22

Анонимен

преди 5 години

Хич не ми трябва рак, за да си гледам кефа. Пия си Бургас 63, карам си количка, бакам, колкото да има и си щракам с пръсти :)

21

Стига

преди 5 години

Няма нищо хубаво в болестите, още по-малко в онези, които учените умишлено са създали.

20

Дали

преди 5 години

Рак е жестока диагноза, а колко жестока е държавата ни България, в която на здравно осигурените, но болни в 4-ти стадий на рак, не се дават безплатно обезболяващи, не че и с тях болките изчезват, но...Тоеа ли е "Майка България", за която се трудиха родителите ни или е "Мащеха".

19

със сигурност

преди 5 години

Разболял се е в Австралия -защото там има най много УВ лъчение в цял свят

18

Дали

преди 5 години

Основател е на "Muslim around the world"... А дали не са му паднали задръжките и да е употребил парите срещу неверниците? Или раздавайки неволно е подпомогнал тероризма? В Библията пише :"Не прави непоискано добро, защото вършиш зло"

17

УМЕН

преди 5 години

Евтина ислямска пропаганда. А аз си направих извода че човек който дава 700 долара за джапанки не заслужава да живее.

16

Тъжно

преди 5 години

Намерете интервюто с него, как мълчи 5 минути на въпроса, защо нарича рака "дар" и очите му се пълнят със сълзи... Тъжно и жалко... Много *** има по този свят - убийци, изнасилвачи, крадци, а доживяват дълбока старост. Можеше да има собствени деца, да създава работни места, да създава възможности за другите, а не да им се дава наготово. Да раздадеш предмети и пари на бедните, няма да ги направи по-богати... И животът бил справедлив...Един способен човек по-малко.

15

СПАРТАК

преди 5 години

"Мюсюлманите по цял свят считат смъртта му по време на Рамадан за подарък от самия Аллах."Абе те по принцип считат смъртта за подарък и затова честичко си режат главите, газят и стрелят невинни и се взривяват на обществени места. Даруват се демек, казано другояче.

14

Sik

преди 5 години

Благодаря на господ , че не съм се родил българин. Щях да бъда, алчен, злобен и с много комплекси. Човек, на който все някой друг му е виновен .

13

али банан

преди 5 години

Интервюто е смехотворно. И тези хора са родени и отрасли в Австралия!! Едва говорят английски, всяко изречение започват с "алла" ... Цялата концепция вместо да трогва дразни...и благотворителността им не е като хората!!

12

Анонимен

преди 5 години

Човекът е постигнал нещо в живота си,пари и ферарита.И когато е получил ,,повиквателната'',тогава е разбрал че нищо от това което си е мислил че е постигнал,не струва и петак,че нищо няма да вземе със себе си.Осъзнал се е,разбрал е че причината за болестта е в начинът по който гледа на живота.Поне е раздал всичко на нуждаещите се,и това му е била последната радост.Нека и българите да се поучат от него,колкото и да са откраднали,и пени няма да занесат горе. Евала на човека,бил е истински вярващ.

11

Анонимен

преди 5 години

"Имал - Дал"

10

Анонимен

преди 5 години

" ... бабичката дала петаче на Христос, богаташът 100.Христос удостоил бабичката с повече внимание. Защо,Господи,та аз ти дадох много повече?Защото ти ми даде трошичка от многото, което имаш, а тя ми даде всичко което имаше.Отговорил Христос.

9

Анонимен

преди 5 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове.Оградите няма да ги спрат така или иначе.

8

Andreshko

преди 5 години

Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи,сироти колко той е ограбили пред олтарят бога измамилс молитви, с клетви, с думи лъжливи- Хр. БотевТолкова млад с честен труд не е събрал тези пари толкова млад и за това аллах си знае работата...

7

Анонимен

преди 5 години

Тоест, подпомагал тероризма тоя?

6

Анонимен

преди 5 години

Прокуратурата на Република България,да се самосезира и да предяви обвинение за прокламиране на ислямистка дейност в този сайт!

5

до 4

преди 5 години

Българите не са богати - но събират милиони за болни деца...и закъсали алпинисти...Лесно е да даряваш - когато имаш - много трудно е , когато нямаш!

4

Анонимен

преди 5 години

А колко от нашите мили олигарси биха постъпили така?Представяте ли си висши СИКаджии да подарят фераритата си и да построят църкви, домове за сираци, болници за най-бедните?А?

3

Анонимен

преди 5 години

Дано повече като него да дойдат в България и да очовечат поне малко тази гнила държава и мрсният и народ.