107

:)

преди 5 години

110, ние трябва да настоявяме за северозападна Македония само и само да не е гръцкото

106

Анонимен

преди 5 години

Скопска република,и нищо друго.Без това сърбите им скопиха съзнанието.

105

един

преди 5 години

защо да си търсят име като си имат една Нова България върши работа

104

пророка Олег

преди 5 години

аз предлагам за име: Сияйна Вентилаторна

103

Анонимен

преди 5 години

Не се сещам за нормален човек, който ще се съгласи гърците да диктуват името на страната му. Не се сещам за нормален човек с нормална интелигентност, който ще подкрепи грък да диктува името на страната му. Гърците се гаврят с макетата. Не че не заслужават, след всичката помия, която ни изливаха отгоре толкова години. Трябва и ние да се пазарим за името им и то трябва да е различно от гръцкото предложение ;)))

102

Анонимен

преди 5 години

Време е и окупираната Източна Македония да се върне обратно на Македония.

101

Анонимен

преди 5 години

Е за какво ти е този северно-македонски паспорт? Да си правиш вятър с него? По-добре си издави източно-македонски паспорт. С него можеш да пътуваш от Рупите до Кресна и обратно.

100

Анонимен

преди 5 години

какво не му харесаха на БЮРМ - Българска Югозападна Република Македония?

99

Анонимен

преди 5 години

"Северозападна Македония" за да няма претенции и към България.

98

Стамат

преди 5 години

Ха-ха, ЕС ДГД!

97

Поздрави

преди 5 години

Много по-здрави от Кремъл. Началниците на макетата от Кремъл веднага реагираха на последната новина, точно така , както и по-рано - с Пренебрежително Мълчание. По същия начин реагираха , когато беше подписан българо-македонското междусъседско споразумение. По същия начин се отнесоха когато Българската църква пое Македонците. Македонската държава е измислен от Кремълският Коминтерн още през 30-40 години за да сее раздор на Балканите и да манипулират населението.

96

Анонимен

преди 5 години

Иванов е последният инструмент на руско-сръбската завера и ще бие къчове до последно.На македонизма му се вижда краят,не може една лъжа да е вечна.

95

Мъчи ме въпрос

преди 5 години

Интересно какво ще отговаря Заев (родом от Струмица, ЮЖНА Македония) пред чужденци като го питат къде точно се намира родният му град. Хммм... Значи аз съм роден в Южна Северна Македония! Велико!

94

akud

преди 5 години

така са му наредили от кремъл инак иванов едва ли знае какво иска

93

9090000090

преди 5 години

Да се съгласяват на " Република Скопие " и да мирясват

92

ПроСоТо

преди 5 години

слава Богу,шопите са оказаха с неколко грама повече мозък от "македонците",защото в противен случай сега щехме да говорим за "република Централна Шопия".....а ВЕРТИГОТО "захариева" ДА СЕ ЛЕКУВА!

91

ПроСоТо

преди 5 години

"македонците" бяха УПОТРЕБЕНИ за НЕЧИСТИ ЦЕЛИ!!!!!!!!!..А тоя,който ги е употребил, явно е познавал добре МАНТАЛИТЕТА на жителите на тая провинция.Разбира се,ФАТАЛНОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,наречено "желю желеф",побърза да налее масло в огъня..

90

dodger

преди 5 години

най-добре ще е - Бивша Югославска Република СевероЗападна Македония. или БЮРСЗМ

89

ПроСоТо

преди 5 години

аз не знам с кво "сай наял" Г.Иванов,анонимник,но е ясно ,че ти все още гладуваш...Но както и да е-имаш нужда от "зелено",напиняш са....Въпроса е друг:..-НЕ МОЖЕ да има "република Македония" така,както не може да има "република Тракия",или "република Балкания",или .."република Медитерания"!!!!!!!!!Също и "република Добруджа","република Кресненско дефиле","република Седемте Рилски езера".....Г. Иванов може и да се води от някакви...негови си "игри",но важното е,че реакцията му е напълно лог

88

Анонимен

преди 5 години

Явно Иванов се е наял стабилно с рубли затова леко се е поизнервил. Лоша диета просто.