11

кикито

преди 5 години

патриотите да бегат бързо на гей парада раздават вибратори на аванта

10

Анонимен

преди 5 години

С напредването на възрастта си,Антон Дончев съвсем е изкукуригал.Както казват,"Никога не е късно,да станеш за резил".Жалко.Като ние не се уважаваме,защо сърбите биха ни уважавали.Кой го постави на този пост,парите ли не му стигат,за парно и закуски?Да беше си останал при старата слава.Сега,върху нея,той сам лепна петно.

9

Анонимен

преди 5 години

В една война сомолетите не са сила, сила са ракетите. Евтино и като удари ударено е. Защо Турция купува ракети а ние самолети.

8

Анонимен

преди 5 години

Какъв културен център в село с 30 човека.Второ - патриотите защо не се извинят на нашето малцинство там, бомбено през нашата територия? Човекът правилно е казал извинете.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости, ние трябва да приобщаваме българите от чужбина и да ги защитаваме, а не да ги огорчаваме. Покажи че си държавник или се скрий някъде.

6

Анонимен

преди 5 години

НИЩО НЕ Е ИЗЛЪГАЛ. ПРОСТО Е КАЗАЛ ИСТИНАТА. РЗРУХАТА Е ТОТАЛНА. НО ПЪК ЗА СМЕТКА НА НЕЯ ИМАМЕ НОВИ 84 МИЛИОНЕРА БЕЗ ДА БРОЯ СТАРИТЕ. А ВИЕ ТАВАРИШИ ГОСПОДА И ТЕМ ПОДОБНИ ВЛЕ=4УГИ ПО КОЛКО МИЛИОНА СПЕСТИХТЕ.

5

1

преди 5 години

До Bolt Thrower,еее имаме ли бе ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия циркаджии бе, утре и знамето ще запалят и ще го препикат.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия от Воля лъжат като дърти роми нали обещаваха армия и самолети вместо туй се обявиха против самолетите и отидоха да разправят че нямаме армия.

2

Bolt Thrower

преди 5 години

България нямала армия... Аз доколкото се сещам точно неговата партия е против модернизацията на армията. А бе кой въобще го назначи това кретенче на такава длъжност???

1

Анонимен

преди 5 години

Toва ако е истина излиза че тия от Воля са по-големи ненормалници и от атакистите,все ми се струва че подобни дивотии Волен не би казал и то пък в Сърбия!Като се има предвид Магарешки какви ги плещи напоследък явно са захранени яко от Москва "воляците",има да гледат мноого от далече парламента след едни избори!