259

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСамо в България КАТ приема снимки от аматьори, с които после налага глоби. Даже за тия пaлячовци май и в този сайт пишеше.Снимка се променя изключително лесно, за разлика от видео. А ако е променяно, има доста ясни знаци, които всеки видео редактор може да посочи.

258

Анонимен

преди 5 години

"Защо, по дяволитe, ако се установи че не е бъзикано видеото, не може да се използва като доказателство?? По-ясно доказателство - здраве му кажи!"Защото не може да се установи! Само в България КАТ приема снимки от аматьори, с които после налага глоби. Даже за тия пaлячовци май и в този сайт пишеше.

257

Анонимен

преди 5 години

Дали ще напишат "българчета" или "български ромчета", все същата работа! И в двата случая са си наши и в двата случая срамът си е за нас! Пък вие продължавайте да си пишете смотаните коментари по 80 пъти дневно, едни и същи... и да се самозалъгвате, че нещо хубаво правите.

256

Анонимен

преди 5 години

"Видеото, заснето с телефон, не може да се използва като криминално доказателство"Защо, по дяволитe, ако се установи че не е бъзикано видеото, не може да се използва като доказателство?? По-ясно доказателство - здраве му кажи!

255

Име

преди 5 години

Тези не са БЪЛГАРЧЕТА!!!

254

СатаНАТО

преди 5 години

И от 21 април до средата на юни нищо не се е чуло? Брей, тоя вестник Билд! Защо ли имам чувството, че някой си изсмуква изнасилвания от пръстите....

253

До 265

преди 5 години

Ох, какъв си ми нещасник тии.И сериозно ли мислиш, че това, дето си го написал е на сръбски или македонски?

252

До 265

преди 5 години

Така е албанецо

251

ПроСоТо

преди 5 години

До Айхан Атабейо,има "Айхан бей"!...-Една от основните присъди ОТ ДРEВНОСТТА...само дето "бесенето" е заместенено от..вероятно "по-хуманното"..-"Пребиване с камъни".Но целта и ефекта са същите..

250

Анонимен

преди 5 години

Ево,то се зна,бре!Зашто,када у Еуропско,рециш да дочеш из бугарска,ови швабе ти сборуват: Немой лажи,они су црни као ноч.Море само,да улази Македониjа у Еуропска уния,и ке видите, колико бугаре,ке узимат македонски папире, зашто до 20 година ,ако кажеш да си бугар,се jедно да кажуваш,дека си ром. Срамота би био,али,ген не се измени.

249

Анонимен

преди 5 години

TOVA SA OT SINITE VECHE CHETOH V RAZNI NEMSKI NELEGALNI NE MASONOZIONISTKI SAITOVE TE SA NARAVNO S BEJANZITE EVROPA JA OCHAKVA GOLIAMA GRAJDANSKA MEJDURASOVA VOINA

248

Айхан Атабей

преди 5 години

До Христо 252Никви БесилаТакава присъда вече няма.Съда ще определя наказаниетоНикой не заслужава да умреКаквото и да е направил...

247

Айхан Атабей

преди 5 години

Ромите не казват Хората казват българи а тежко ви идва Неси признавате ей...

246

Ayhan

преди 5 години

*** ли Хората казват българи а виенеси признавате гадна нация сте ей..ю

245

АК-47

преди 5 години

Какви българчета, бе? Това са прости, долни, гадни роми... Единственото успокоение е, че ще ги съдят в Германия, и ще ги вкарат в затвора, защото тук като скочи антибългарския хелзински комитет, и ще си останат на свобода.

244

Руди Хес

преди 5 години

Ромовете нямат националност те са чергари...

243

Йово

преди 5 години

8 тъмни българчета изнасилиха германче имената на тези момчета са , двама Хасан, двама Асан, Гаги, Мустафа, Васо, Джорджо. Всички са били от многодетни майки получаващи помощи както от Германия така и в България че са социално слаби и многодетни. Всички са просили и нямат дори 4 клас. Майката на Мустафа със звучното българско име Айше на въпрос дали смята синът си за виновен отговорила на книжовен български: КО НЕ, БАТЕ О МЕРИНДЖЕЙ. :)

242

помнещ

преди 5 години

До помнещ: Грешка да се чете коментар 255

241

Анонимен

преди 5 години

Защо не напишете, че ромчета!!!26027

240

помнещ

преди 5 години

Звездичките от коментар 256 означават: примитивен уред за отопление с дървени въглища масово използван в миналото от ромите и истинското име на ромите.