51

anonimen

преди 6 години

корупция бе брат такава даржава няма и няма и да има докато луди се разкарват по 22 срам берем с тия

50

Гогата

преди 6 години

Баси законите, баси държавата !!! Шофираш с отнета книжка, правиш безумна катастрофа с пет ранени, опит за измама...и си те пускат по живо - по здраво, може и кафе да са я почерпили. И хоп - обявена за общо държавно издирване ! Що бе, нали ви беше в ръцете ? Или се е обадил "некой" Наш човек да се потули всичко....Леле, леле !

49

стар кадия

преди 6 години

Очевидно Закона за движение по пътищата трябва в тази си част да се промени. Ако причинител на произшествие на пътя е с вече отнета книжка или вече е санкциониран за управление на автомобил без да има книжка, същият трябва ефективно да бъде вкаран в затвора без нов съдебен процес.

48

ЧОВЕК

преди 6 години

НЕ СЕ УЧУДВАМ - ТОВА Е НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА АНАРХИЯТА.

47

Анонимен

преди 6 години

Не, че на други места не е така. Но около Пловдив все дами правят най-грандиозните поразии. Като започнеш от Леца и минеш през танцьорката на пилон, та до психоложката. Добавяме студентката в дървото и майката с дете в рова. Има някаква причина?

46

Ако

преди 6 години

не е някой невръстен *** или ром,ще е някоя такава жена и все една и съща?!?!?!

45

Ганчо

преди 6 години

Тази *** още ли е на свобода. Да я пратят веднага в сливенския затвор, за да я оправят местните матрони.

44

Милен

преди 6 години

Само за шофирането с отнета книжка трябваше вече да е в затвора. Това е единственото, което би спряло тея без книжки да не се качват на кола.

43

Анонимен

преди 6 години

В София е завършила, ама все тая.

42

маларт

преди 6 години

Каква психоложка? Работи ли това или си е купила дипломата от Благоевград или някое друго институтче и е на чужда издръжка. Не й харесало в чужбина, защото там има ред и за такова нещо щеше да има сериозна присъда По-скоро пръдла, която плаче за затвора, за да прилага наученото в контактите със съкилийничките си. А този, дето я сменил зад волана, защо не е в ареста?

41

Пет

преди 6 години

Е това се очакваше като коментари...жените са Кифли.Патки.не стават за шофьорки...явно Какви са тези коментиращи...колко им е възпитанието..произхода и образованието...селски...тари.кати.останали в 19 век! Може би за такива Сауди арабите ще са истински приятели? Там до скоро беше забранено на жените да шофират..средновековна...прос..тота!

40

Анонимен

преди 6 години

Случаят е поредното доказателство че жените не трябва да шофират . Факт.

39

Анонимен

преди 6 години

Луда психопатясала кифла. Жена на модерното време. Палава феминистка от малка. Еманципатка или просто еманципирана ***.

38

Анонимен

преди 6 години

Психоложка?! Престъпна алкохоличка с комплекси. Сигурно е от болшевишки произход, те са такива.

37

Анонимен

преди 6 години

Психоложка или психопатка? Или само ***?

36

D[V01D]

преди 6 години

Защо няма снимка на тая, като я види някой да й отвърти два шамара, да извика полиция докато не може да движи и да заплюе междувременно?

35

Анонимен

преди 6 години

животно! да ходи на психолог в затвора, гнусна пачa!

34

Анонимен

преди 6 години

Няма ли с пострадалите да работят психолози, а ***?Хахахха

33

Анонимен

преди 6 години

Уважаеми "нормални"!Не тези(психопатка,приятел,полиция,прокурарура и т.н) са психопати,а ВСИЧКИ НИЕ,които от години сме мълчаливи свидетели на всякакви такива извращения,в "тая държава",в която откровени убийци и нагли нарушители на закони,са моментално освобождавани след тежки престъпления и все така покорно,без никаква реакция си ги избираме,за да се изс^ират върху ни!!!Така,че виновни сме си само ние - мълчаливите и уплашени стада,които си отглеждат престъпници и само хленчат!

32

в кръга на шегата

преди 6 години

сега децата ако са стресирани и имат нужда от психолог, може да им препоръчам една млада психоложка, дето не я бива в шофирането...