57

беба

преди 5 години

ТОВА СЕ КАЗВА НАГЛОСТ !!!ВИДЯХТЕ ЛИ БЕЗСРАМИЕТО В ОЧИТЕ НА"ДАМАТА"!!! НАХАЛНИЦИ!!! ДА СИ КУПЯТ БИЛЕТИ СЪС СВОЙ ПАРИ!!! И ЛЪЖЕШЕ ЧЕ СА СЕ ИЗКАЗАЛА!!!

56

Непозната

преди 5 години

До АнонименТова е въпрос на който министърът, който ги е командировал, трябва да даде отговор. Знам обаче, че никой никога не ходи командировка без "екстрите" квартирни и дневни, включително и написалият статията.

55

Анонимен

преди 5 години

Това за шесте дни при три дни конференция в САЩ, е залъгалка за наивници. Аз от собствен опит знам колко време отнема пътуването от София до САЩ - един ден на отиване и два дни на връщане заради разликата във времето. Аз пътувах близо 28 часа на отиване, но имах и вътрешен трети полет в САЩ. Същото е и на връщане. Не оправдавам с това тези от ГЕРБ, които нямат работа на тази конференция.

54

Анонимен

преди 5 години

При тридневна конференция си трябват шест дни. Първият ден пътуваш. От вторият до четвъртия ден е конференцията. Тръгваш си на петия ден и пристигаш в България на шестия ден след 12:00 часа. Не става за по-малко дни. Не в тези дни е проблемът, а какво изобщо са правили там?

53

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

Нямало пари, а какво направиха с 4-те милиарда, които от ГЕРБ откраднаха от КТБ?А какво стана с другите 16 милиарда, които Борисов взе като заем, кои сметки захраниха?

52

С НАШИТЕ ПАРИ

преди 5 години

Нито едната, нито другата блондинка са се изказали на конференцията.Всеки ден от летището тръгват на екскурзии в чужбина поне 50 чиновници от ГЕРБерските министерства.Главатарят им също обикаля безсмислено и безрезултатно света на държавна сметка

51

Анонимен

преди 5 години

ЕКСКУРЗИЯТА, ПАРДОН КОНФЕРЕНЦИЯТА Е ТРИДНЕВНА , А ТЕ ЩЕ СТОЯТ ТАМ ШЕСТ ДНИ. СИГУРНО ЩЕ ХОДЯТ НА СЕКСШОПИНГ.

50

Анонимен

преди 5 години

Когато бях на около 23-24 години,видях една млада жена от съседния блок как се хвърли от 4-я етаж,а майка и бе инвалид в количка,тя пищеше и се опитваше да я спре.Беше страшно!Съдбата на инвалидите и хората около тях е жестока,безпаричието също,те наистина имат нужда от помощ.Трябва да им предоставят условия за достоен живот,дано правителството и Мая Манолова се размърдат!

49

Анонимен

преди 5 години

Хората и децата инвалиди изнемогват,а те си правят скъпи екскурзии да си развяват......!Отврат!

48

Ала-Бала

преди 5 години

Заслужават да пътуват с нискотарифна компания

47

Непозната

преди 5 години

Статията е доста тенденциозна по отношение на държавните служители и е написана умишлено манипулативно.

46

Smurf

преди 5 години

Грешка коментара ми е към 32

45

Smurf

преди 5 години

До До 29 Че само Бойко Борисов казва АЗ ви построих магистрали АЗ ви платих пенсии АЗ ви вдигнах заплатите. А той това с какви пари го прави с негови или с обществени. Бойко Борисов харчи нашите пари а го представя винаги като негова лична заслуга

44

Анонимен

преди 5 години

Недискриминация друг път - тя в бизнес класа, заместничката - в обикновена....По същия начин мислят като работят с данъкоплатците, които им плащат заплатите - ние да се оправим, а бедните да го....

43

П.Петров

преди 5 години

С парите за болните, нетрудоспособните и т.н. социално уязвими категории, драги ми "ИЗБИРАТЕЛИ"( с други думи "МАТЕРИАЛ"), сте ги пратили на шест дневна екскурзия в Ню Йорк.МИСЛЕТЕ КАТО ГЛАСУВАТЕ!

42

Анонимен

преди 5 години

В моето градче,ако не си симпатизант на ГЕРБ,ще умреш от глад.Кандидатствах за инкасатор на ВиК и ми казаха,че ако не съм симпатизант на ГЕРБ,най-вероятно няма да стане.Това ли е демокрацията?

41

extremist

преди 5 години

КРАДЕЦ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК СА СИНОНИМИ;

40

Анонимен

преди 5 години

калинки кацнали на гербер

39

Анонимен

преди 5 години

Командировката им е с всички екстри - самолетна бизнес класа за зам.-министъра, дневни, квартирни и пр. Общата стойност на пътуването на двете служителки е 16 150 лв., става ясно от документ, с който "Сега" разполага. Тъй като самолетните билети са купени в последния момент, билетът за бизнес класа на Димитрова струва 8306 лв., а икономичната класа на подчинената й - 2016 лв. Останалото до 16 150 лв. са дневни

38

Мен

преди 5 години

Подадох сигнал за корупция на техният сайт и ще следя какво ще направят. Вместо само да ги псуваме, крайно време е да започнем да ги налагаме с тоягите. Подавайте сигнали и изисквайте чевръсто да се обработват и да се човърка докато не излезе истината. Няма да навреди ако още много синали макар и за същото нещо се пуснат на тяхната страница за сигнали за корупция - потърсете МТСП в google и ще я намерите лесно. Има ли тук някой адвокат, който да каже как можем още да ги натиснем ?