50

Стар набор

преди 5 години

Гърците са хитри и лукави, България пак ще бъде прекарана. Пиринска Македония също е на СЕВЕР от Гърция, но те ни мислят както винаги за балами, понеже нашите политици НЕ защитават здраво българските интереси - както в миналото, така и сега. Само чакайте деня в който "Северна Македония" ще претендира за всички земи от географската област Македония, намиращи се на Север от Гърция.

49

Абе

преди 5 години

Имаше по-хубаво име !Югозападна България !Гърците щяха да го приемат !

48

Лелинко

преди 5 години

Моме, носи си шарените роклички, дръж си устата затворена, по-добре ще е, да знаеш. Имаш 2 уши, 1 уста, слушай!

47

Съвет

преди 5 години

Да се уточни спрямо кое е север, дали не е северозапад или само запад? Малко се пообърках, ама нали не съм министър...

46

Въпрос

преди 5 години

Кой ще поиска оставката на тая? Само заради изявленията относно Македония трябва да си ходи. Е, такова чудо няма нийде...

45

Коментатор

преди 5 години

Някой да каже на тази лелка малко да се поослуша и тогава да говори. Да не се прави на външен министър. И без това при посещенията навън Борисов не я взема в делегацията. Ясно е каква е неговата оценка за нея...

44

Анонимен

преди 5 години

Тази Захариева, очевидно е много зле. Точно пък "Илинденска" да бъде, има много по-голяма изгода за нас, понеже сдружения "Илинден" се създават от българи в България и са били в цяла България. А сега какво е това "Северна"? Северна е в България! Пиринската е най-северна! Тази останала в България е най-северна!Щом може да е Северна, тогава какво пречише да е Западна? Защото това поне отговаря на истината! Иначе, можеше да е Вардарска, което също отговаря на истината! МВнР пак се окаляxа отзад!

43

Гост

преди 5 години

Како, ти и за Илинденска първа каза, че е добро решение. Вчера побърза да поздравиш още преди самите македонци да са одобрили името. Изобщо, що за министър си?!

42

Анонимен

преди 5 години

Калинке, Македония има три части - Егейска, Вардарска и Пиринска. Точно Пиринската е северната. Ако имаше малко между ушите, щеше като външен министър да настояваш за името Западна Македония.

41

от мъдреците

преди 5 години

министър- значи...СЛУЖИТЕЛ....В България трябва да се отменят всички официални становища изразени досега относно област Македония...едва след провеждането на Референдум у нас, може да се изказва официално становище...за мен Одринска Македония принадлежаща с държавен европейски статут България е правилното ОПРЕДЕЛЕНИЕ!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Тази нискочела и плиткоумна калинка никога няма да разбере нито коя е родината и, нито защо изобщо седи на този стол!

39

:-)

преди 5 години

До МиленкоЧакай да ти напиша нещо на родния ти сръбски език, нищо че се правиш на македонец.Да ти га отперем у гузицу.Сърбите хубаво са направили, че са ти отнели сръбското гражданство. И за българско не си достоен. Единствено албанците ще ти дадат шиптърско гражданство.

38

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДнешния капиталистически коминтерн продължава линията на комунистическия коментерн. Жална и майка на 13-14 вековна многострадална България.

37

истината е

преди 5 години

Баце мъже не назначава. Той е Нарцис - назначава едни такива чуруликащи, женици и баби, които да му викат че за всичко е прав. Тодор Живков и мъже назначаваше, не беше такъв Нарцис. Предлагам тия излишни длъжности дето помпат егото да се заменят всички от Баце, така няма да има нужда Катенцата и Цачките да преповтарят решенията Бацеви.

36

Анонимен

преди 5 години

Въпрос - жено, ти какви политически анализи си направила така по телевизията, с какво си известна, е разбираш от политика, че имаш претенцията да заемаш поста на най-висшия дипломат в България? Не си ли една в най-добрия случай добронамерена към нас българите аматьорка. Намери си там някакво друго поплище, ако е за пари с двойна заплата, ала дайте път тая държава да се управлява от кадърни хора в бурното море днес. Нищо лично. Какво е добре - и двата пазарлъшки варианта са във вреда на нашите ин

35

име

преди 5 години

май най-удачното име е е "Южно Косово" или пък "Външна Албания" - щото май натам отиват нещата - едните раждат по 5-6 деца, а другите по 1 на няколко семейства

34

Анонимен

преди 5 години

"Каквото и да подпишат БЮРМ и Гърция да няма претенции"и това го казва външният ни министър и то след като имаме подписан т.н. Договор за добросъседство приет с фанфари след като народонаселението бидЕ приспано с целенасочена македонистка пропаганда,говоря за българското население!ОСТАВКА *** КУ..КУ...ВИЦЕ!!!Иначе както написах вчера ШОУТО ПРЕДСТОИ,БУРЯ В ГЪРЦИЯ И В БЮРМ!Бюрманският председател ИЗГОНИЛ ЗАЕВ И ДИМИТРОВ СЛЕД 2-МИНУТЕН "РАЗГОВОР"хахаха а в Гърция Ципрас виси на косъм!!

33

Анонимен

преди 5 години

ТОВА СЪЩЕСТВО Е ТОЛКОВА БЕЗЛИЧНО И ЕЛЕМЕНТАРНО КАТО КОМСОМОЛСКА СЕКРЕТАРКА , АКО МЕ РАЗБИРАТ ПО-МЛАДИТЕ , НО ТО МИНИСТРИТЕ НА ПОЖАРНИКАРА СА КАТО НЕГО!

32

ФУТБОЛИСТ

преди 5 години

КАКВО И РАЗБИРА ТИКВАТА ОТ ВЪНШНА ПОЛИТИКА. АЙДЕ У ЛЕВО.....

31

Анонимен

преди 5 години

Тези самонарекли се "македонци" нямат право да наричат измислената от Коминтерна държавица нито Северна Македония,нито Илинденска Македония.Те са само Скопска република и НИЩО ДРУГО.Мизия,Тракия,Македония това е България во веки.Писна ми от български чуждолакейни политикани.