92

Отворете си очите

преди 5 години

До Кучкар - махнете си конските капаци и разберете, че това си е истинска постановка за прикриване на истинските престъпници, които взимат големите рушвети - Фандъкова и главния архитект - там са големите пари, а тя им пречеше, както и на инвеститорите, затова я подлъгаха - дори и да е взимала пари, това пак остава постановка и не е случаен тоя цирк със задържането й. Докато има такива *** като вас, те ще продължават да си правят далаверите. Пак гласувайте за тях!

91

Евелина

преди 5 години

Тия лъжкини не се спряха! Марковски в Денят започва в събота заяви,че не са подменяни никакви СРС. Не разбирам защо пресата продължава да цитира измишльотините им като факти,аман от тоя водевил.

90

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоСтрашно, е за тебе, дето с данъците на българския народ ти плащат да вредиш на българския народ с тролене и възхвала на отвратителни.

89

Анонимен

преди 5 години

Кога затвориха Иванчева, кога дойде багера в Младост 2 да почват новия строеж. Застроиха всички детски площадки, и после се карат съседите, че било шумно и децата викали. Е къде да играят, като от три игрища две се затвориха, третото е неподдържано с цел застрояване? Бойко пак ще се чуди що е то наказателен вот

88

Анонимен

преди 5 години

Явно ГЕРБ не са избрани от ***.Доста българи са гласували за тях.Ако ги питаш казват,че не са.Двуличници.Само военно положение ще оправи нещата.

87

Кучкар

преди 5 години

Мислех че фризьорката-кмет вече е в затвора, а тия още се мотат. Тези стрини няма да отървът панделата няма как да изнудваш за толкова много пари и да те оставят така. В сливенския затвор ще прави прически :)

86

аз

преди 5 години

Е*аси грозните жени! Пълни са пари, а не се поддържат! Няма ли кой да и се изцъка на лицето на тази?)

85

Джак

преди 5 години

До ДраганИ кой е виновен, че "тази" ще съди държавата, а? Не ти и аз, а сценаристите които не мислят за последиците, а само за кокала!Ние,народа, винаги плащаме за всичко.

84

Драган

преди 5 години

Тази колко ще съди държавата в Страсбург и идея си нямате. Щом отсега е наела топ адвокат... И всички вие ще плащате като я осъди.

83

Външен вид

преди 5 години

До АнонименИ що съдиш за човек по видът му? Я да ти изтипосат нЕкое престъпленийце да те видим как ще изглаждаш ти.Само тя не е от герб и явно е неудобна. Не е нужно да си красив за да си добър човек.

82

Джак

преди 5 години

Когато кажат,че сестра ти е к@@@@, обяснявай се,че нямаш сестра.Когато цялата държавна машина+съдебната система бъдат впрегнати да те съсипят,нямаш шанс.Как така точно кмет извън ГРОБ бе хванат с подкуп?Искат да ни убедят,че останалите 23 районни кмета+столична община са цветя за мирисане и не са корумпирани? Всички правомощия са в ръцете на Фандъкова и тя решава кой,как и защо.Скапан сценарий на алчни дребни душици.И когато не слушкаш,ставаш неудобен.Свобода в Бг.?!Да,ама не!Мафия!!!

81

Бели конци

преди 5 години

Иванчева е пила кафе един час в Кристал и е чакала да се съберат всички журналисти и органи по задржането. А и жена да не преброи парите, не ми се вярва, или ги е броила с носа си и с опакото на ръката.

80

Калеко Алеко

преди 5 години

Колкото и да плюем по политическата класа, там има едни лица с които за добро или лошо вече сме свикнали и от които поне знаем какво можем да очакваме ... Когато от недрата на "Народа" се излюпи някой такъв като Иванчева, който е тръгнал да променя статуквото и да се бори с/у системата, тогава може да стане наистина страшно ... !!!

79

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя на жителите на Младост как са го избрали това създание. То олигофренията му е изписана на физиономията.

78

майтап

преди 5 години

Освен белезници да им се турят окови на краката ,а устите им да се залепят с тиксо или направо да им нахлузят черни качулки д не виждат нищо и да не реагират

77

дебел депутат

преди 5 години

Зрелища и ПАСТИ за НАРОДА !

76

Анонимен

преди 5 години

Е не, просто си е смешно, да не кажа трагично. От какъв зор тия жени са с белезници в съдебната зала. Ще набият полицая ли???

75

6790

преди 5 години

Тази е голяма игра!Имало доказателства,писали били на листче ,може би вадени от контекста,после изпезнали.А трябва ли да вярваме на Иванчева,че ги е имало?Виновните искат да настроят хората срещу разследването ,защото нямат друг изход.Голяма простотия!

74

Zohan

преди 5 години

Е все пак с потниче в съда! Не знам как да коментирам

73

Аз съм невинна да бе

преди 5 години

Жените не им се дава. Дай 200 делото приключи стига се конфронтира. Бах таз Иванчева не ще да пусне кокала като гледам как се е обринала по лицето от под и притеснение ви става ясно че тя е сгафила ама не ще да си признае.