15

Журналист

преди 5 години

"В случая шофьорът и спътникът му биват наранени най-вече от челното стъкло, волана или приборния панел, докато това почти няма как да се СУЧИ на тези отзад."Според колегата ***, на задната седалка не може да се кърми бебе.

14

Мила

преди 5 години

Омръзна ми от неграмотни "журналисти".

13

az

преди 5 години

ако приемем ,че всички са с колани местата са разпределени така : шофьор - убиец , пасажер предна седалка - жертва , задна седалка зад шофьора - свидетел , другата задна седалка - 50/50.По принцип най-безопасното място е зад шофьора , тъй като инстиктивно шофьора пази себе си.За това и всички босове дето ги охраняват се возят зад шофьора - отдавна доказано.А относно коментара на Ponti - тия двамката като са били без колани нормално е да се мятали като чували с картофи из колата

12

Анонимен

преди 5 години

Днес за 15 мин видях 3-***, които караха без колан. Без значение от колата - имаше и евтини трошки, имаше и скъпи Жипове.Като не се пазиш - кой очакваш да те пази?

11

Жо

преди 5 години

ДОБРИЯТ ШОФЬОР не е този, който успява да се измъкне невредим от конфликтни ситуации.Добрият шофьор е този, който кара така, че да не попада в конфликтни ситуации.

10

Анонимен

преди 5 години

Най-опасното място в колата е колата да се озове срещу друго превозно средство с пиян, дрогиран или и двете шофьор. За съжаление това е все по-често срещано явление

9

Анонимен

преди 5 години

"шансовете на шофьора и пътника до него да уцелят при катастрофа са с 50% по-големи" - не знаех, че шофьорът и пътникът до него се целят в нещо.... Мислех, че те трябва да "оцеляват". На някои журналисти българският език им пречи.... Красимире, намери си друга работа, за тази на журналист не ставаш.

8

ponti

преди 5 години

Принцеса Даяна и Доди бяха на задната седалка и двамата са покойници. Бодигарда на предната оцеля...

7

До "турчинка&qu

преди 5 години

В БГ парламента няма турkonитек с такова "име"

6

До 6

преди 5 години

Ако не те е срам кажи как ви викат на теб и местанов в турция ХАХАХАААААААА

5

Анонимен

преди 5 години

Липсва статистиката за загиналите, защото са били с колан.

4

Морски

преди 5 години

И какво трябва да уцелят? Автомобила в насрещното ли?

3

Анонимен

преди 5 години

Зависи откъде идва ударът, много е относително, при преобръщане на автмобила всички места са рискови.

2

zeus

преди 5 години

"това предпазна средство"Да не са само турци в редакцията ви?

1

zeus

преди 5 години

"да уцелят"???