33

ХЕЛП МИИИ

преди 5 години

може ли някой да ми обясни какво е извънсъдебно убийство и значи ли , че има съдебно убийство ? един чел, друг превеждал, трети писал, никой не редактирал...

32

Анонимен

преди 5 години

33, ДА ТАКА Е И АЗ ГЛЕДАХ КЛИПОВЕТЕ, ОБАЧЕ СА СВЪРШИЛИ КУЧЕТАТА И СЕГА СЕ НАЛАГА ДА ГЛЕДКА КАТО ТАТО СЪС СТРАХОВИТ ЧАР. ДА СИ СПОМНИМ ЗАЩО СЕ СЛУЧИ 1989ГСОЦ СИСТЕМАТА ФАЛИРА, 1997Г 1 Д БЕШЕ РАВЕН НА 3000ЛВ, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА. ДАЛИ ВЯРВАМ НА ХУБАВАТА КОРЕЯ СЪТВОРЕНА ОТ ТЯХ- ЗАЩО ДА НЕ ВЯРВАМ, ТЕ СИ Я ОБИЧАТ, ТЯ Е ТЯХНА РОДИНА, ОБАЧЕ КУЧЕТАТА СВЪРШИХА. ОЩЕ ПО ХУБАВОТО Е ЧЕ НАЙ ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ ИЗВЕДНЪЖ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ МИЛИОНЕРИ В РОЛС РОЙС И ЩЕ СЕ БОРЯТ В ИСТЕРИЯ ЗА СОЦ РАВЕНСТВО.

31

Анонимен

преди 5 години

"Човешки права" е нелепа фраза. Слабият - в цялата фауна /към която се числи и homo sapiens sapiens/ - има правата, които му отпуска силният, и мястото му в хранителната верига. Хората по дефиниция нямат права, трябва да ги извоюват. Нарича се вътрешновидова конкуренция.

30

зрител

преди 5 години

До 32 Лошия капиталистГледал съм доста клипове в ютуб за Северна Корея и от тях се вижда, че тази страна е изключително чиста, подредена, с модерно строителство, хората са културни, няма спящи по улиците бездомници, наркомани. Няма гей паради и правозащитни со ро сои дни терористични организации.

29

Лошия капиталист

преди 5 години

Гледайте някой документален филм за Северна Корея или клипчета в youtube на хора посещаващи страната. После ми говорете колко били лоши САЩ.

28

Стамат

преди 5 години

"затвор под открито небе"Майко мила!А запада какво е?

27

2254

преди 5 години

По долу един другар /!!!!/се плюнчи,че САЩ са ни ограбили по примера на рускосеверокорейска пропаганда ,само през демокрация всеки си пише.И малко ако помисли,но що да мисли,ако е ***,кой точно ни ограби през деморацията,оше от самото начали, кой съсипа държавата икономически и морално.Луканови зими,Виденови зими,финансови кризи,миграция ,банкови фалити и износ на капитали ,та хайде сега " крадеца вика дръжте крадеца".Е сори,много сте нагли от групата на " наследниците"!

26

!!!!!!!!

преди 5 години

ПЛАТЕНИТЕ ПЛУЖЕ.. ВЕСТНИКАРСКИ НЯМА ДА СПРАТ ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ДА Я РАЗГРАБВАТ КАКТО НАС. НИЩО НЯМА ДА ГИ ЗАДОВОЛИ МРЪСН.. .АДОВЕ ОСВЕН ПЪЛНОТО РАЗГРАБВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО

25

Анонимен

преди 5 години

Разбира се очаквах да прочета тролски коментари и разбира се е пълно с такива. Това го има само в България. Никой нито е ходил, нито е виждал КНДР, то там отиваш и не се връщаш, няма как да се върнеш. Има руски (да дрогари тролеи именно руски) документални филми за КНДР и там всичко е показано.

24

Анонимен

преди 5 години

ЕДВА ЛИ Е ПО-ГОЛЯМ ЗАТВОР ОТ ДРУГИЯ ЗАТВОР

23

Пламен Радоев

преди 5 години

До Валерий ЖаблянковНе зная под това име на този пост, стои ли политика В.Жаблянов, но ако ти се ходи да живееш в С.Корея бих ти предоставил доста голям списък от Вашата баба Партия за пионерски лагер в Северна Корея с еднопосочен билет.Като почнеш от Орешарски и Станишев и Виденов и стигнеш до кака от Крушовица

22

Факт

преди 5 години

По голяма полицейщина и тоталитаризъм само с две партии от САЩ няма.

21

Анонимен

преди 5 години

Трябва всички русофили да ги пращаме на двугодишна екскурзия до КНДР, за да видят колко е добре тук.

20

Анонимен

преди 5 години

Кимс малкката пиишка го тури на всички демокрастиА корейския народ им пиика на наркоманскката демокрацииясядайте да шийте топки за световното за 12 цента едната

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри фамилията Ким пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите за огризки от храна.-------Не ровят в кофите за огризки, защото в кофите няма огризки.

18

Рогоносец

преди 5 години

Да не гледат СК колко убийства и отвличания направила, ами да кажат защо в САЩ има 10 млн бездомника. Да кажат колко войни провокираха и колко инвазии направиха и колко цивилно население изпотрепаха. Айде сега... Тука си имаме акъл, не сме като промитите имириканци...

17

Анонимен

преди 5 години

5% от българите живеят хиляда пъти по-добре от северни-корейците.

16

67986

преди 5 години

Ким влезе в нова роля,за която дълго се подготвя.Направи успешни совалки в Южна Корея ,в Пекин потърси подкрепа и я получи.Определено се хареса.Нататък зависи от неговия капацитет,политически реализъм ,реформи ,все тънки неща за деспотичен режим.Ще е неразумно и не вярвам веднага да отпусне юздите,хората не са готови ,живели в подчинение,в угода,репресирани,без възможност за лична инициатива,ако им се даде пълна свобода води до хаос,вече е пробвано.Изглежда умен човек и може би ще намери баланс.

15

Василев

преди 5 години

Ядрено оръжие е бомба, която използва освободената енергия или друг вид разрушителни реакции, причинени от ядрени реакции!!!Междуконтиненталната балистична ракета е балистична ракета с голям обсег на действие, което позволява прелитането на континенти!!!Добър вечер селяни прости!!!Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

14

Анонимен

преди 5 години

"Фамилията Ким управлява с желязна ръка КНДР от три поколения."При фамилията Ким пенсионерите в Северна Корея не ровят в кофите за огризки от храна. А с желязна ръка се управляват и Германия, и Франция, и САЩ, и Белгия - я опитайте да протестират пред европейсктеи институции срещу ЕС да видите дали ще ви дадат резрешение и какво ще ви се случи ако организирате неразрешен протест.