23

През 2012

преди 5 години

Bulgarian Prime Minister Boyko Borisov, stated in June 2012 that names like "Northern Macedonia" would be completely unacceptable, since this geographical term would include Bulgarian territories, and more specifically the region of Blagoevgrad, giving rise to irredentist territorial claims by nationalist ethnic Macedonians against Bulgaria. През 2012 не може, а през 2018 вече сме се надупили и може

22

Стар набор

преди 5 години

Гърците са хитри и лукави, България пак ще бъде прекарана. Пиринска Македония също е на СЕВЕР от Гърция, но те ни мислят както винаги за балами, понеже нашите политици НЕ защитават здраво българските интереси - както в миналото, така и сега. Само чакайте деня в който "Северна Македония" ще претендира за всички земи от географската област Македония, намиращи се на Север от Гърция.

21

Анонимен

преди 5 години

Скопска република,и нищо друго.Без това сърбите им скопиха съзнанието.

20

ЕЛИНИДА

преди 5 години

Македония е на Елада, но Ципрас прави компромис с името.Гръцкият народ е много против за това име Северна Македония да се признае за държава.

19

Мая Бугова

преди 5 години

Македония е гръцка.Това е и те ще си я вземат.Защото са единен народ и горд, а не бълхи като нас.

18

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония е като Северна Корея. Западна Германия, Северна България. По-големи претенции към гърчолята не може да има.

17

Анонимен

преди 5 години

До NIKO ANGELOS PLUTARHти НЕ си Грък, и пишеш с Гръцко име и даже с грешки.а защо бе monkeyдонец? освен историята си, ти си срам и за името си?

16

Грек

преди 5 години

До NIKO ANGELOS PLUTARHв Гърция имаме над 1милион албанции, още ли искаш?

15

Хмм...

преди 5 години

Надеждата ми е в гърците! Защото ако се разчита на нас...ние Род и Родина предаваме, та едно име на Македония няма да предадем! Та както казах очаквам бурни протести в гръцко срещу това име...но да видим....

14

Анонимен

преди 5 години

До КиануАбе фиромец глупав,ние си имаме име на държавата, и никой не ни го оспорва от 1400 години. Вие обаче сте толкова прости, че ни име, ни черква, ни нищо. И новото ви име нема да мине, гърците нема да ви пуснат метър. Пак ще ви ***, те са ви майстори.

13

Хм

преди 5 години

Малко преждевременна радост,ама нейсе.Гърците без съмнение ще постигнат своето!Впрочем проблемът не е толкова с името,а с македонските претенции за античност!Откажат ли се от тях-името не е толкова важно.Изобщо гърците си ги бива-не си изоставят интереса като нас и затова ги уважават.А ние.....Между другото,шиптърите са най-силно заинтересовани от еврочленството-това ще им даде пълна свобода на търговията с дрога,***.ит.утки и пр.престъпни дейности с които основно се занимават.

12

Киану

преди 5 години

Татарите само не знам каде се бркат во туите работи!?

11

Бай Иван

преди 5 години

Сега горещия картоф пак е в нашата нива ,северна Македония включва и пиринско ,а ,честито на нашенските *** чиновници ,пак закопаха нашите интереси ;) !!!!

10

NIKO ANGELOS PLUTARH

преди 5 години

ГЪРЦИЯ СПЕЧЕЛИ НАЙ-ГЛАВНАТА ВОЙНА --- ВОЙНАТА ЗА ИСТИНАТА!!ПОБЕДОНОСНО И ОФФИЦИАЛНО --- МАКЕДОНИА Е ГРЪЦКИ РЕГИОН !!ХАХАХА !!А '''СЕВЕРНА МАКЕДОНИА'''---И ТОИ ЩЕ БЪДЕ МНОГО СКОРО !!НАУКАТА ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ !!ХАХАХА

9

Анонимен

преди 5 години

Каквото и име да им сложат, тези ще си останат същите продажници и крадци, свикнали наготово да получават всичко...

8

Анонимен

преди 5 години

Тези нямаха ли име преди това, или с църквата имаха някакъв проблем... Направо се бъркам с техните несъответствия.Няма значение, да се оправят. Важното е да не им се издават повече БГ паспорти, ще ни докарат и на нас някоя беля.

7

чичо Гошо

преди 5 години

Абсолютно точен коментар от Анонимен 5.Не се преборихме с макетата за фалшифицирането на историята ни.Какво да правим като сме си избрали продажници да ни управляват.

6

СПАРТАК

преди 5 години

Европейската лицемерна гнусотия ме отращава до степен на повръщане!

5

Анонимен

преди 5 години

невъзможното - възможно, само че сега предстои рефернедум, а после и гръцката опозиция трябав да признае името.

4

Анонимен

преди 5 години

Не е приемливо за България, но и този път ще играем "добрите"! Смалиха ни като нация, унизиха ни като история, но си въобразяват, че са фактор! Падението на калинките!