19

Един от Северозапада

преди 5 години

Стига бе, не може да бъде! Герб и злоупотреби с обществени поръчки? Гербаджийските кметове по места? Абсурд, не може да бъде...

18

край

преди 5 години

Обществените поръчки пак са централизирани и могат да се следят ОБАЧЕ когато държавата/общините продават Е те там няма никаква публичност и далаверите са големи.

17

край

преди 5 години

Обществената поръчка е проста работа - търг на обратно. Държавата казва ТОЧНО какво и трябва и който го даде за най -ниска цена - той е. ОБАЧЕ тук се правят всякакви шмекерии за да стане тоя дето е обещал едни пари. Най-често даже ги дава.

16

Кратун

преди 5 години

Така, де! Що да си играем на конкурси, поръчки и обжалвания, като знаем кой в края на краищата "дава" в тази територия? Подписваме на коляно, като селски кмет и да бягат работа да вършат. Това магистрали, това саниране, сега и АЕЦ ше направиме.

15

www

преди 5 години

Да, нормално е това! И през 2017-та година продължаваше да управлява лицето Бойко Методиев Борисов и политическата му партия ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 5 години

А Прокуратурата какво казва по въпроса с Корупцията. Независим Съд имаме ли? Съдебната ни система работи ли? Осъдени имаме ли? Ще гласувате ли пак за тези лъжци, измамници и крадци?

13

Истина

преди 5 години

А къде са разписани 30% на Боко. Преди вземаха % от печалбата, сега всемат 30% от проекта... НЕ зннам кои са тези които си мислят че може да се оправим с добро

12

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Това се Нарича Корупция - Кражба от Данъци .Интересно е ЗАЩО няма Държавни Служители Осъдени и Възстановени Средства в полза на Народа ?

11

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука.Кучетата си лаят ГЕРБ си краде.

10

Тинев

преди 5 години

Бойко Борисов и Цветан апартамента управляват в момента.ВИЕ какво очаквате - честност, морал ......?

9

Анонимен

преди 5 години

А добро утро ,сурикати! Някой пита ли с какви доходи се издърржа премиера след като си дарява заплатата за домове ? От там нататък как се изпълняват обществени или държавни поръчки НАПЪЛНО СТАВА ЯСНО В ТАЗИ КОРУМПИРАНА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА "ДЪРЖАВА" . Борят се с онази корупция която не произлиза от тях . Паралелната държава си говори едно, а прави друго.

8

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов разпродаде София като кмет а сега даже и ни управлява най големия престъпник сезираите европарламента който има възможност.https://btvnovinite.bg/bulgaria/zhiteli-na-kv-borovo-na-protest-sreshtu-zastrojavaneto-na-gradinka.html

7

Анонимен

преди 5 години

Не знаели на кой е парцела, една жена показва едни документи и там ясно се вижда корупцията и всеки се прави на ощипан,продавач като кмет на София Бойко Борисов купувач Христо Ковачки продадено от Бойко Борисов на Ковачки 7 декара за жълти стотинки държавна земя а сега този *** даже и ни управлява е найстина няма такава държава, НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО В СОФИЯ КВ. БОРОВОhttps://btvnovinite.bg/bulgaria/zhiteli-na-kv-borovo-na-protest-sreshtu-zastrojavaneto-na-gradinka.html

6

Анонимен

преди 5 години

Като собственоста е държавна и поръчката е за да печели държавата..

5

Анонимен

преди 5 години

До 5 и всички прези ГЕРП

4

Aнонимен

преди 5 години

Герберите само могат да крадат и да лъжат и за това е време БСП да поеме властта за да дръпнем малко

3

Роб на влаЗта

преди 5 години

100%от тези поръчки са с подкупи или на наши фирми създадени 1ден преди поръчкана и дузина под изпълнители...

2

Анонимен

преди 5 години

Стига бе, при управлението на ГРОБ не може да се нарушава закона така, разБойко така каза!

1

"Дрийм тийм&quo

преди 5 години

Кучетата си лаят а кервана си върви (Тиквата, Пеевски и Цецо си крадат на воля)