31

Анонимен

преди 5 години

Изброиха държавите, където се ядат ГМО-та. Няма новина в това. И не са само белите мъже. В Северна Америка има и много небели, примерно половината, които до 2060 година ще са 70-80% от населението там.

30

Анонимен

преди 5 години

Ще останат само богатите а другите загиват по законите на Дарвин.

29

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че аз като стана на 100 години пак трябва да помагам.

28

Додо

преди 5 години

...при мъжете от Северна Америка, Европа, Австралия и Нова Зеландия...=====Хахахаха, това печели приза за топ политическо коректно изказване за белите мъже, без да бъдат наранявани сантиментите на нeгри, кафяви дошляци от п-в Индустан, турци, араби и т.н. тъмнокожи, както и на фондациите на унгарския меценат евреин Гьорги Шорoш, наричан още Джордж Сopoc! Смях! В допълнение, публикацията подсъзнателно оправдава и подстрекава към купулация на белите жени с небели мъже - рай за глобализма!

27

Анонимен

преди 5 години

Главната формула за успех я дадоха в "Вълкът от Уолстрийт" - "Стей релакст анд джърк оф".

26

Анонимен

преди 5 години

да на запад вече свободно продват *** стаи в хотелите, нама мъже нито жени има ***, а ако не сте ще станете щом прекрачете границите на стария запад.

25

Анонимен

преди 5 години

тъчпете се още с гмо домати и хлорирани пилета, няма проблем...от макдоналдс също можете да хапвате

24

Анонимен

преди 5 години

До 2060 ще са останали само феминистки, а те ще се самовъзпроизвеждат, така че това не е проблем ;)))

23

v

преди 5 години

До АнонименДоО НОМЕР 16 АБОРТА Е ГРЕШКА НЕ САМО НА ЖЕНИ А И НА МЪЖЕ, КОИТО ХОДЯТ ДА БЛУДСТВАТ С НАЙ- РАЗЛИЧНИ ЖЕНИ ИЛИ ГИ ЛЪЖАТ , ЧЕ ИМАТ СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ. А ПРИ ЖЕНЕНИТЕ СЪЩО МЪЖЕТЕ ИМАТ ВИНА, ЗАЩОТО НЕ ВНИМАВАТ ИЛИ РАЗРЕШАВАТ АБОРТА НА ЖЕНА СИ.

22

Анонимен

преди 5 години

Споко. Има кой да опрашва жените на стерилните мъже. Онези 50% които не сме стерилни ще се погрижим за всичко. Една жена като много иска дете, ще си намери начина да го получи.

21

Цецо

преди 5 години

Както е тръгнало дотогава в Европа няма да са останали и мъже, всички ще са *** и арабели...

20

Анонимен

преди 5 години

До 2060та и аз ще съм стерилен,напълно стерилен - само по кокали.

19

бо тик вун

преди 5 години

без лош мат'рял, р0би!

18

Анонимен

преди 5 години

Една от причините е претоплянето на тестисите. Мъжете от посочените за кризисни страни карат повече кола, седят повече, затопля се повече отколкото е добре за сперматозоидите. Неслучайно в топлите страни и мъжете ходят с широки роби, не с тесен панталон. Тестисите затова са извън тялото, защото температурата им трябва да е по-ниска от температурата на тялото с няколко градуса.

17

Бай Иван

преди 5 години

50 процента ама само от бялата раса и развитите азиатски страни ,останалите ще се плодят с темпове като на членестоноги ;)

16

Роб на влаЗта

преди 5 години

Това са ***.....За онаждането ще ги онаждим обаче те...уви няма да се справят с раждането за това да не ги мъчим тези неоткрили себе си души а заедно с по-черните крадци в някоя дълбока дупка ...

15

Анонимен

преди 5 години

"- Всеки ден над 70 български жени правят аборт."Всеки ден 70 български ...... са се таковали не с мъжа си и не са се пазили. Ей така се разпоространява сифилиса.

14

шматка

преди 5 години

До 15Стига с тия бабки.И те са едни тарикатки дето нямат равни.Хвърлят изк.тор на поразия без да имат някакво разбиране по въпроса.Никога не обеспаразитяват животните си.Даже и не знаят що е това чудо.Един от най сигурните начини да си лепнеш салмонела или трихенилоза е именно от такива стопанства.Пръскат с препарати и на другия ден вадят продукцията на пазара.Тва карантинен срок им е тъмна Африка

13

Анонимен

преди 5 години

Гледате ли рекламата на DUREX за ненавременното изваждане?Какво казват там? - Всеки ден над 70 български жени правят аборт.70х365=25550Значи годишно българките убиват 25550 бебета.После нямало деца!?Е кой е виновен?За 10 години 250 550деца са това.После тия мухли имали проблеми и не могли за забременеят...Малък, но изключително проС народ.Илюминатите, американците, ЕС и Турция му пречели да се множи.***!Това са българите!

12

did

преди 5 години

Храни, направени от машина водят до това. Затова купувайте храни от селата от някоя бабка. В неразвитите страни хората ядат това, което са произвели, а то е чисто.