13

Анонимен

преди 5 години

Не ми се мисли за Брад. Тая ненормалната едва ли ще го остави човечеца на мира до края на живота му.

12

Една добра идея

преди 5 години

Да си разделят децата по соломоновски-половината(белите) за него,а другите за нея,ха-ха.Е нема такава до.лна ку.чка като Джоли!

11

Fck

преди 5 години

Тая Джоли ,как не е осиновила от всяка държава по едно да си ги колекционира. Аз мисля ,че манийте на така наречените"звезди" нямат край.

10

AAA

преди 5 години

От цялата статия изобщо не разбрахме защо Джоли ще губи попечителство. Заглавието казва едно, съдържанието съвсем за други неща. Нормално - български журналист.

9

Анонимен

преди 5 години

Жалко че не остана с Дженифър Анистън, тя е многопо-нормална.

8

Анонимен

преди 5 години

След като ни занимаваха толкова време с Харито и Меган и с Роската и Деси банова - върнахме се на Анджи и Брад пит. нямакак.тази змия Анджелина джоли и аз не мога да я понасям. ОСвен че разстрои купища бракове, нищо друго не е направила. доказана бисексуална лесбийка.

7

Анонимен

преди 5 години

Сегашната, професорката изглежда да е най-свястна от 3-те. А А.Джоли, само като и видя змийския поглед и ми се отщява.

6

ПЕНКО

преди 5 години

МАЙКАТА Е РОДИТАЛЯТ НА ДЕЦАТА / НЕ ОСИНОВЕНИ/ ! ТЯ ЩЕ РЕШАВА БЪДЕЩЕТО ИМ - В СЛУЧАИТЕ ,КОГАТО БАЩАТА НЕ Е НАЛИЧЕН / ,НО САМО КОГАТО НЕ Е С ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И ЗЛОБА!!! В НОРВЕГИЯ НЕЩАТА СА ЯСНИ : " чупка" родители децата са собственост на- КОЛЕКТИВНОТО НИ ОБЩЕСТВО !!! ДЕЦАТА СА БЪДЕЩОТО НА "КОЛЕКТИВНОТО ОБЩЕСТВО"- НО ТЯХНО -НЕ НАШЕ / НА РОДИТЕЛИТЕ / ...НИЕ САМО -РАБОТИМ-БЛЪСКАМЕ И ПОМАГАМЕ ЗА БЪДЕЩЕТО ! НОВИТЕ СИ СЪЗДАВАТ РАБОТНА СОЦИАЛНА СРЕДА - БЕЗ ДЕЦАТА НА ОГРАБИТЕЛИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ

5

Анонимен

преди 5 години

Diderov bis4a gamena kolko prekarva s deteto si to ot nego li e kapka super jena isgoni suderov da se kekuva podnasva4a na gerb paterizata suderv

4

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да не е политкоректно: Ако някой разреши на детето ми на 4 г да започне да пие хормонални препарати, защото се било "осмислило" от другия пол, земята ще обърна, но няма да си оставя детето там!

3

Анонимен

преди 5 години

Много е готин Брад Пит.Трябваше да остане с Анистън.

2

Анонимен

преди 5 години

Беше само въпрос на време. Тази много е изкукала.

1

Един

преди 5 години

Нe случи на жeни това момчe. Първата яловa, втората осинови половин Азия. Малшанс...