13

Анонимен

преди 5 години

EK пуска 15 000 безплатни влакови билети за европейски граждани който нямат възможност да посетят Африка,Близкия и средния изток да разгледат Брюкселсия зверилник.

12

Блондинка

преди 5 години

До Поправете началотоНедейте да преигравате с натъжаването. Пак в статията пише, че наесен ще има ново кандидатстване и явно и вашето детенце, родено в края на юни ще може да се кандидатира. Айде, сега, зарадвайте се отново и похвалете журналиста

11

Пустиняк до консерва

преди 5 години

Консерво, Кратуно, затова ако продължава тенденцията до 2060 половината от спасяващото се население на Бг ще се е изнесло натам, докато ти мизерстваш в опустяващата *** заедно с другите мързеливци. Иначе инициативата е хубава, но това е повече в традициите на запад. Там много младежи при завършване, вместо за абиЧюриентски събират пари за пътешествие и опознаване на света, а тук се харчат хилядарки за оповръщана накрая рокля и костюм след безпаметно пиянство под ритмите на ориенталски маанета

10

Анонимен

преди 5 години

То навкарахте всякакви приммати от гза на географията, само нормални хора не останаха в Европа. Голям мерак да подбиете всякакви ценности, за да създадете робско-колониално общество. Свърши се! Хората дори от западните държави емигрират някъде, където да имат малко повече свобода. Всякаква и3мет домъкнахте от Азия и Африка! Те там ги не траят, но тук решиха, че ще им свършат работа в подбиването на всичко.Радостта на европееца да види, как ще бъде на по-ниско ниво от цветни фараони.

9

Поправете началото

преди 5 години

на статията-"За тях ще могат да кандидатстват европейски граждани, навършващи 18 г. през 2018" И някъде към края вече става- "родени между 2 юли 1999 и 1 юли 2000". И към този край моята родост изчезна, заради неточното начало, понеже детето ми е родено края на юли 2000г. Хубав замисъл да ни oсведомите, но лошо изпълнение.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е поредна глобалистка инициатива да индоктринират децата от малки и да ги смесват с други народи и раси.

7

Петербурски

преди 5 години

Що не им дадат билети за БДЖ, за последно че утре може да го няма!

6

к0нсерва

преди 5 години

за какво - за да дъщеря ви отиде до Германия, където джихадистите да я изнасялят зверски и след това убият още по зверски ли?!Харчете, парите на данъкоплатците на Европа и без друго краят е близо!!

5

Хан Тупан

преди 5 години

Влак.Купетата пълни.няма места.Двама отварят вратите на едно купе и се оглеждат за нещо..Какво търсите?питатги.Ами носехма една змия и я изгубихме в едно от купетста май в това беше.След една минутс купето беше празно.единият легнаш на едната кушетка другият се изпружил на другата.кеф.

4

Анонимен

преди 5 години

Безплатен обяд (билет) и зелен кон НЯМА.

3

Анонимен

преди 5 години

*** кефа! Какъв секс ше пада по купетата, ех ...

2

шматка

преди 5 години

За тези които ще идват тук раздайте и пожарогасителиИ каски че инките правят диверсии.Ще има какво да разказват....тъкмо изгасихме пожара и ни пребиха с камъни..:)

1

Анонимен

преди 5 години

Тия построиха комунизма добре, че г-н Тръмп почна да ги строява в 2 редици.