52

Redeve

преди 5 години

Osvobodili li gi?! Te v zatvora li bili dosega?! I veche sa na svoboda....?! Uvolneni li sa, pensionirani li sa, premesteni na po-visok post li sa?! Kakva preporaka za sledvastia im rabotodatel ste im dadat?!

51

Анонимен

преди 5 години

Вие, г-н Радев, и останалите чобани като Вас, направихте всичко възможно тези хора да не се справят! А премиерът-сикаджия първи положи основите на цялостната деградация на МВР с унищожаването на работещите звена в контраразузнаването и подчиняването на НСБОП в качеството на главсек на Министерството!

50

Иван

преди 5 години

А в София град и въобще навсякъде другаде е цветя и рози, нали министре

49

Колал

преди 5 години

Колала не се изпуска. Хвърлиха дребната риба под влака, но горните некомпетенти власт никой да не ги закача. В БГ няма един уволнен или закопчан от властта, нито един.В Китай преди година разстреляха 27 подкупни управници. Китай ще се оправи но ние никога.

48

Анонимен

преди 5 години

РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА, А СЕ ЧИСТИ ОТКЪМ ОПАШКАТА.

47

Антие

преди 5 години

А министърът на вътрешните работи защо не си е подал оставката? Винаги се започва най-отгоре, от този с най-голямата отговорност и най-високата заплата.

46

Моторче

преди 5 години

Шефката на окръжната прокуратура я постави на тази позиция мафията. Да проверят работата и в Етрополе-убийства,подарени заводи ,горска мафия, откраднати общински средства за милиони.

45

www

преди 5 години

НЕ ШЕФА НА МВР А МИНИСТЪРА И БОРИСОВ ТРЯБВА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКА - ПРОСТО ВСИЧКО КУЦА ...

44

Анонимен

преди 5 години

Когато *** пожарникар управлява всичко се срива рано или късно.Това не е САЩ където и артист да сложиш за президент системата работи.В България сте я закъсали яко но сами сте си виновни защото не аз го избира тоя главанак вече 10години.

43

Хрис

преди 5 години

Абе хора според мен този некадърник-министъра на МВР- е роднина на Б.Б. само така може да се обясни оставането му

42

Чччч

преди 5 години

Шефката на софийската окръжна прокуратура е свързана с мафията.

41

гражданин

преди 5 години

Не се справиха по конкретно началниците на освободените. Там е заровено кучето .

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19 Не само ръководството на МВР . Почти във всички РПУ и ГПУ / граничната полиция/ голема част от инспекторският / офицерският / състав са били старшини / полицаи / завършили задочно " престижни " ВУЗ като агро бизнес Кърджали, минна геология пак там, Хасково, свободен " Варна" , Югозападен, и още други такива "светила". Какво може да се очаква след това?

39

House M.D.

преди 5 години

Колеги, обявявам награда от 1 000 000 /словом - един милион/ $ /словом - щатски долара/ за намирането на грамотен журналист.Уточнение - Георги Ифандиев не влиза в сметката.

38

Parking, wc, darvo

преди 5 години

Bg medii sa mafia. Uuuuuuu.

37

Анонимен

преди 5 години

Всички министри от ГЕРБ съсипаха МВР като първенец е ЦЦ - физкултурник и разносеач на папки в МВР,

36

Иракли

преди 5 години

Много си бяха добре. Бяха там точно за това за което са назначени. Да спят и нищо да не правят. Наслаждавам се да чета за мизерията в която живеете.

35

Допълнение

преди 5 години

До Анонимен 19:...които така и не могат да се освободят от милиционерският си манталитет,като начин на живот,присъствие и поведение!За професионализъм да не говорим?!Казвам го от опит и лични впечатления!?Едно време имаше много повече вицове за милиционерите,но те имаха много повече авторитет сред народа и вършеха много повече работа,отколкото днешните " полицаи" !?!?!?

34

Анонимен

преди 5 години

Соросоидката Руми Бъчварова съсипа МВР. Сега е началник на кабинет май.

33

Анонимен

преди 5 години

Какво става с оставките на Теменужка Гинкова Върбоизчезова. Няма ли някой милиционер да я земести