142

ognyanzМоже нещо и д

преди 5 години

До Анонимен 147: Азерски газ идва? Идва, ама в Турция - дребна подробност. Може нещо и да достигне до нас, ама не се знае кога и как.

141

Овод

преди 5 години

И на рождения си ден - 13.V. - няма да е тука. Дай му да реже лентички на тоя,но този път ще реже лентичката друг

140

Браво

преди 5 години

Борисов да отива при брат си- *** джери, и да не се връща повече в България.

139

Анонимен

преди 5 години

Айде Азерския газ идва. Сбогом ткзс-ри.

138

Анонимен

преди 5 години

Турците да си го вземат тоя неадекват и да ни дадат Ердоган, егати тъпака вместо да открива български проекти ходи да открива турски.

137

Владо

преди 5 години

Истървахме питомното,сега ще гоним дивото.!!!!

136

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден си купувам я лук, я салатка, я каквото има. Не, че ги ям, в повечето случаи ги изхвърлямИнтересно, а защо не ги ядеш?Изобщо ли не употребяваш зеленчуци?

135

Еднозъб ром

преди 5 години

Когато имаш диверсифивкация цените неминуемо почват да се определят на пазарен принцип. Така че няма лошо ако рашките предложат по-ниска цена...

134

за един локум

преди 5 години

На Бойко му се дояде локум и баклава и се замъкна в Турция. ХИЧ да не се връща от Турция, този национален предател. Дано докато откриват газопровода,някоя сачма или пластина да изхвърчи и да се забие в задните му части на този родоотстъпник.Заради неговата глупост НЕ България, а Турция ще има газопровод. Турците му се смеят,ама как да се усети,като няма акъл.Някой ден ще го накарат да подпише някой документ,че половин България става турска,ама той няма пак да е разбрал. Ще я има ли България???

133

Анонимен

преди 5 години

До 131Пропагандата така казва да :)) Но фактите казват друго на 12ти.

132

Анонимен

преди 5 години

Канят го ами...от 70 години Турция купува ток от България.Ако не е България,Мюмюн ще цалува козата на свещи и газени ламби.18 век..Имам една комшийка. Баба Цена. Засадила си е лучец и разни зарзавати на двора. Всеки ден си купувам я лук, я салатка, я каквото има. Не, че ги ям, в повечето случаи ги изхвърлям, но гледам да и оставя по 3-4-5 лева всеки ден, че е на мин. пенсия, а синът и пияница и пройдоха. Купувам за да не я обидя жената ако директно и дам.Та така за продаването на ток за Турция

131

Анонимен

преди 5 години

Тоз няма ли някой да си го хареса и да си го задържи. Ще му бъдем много благодарни. Даже паметник ще му построим. Обещаваме.

130

Анонимен

преди 5 години

"Във форума май пак замириса на рушка газ, товарищите взеха да се изпускат ... Оказва се че и Азербайджан може да ни доставя газ и да бъде алтернатива на гЪзопровода на товарищ путин ... !!!"То газ от Катар ли не беше алтернативата, от Азербайджан, от Черно море, от Казахстан... Къде е? Наясно ли си защо Тиквата ходи до Русия? Защото всичките "алтернативи" на руския газ, с които ни баламосваше 10 години са само в сферата на фантастиката.

129

Анонимен

преди 5 години

Ердоган добре ще е онодил ***, че и нашия се нареди. Кара си ги наред комшуто. Руския...му омръзна, та малко и нашенския

128

Анонимен

преди 5 години

До Тираджияимали са 600 години империя, огромно население, не са имали комунизъм, на тази база комшиите ни всъщност са много изостанали..

127

Анонимен

преди 5 години

Като пристигне ще го посрешнат с "Канят ме мамо на Мъжка СВАТБА " . Както е закръглен някор арап че го ааареса и го вземе за ханъма.Абе пргресивна работа Айзербеджан ..пфффф Козяците му казали "*** там ,предложи се ако те харесат как го правиш .Може да ти го дадем "

126

Аман

преди 5 години

Канцлерът на Австрия поканен ли е?

125

...

преди 5 години

Канят го ами...от 70 години Турция купува ток от България.Ако не е България,Мюмюн ще цалува козата на свещи и газени ламби.18 век.

124

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоРусия няма алтернатива!

123

Анонимен

преди 5 години

Гледайки коментариме май има активизация на *** ГЕП. защита на вожда.