28

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Закъсняла руска миризлива партенка.След избора на републиканеца ТРЪМП за президент на САЩ, руснаците ги очаква втора серия на "Доктрината Рейгън". Всички набори помним как завърши първата.

27

Ira

преди 5 години

До hTosi narod ne e jalak, nechto ste se obarkali.

26

Чухче

преди 5 години

До h - шефе ти кога за последно ходи до С,Корея че знаеш че умирали от глад......Има филми в тубата на журналисти ходили там и правили снимки - само да не останеш изнендан от резултата. Целия Запад ни натяква как всички били в лагери и едва ли не умират по улиците. Страната има стабилен икон.ръст всяка година и нарастване на населението. Пхенян изглежда доста по добре от София. И всичко това е след десетки години на санции.

25

h

преди 5 години

Дебелодупестия може да спечели единствено от трите най дългото, санкциите са си факт, а най лошото е че жалкия му народ ще изпука от глад.

24

изумен

преди 5 години

До 35 АнонименИзвинете, да не сте се надрусал по никое време ?

23

Скитник

преди 5 години

Всеки ден някой по света печели нещо. Само бай *** никога нищо не печели, той само "лае по месечината" и винаги губи! От 1300 години уж история 1000 години в робство на собствената си глупост! Доказателства?? Живота днес в България .....

22

Анонимен

преди 5 години

Изглежда от всичките титански усилия на САЩ ще спечели Русия - ще паднат пречките пред износа на газ за Южна Корея. А щом руския газ е 40 % по-евтин от втечнения газ, който Корея внася в момента, това означава, че Русия на практика ще превземе корейския пазар.

21

Анонимен

преди 5 години

До 29Хахах на крака отишал ми то същото може да се каже и за Ким бе? :))) Ей това безродните ни русофили никога не падате по гръб а :))) Тъжното в цялата работа е, че на никой не му пука какво мисли Русия по темата :)

20

Анонимен

преди 5 години

Е какво да пишат руските издания друго :)))) те пак че споменават Тръмп е цяло чудо след като никой не пита другаря им Путин по темата :)))

19

Образован ром

преди 5 години

И двамата избиват хора и комплекси, к'во ми ги представлявате?

18

кой е победителя?

преди 5 години

САЩ заплашваха и обиждаха СК,а сега клекнаха пред Ким и правят поредното си гротесково шоу,но помнете Ким не е глупав.

17

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 27 Изследвания на Масачузетския университет доказват, че е по добре да си здрав и богат , от колкото болен и беден.Голяма откритие.

16

USA

преди 5 години

Тръмп отново прави Америка велика.

15

Факт

преди 5 години

До САЩПродължителността на живота в САЩ намалява САМО за тия,които са от средна класа надолу.Това,че броят(и процентът от населението) им се увеличава е само малка подробност.

14

А бе

преди 5 години

Има една приказка:"Обещаното не е като даденото".Та и тука.Американците доказаха,че без всякакви задръжки потъпкват всякакви споразумения и договори,така че каквото и да се подпише с тях-няма гаранции че ще бъде спазено.От друга страна и Ким не се е юрнал да прави нещо съществено.Той не е ***,а и поуките от Садам и Кадафи му са пред очите.Имаш ли си ядрено оръжие-друго си е!

13

Така е

преди 5 години

Както по елегантен начин Борисов отстрани Манолова он НС , така и Тръмп елегантно ще отсрани диктаторския режим в СК. Со кротце , со благо и со малко кютек.

12

Факт

преди 5 години

Ким печели нещо много важно-време!Глобалното влияние на САЩ намалява и след 3 до 5 г те няма да са в състояние да контролират ВСИЧКО!Впрочем,те много добре го знаят и затова напират да решат всичките си проблеми сега,когато са все още (все)силни.Така че времето работи против САЩ.А малкия Ким има големи планове за страната си,смята да тръгне по китайския път и коренно да я реформира.За това обаче му трябва време и външна сигурност.За демократизация от ю.корейски тип обаче дума да не става!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18 - требе и тука, некой като путин, да издаде указ та да се оправат нещата!

10

Анонимен

преди 5 години

"Това ще позволи на Русия по-силно икономическо присъствие в Южна и Северна Корея", прогнозира ученият." каква икономика - руска??? руските учени, мили боже - икономическо присъствие в ЮЖНА КОРЕЯ! ти да видиш!

9

Анонимен

преди 5 години

Затворен лагер с комунистическа система. Здравната система- "безплатно" лечение. Хората болни, слепи с *** от 60 см. Каква огромна разлика между северна и южна Корея ! Това малко ми напомня източна и западна Германия. Едните живееха във висок стандарт, а другите робуваха безплатно на комунистите и се ликуваха "безплатно".