35

Къде ми е коментарът

преди 5 години

В него съветвах тази депутатка да не се изказва по въпроси, от които нищо не разбира!

34

точка

преди 5 години

Стига вече политици и медии сте дъвкали тази интеграция.Еднакво прилагане на закона към всички български граждани-това е интеграцията.Който не спазва правилата в цивилизована държава да хваща джунглата на Амазонка.Никакво специално отношение към никого.Не учиш, не работиш,не плащаш данъци,не спазваш законовия ред-нямаш право да ползваш нищо в тази държава и ...поемаш към залеза.

33

*

преди 5 години

Интеграция означава единствено и само наливане на пари,а от там и далавери!

32

евроинтеграст

преди 5 години

Само дето никой не казва,че квото каже амер.посланик това става!

31

мнение

преди 5 години

Отрекох се от ОП и няма да гласувам на следващите избори за тях. Но няма да гласувам и за БСП, защото вече се видя, че ако те спечелят изборите пак ще почнат неоснователно да наливат пари към цъйганорите, там където сега наливат ГЕРБ. Тежко се намира за кого да се гласува - всички са от един дол дренки. Май, Слави ще спечели моя глас.

30

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно, че няма резултат от политиките на интеграция. Въпроса е дали точно този резултат е бил търсен. Когато влеза в голям супермаркет близо до ромската махала виждам големи фамилии с пълни със скъпи продукти колички и деца които тичат навсякъде. А българите си броят стотинките спестяват от торбички и пазаруват само на промоция.

29

Анонимен

преди 5 години

А бе тука има грешно разбиране или недоизказване на нещата. Няма значение дали си ром или българин! Родения в БГ трябва да се учи и работи за да плаща данъци, да издържа и държава, и възрастни, и болни,и да надгражда,и да брани държавата си! Така е навсякъде и е ясно! За какви глупости се пише и говори?

28

Анонимен

преди 5 години

Нали имаше деситилетие на ромското включване? Наляха се милиони леваве в интеграция. Аз искам за да знам колко точно роми се интегрираха и станаха пълноценни граждани? Стига сме се грижили за тях. Вече е жизненоважно да се погрижим за себе си.

27

Анонимен

преди 5 години

Военна служба! Полезна за ромите,а и за българите! Баща ми е служил 3 години! Достатъчно за да придобиеш квалификация и характер! Преди това под конвой в училище! Демокрацията е за напреднали народи! В училище няма демокрация!

26

123

преди 5 години

Хахахаха интеграция, та те не могат името да си напишат. И не е защото не искат, просто за повечто от тях е много сложна дейност писането, хич ги няма по тези показатели. Та как да го интегрираш такъв, като не става. как да му обясниш, че има правила. Не става с добро, а само с налагане на правилата.

25

Гогата

преди 5 години

Жековица изпълнява нечие разпореждане...и говори поредните простотии за тоя етнос. Никаква интеграция не може да има, щото те не желаят да се интегрират А, на сила не става. Не желаят, щото интегрирани ще загубят привилегиите си в обществото ! Толкоз !

24

бате дай 20 лева

преди 5 години

щом от партиините централи повдигнаха въпроса за боровинкаджийте,значи идат избори!

23

???

преди 5 години

"Как да направим ученето привлекателно " Ученето е труд и това изречение означава как да направим труда по-привлекателен например от кражбата. Е няма как освен с принуда и наказание . Но точно това БСП и другите партии не искат ,а тов е единственият възможен път ,който се нарича ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА

22

Шопа

преди 5 години

Тия от БСП не мое ли да си намерят по нормални депутати?

21

Анонимен

преди 5 години

Надя Клисурска, тире Жекова, предполагам на бай Жеко снахата, защо не влезе в един личен контакт с един конкретен ромски лидер?После тя може да ни разкаже.Нека ти кажа:Тези ги има по целия свят.Дори и в Америка.Представи си,преплували Атлантически Океан.Никъде не се интегрираха.НИКЪДЕ!Наричат ги "Gipsy"Само в мойта страна не мога да ги нарека с истинското им име.Един ден ще те спася от тях.Ако не аз, моят син.

20

Веско

преди 5 години

Както винаги празни приказки. Ужасното е числото-206 ХИЛЯДИ !!!! не са ходили никога на училище. Като оставим настрана, че на журналистите числата са им малко трудни, дори 20 хиляди да са, очаквам от държавни служители конкретни мерки. В рамките на месец да се посетят с полиция и опишат всички случаи. да се спрат детските помощи и децата ако трябва в интернати.

19

Анонимен

преди 5 години

Ромския глас не е само 50лв по избори ,а включва още всевъзможни помощи, Не плащане на ток,вода,данъци, незаконно застрояване, безнаказано грабене,биене и тормоз ! това е сделката.а,*** разделен на сто партии плаща сметката

18

Додо

преди 5 години

В момента, в който някой започне да ви налива от прокисналата манджа за "интеграцията на ромите" веднага би следвало да разберете, че е себичен акт, вероятно с цел лична облага или затвърждаване на някакво служебно положение, или пък с надежда за придобиване на такова!!

17

Алекс2

преди 5 години

Защо не се опитаме да интегрираме вирусите ? Да живеят свободно в природата но без да влизат в здравите човешки организми , ще бъде баси кефа ако успеем !

16

Анонимен

преди 5 години

Заради такива скоро ще гледаме опушении в магазина , на работа , в училище , в ресторанта и тн. Много по добре е сега. Мяташ им малко помощи и не ги виждаш никъде. Оня ден на плажа вида ме семейство опушениии повярвайте ми ...По добре да им даваме малко хляб пред това да са около вас с манталитет от 2 век. Това с интеграцията не е в наш интерес.