23

Куклукс Клан

преди 5 години

Омърсиха стадиона... ... омърсиха площада..... тва в друг град има ли го????? Някой мене като съвестен данакоплатец попита ли ме дали съм съгласен???? Нямам нищо против турците. Но твада го правят на пъпа на града не съм съгласен ....

22

ха така 13

преди 5 години

През 1990-та Кърджали въстана срещу регистрацията на ДПС - 48 дни на улицата българите бяхме в студа.Комшу стоял си на студа, но не си разбрал как ви ползваха за разпалване на гражданска война . Имената ви пречеха тогава а ДПС си пак ваша на ДС не случайно почти всички са ясладжии и на месно ниво заедно вьртите далаверите, другото е пропоганда за бунаците.

21

то е ясно

преди 5 години

....Този път високопоставен гост от южната ни съседка не дойде...____Защото и от там и от тук тези хора са използвани само по избори от Доган и Местан и за настройване срещу българите.

20

Анонимен

преди 5 години

Решението е федерализация.

19

Анонимен

преди 5 години

Да му се наложи 680 лева глоба.

18

ПроСоТо

преди 5 години

е,нема го Рос_ко да фърли некой и друг гюбек на закрито....Скучно им е,ама и те явно не са наясно ще вечерят ли,политиката ли ще бистрят..Впрочем,защо г-н кмета,който е ОФИЦИАЛНО ЛИЦЕ, е ПРЕНЕБРЕГНАЛ изискването на Конституцията ?"ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКИЯ"!!!!!!!!...В домовете си,ако искат,могат и на патагонски да си говорят.Та защо е държал речта си на турски?..-Да не си е мислил че е в Турция?

17

Анонимен

преди 5 години

Kърджали е хубав южен град.Българи,турци живеят рамо,до рамо ..

16

Анонимен

преди 5 години

Говорят на турски ама ядат български хляб и живеят с български левове .

15

Анонимен

преди 5 години

В Кърджали поне засега иа мир и разбирателство между българи и турци.За разлика от българо-мохамеданите в Рибново и Гоце Делчев, които са настояли Рамазан Байрям да бъде обявен за национален празник и неучебен ден за училищата!Справка - новините в другите сайтове!Така, че не турците са ни проблемът, а българо-мохамеданите, които са фанатизирани мюсюлмани и доста плащат...

14

бай х

преди 5 години

и бойко паша ще прави вечеря ,, зифтар,,

13

Шопо

преди 5 години

Каква трагедия !!! Да няма високопоставен гост от матушка Туркияа...

12

ВЪПРОС

преди 5 години

Нали имаме Президент - Румен Радев ?Защо има НОВИ Избори ?Какво става ?

11

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

ДАНС направи ли снимки на Терористите ?Или както стана с Пелов в Ботевград ?Ако им е мил Алаха и Тероризма да си заминават в Сирия и Турция , ако искат да живеят Нормално да си плащат Данък Смет и Данък Сгради .

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Стига вече сте го дъвкали Кърджали!Етнически турци има в цялата страна - цели села около Кананлък, Шумен, Добрич, Разград.През 1990-та Кърджали въстана срещу регистрацията на ДПС - 48 дни на улицата българите бяхме в студа.Къде беше българското население от цялата страна тогава да ни подкрепи?Държавата и българите сами се отказаха от смесените райони!Кърджали е страхотен град, харизан на ДПС от българските политици, това е истината.

9

Анонимен

преди 5 години

В Къджали всички са българи когато трябва да покажат лична карта на границата, през останалото време половината дори не знаят какви са

8

българин

преди 5 години

Затова НЕ трябва да идват на власт , защото окупират всичко с манталитета и езика си.Спомени - Мин. на земеделието общините в смесените райони.Защо инж. Хасан Азис говори натурски ? В случая той е държавен служител на обществено място. Патриотите , къде сте ? Спите ли ?

7

майорски

преди 5 години

До Анонимен 4Прави разлика между турци и мюсолмани !!!!Това че си мюсолманин не значи че си турчин!Корана в България да се чете на Български !!!!това ще оправи 50% от проблемите в България !

6

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против да си говорят турски - майчин език им е.НО никога няма да приема изказвания от сорта `българи ползват езика на омразата, а ние - не. Няма да приема непрекъснатото натякване за възродителния процес също. Защото за него е виновна самата Турция с подривната си дейност. През изминалите 45 години социализъм българи също пострадаха от системата, но ние не го натякваме непрекъснато на турците.

5

Шахин Кокулу Чингене

преди 5 години

ДПС е противоконституционна партия и трябва да бъде забранена!

4

Анонимен

преди 5 години

В Кауфланда в Кърджали свърши свинската плешка на витрината (лични впечатления отпреди 2 часа), нашите турци празнуват с пържоли...Няма лошо, подкрепям! Явно са много по-напредничави от арабските си събратя и са разбрали, че прасето всъщност е много хубаво животно!