Милко...

3

Анонимен

преди 5 години

Баба Стана е долен расиат! Спасявала си децата от какво? От мирното съжителство ли? Айде стига сте давали поле за изява на такива хора дето клатят етническия мир в България! Иронизирам само

2

Васо

преди 5 години

Преди години имах приятел фотограф който ми подари няколко снимки от там... това е Рай,казвам го съвсем основателно. Всичко е като пътуване с машина на времето. Запазено и автентично. Нека я бъде България!

1

Ех

преди 5 години

Милко Милко, добри са ти инициативите, но на кой от управляващите му пука за някаква си българска махала и българи? Най-добре хвани някой от известните чужденци които идват там да се намесят. Тогава нашите ще си счупят краката да угодят. Няма друг начин!